Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מרגיש שמושב הנהג שלי עייף ושוקע, בישיבה על מושב הנוסע התחושה יותר טובה, למרות שיש לי אפשרות לכוונון גובה כשאני נכנס אני פשוט שוקע ובכלל ההרגשה של המושב לא נוחה.

האם יש רפד שיכול לפתוח את הכסא בצורה סופר אסתטית ולהוסיף לו ריפוד/ספוג או כל דבר אחר כדי להחיות אותו? אני מחפש אדם מקצועי ולא חאפר, אני מעוניין לשמור על מקוריות המושב.

עוד אופציה זה לחפש בפירוק, העניין הוא שהמושב שלי נקי ובמצב כללי טוב ואני לא מאמין שאמצא מושב זהה במצב יותר טוב.

אם מישהו מכיר רפד מקצועי שמשאיר את הכסא איך שהוא ומרפד מבפנים, ואם בכלל זה אפשרי, אשמח לשמוע.

תודה.

Miata ND2

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם יש לך ידיים טובות, תעשה מה שאני עשיתי, קניתי מדר גב בסיס מושב( כמו שמניחים על ספות וכיסאות) ותתקין אותו מתחת לספוג המקורי העייף של הרכב, בין שלדת המושב לספוג המושב - מומלץ מאוד.

פורסם

אני לא כל כך רוצה להתעסק בפירוק המושב, אם מישהו מכיר מישהו שמתעסק בזה ובתחום(מעדיף לא חובבן) אשמח לשמוע,

תודה לך אריאל

Miata ND2

פורסם

אני מכיר את TOP CAR בחולון, התקנתי אצלם ריפוד בעבר.

יכול מאוד להיות שהם מתעסקים גם בספוג למושב, תתקשר אליהם תשאל.

טלפון: 050-7405349

פורסם

צור קשר עם מרפדיית עמירה בחולון.

ריפדו עבורי אומנם את גג הרכב, אך היו שם כסאות רכבים לאחר טיפול יסודי שלהם, תענוג לעיניים (לא ישבתי עליהם)

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

• תוכן חדש...