Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 XS 1.6 ידנית שנת 2000-2001 - מה אומרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנתונים הנ"ל יש 2 וריאציות ל-XS, אחת עם 90 כ"ס (עד שנת 01, כולל) ואחת עם 110 כ"ס (מ-01 והלאה).

תתמקד ב-110 כ"ס, היא מציעה עוד המון שיפורים מעבר ל-20 כ"ס.

פורסם
בשנתונים הנ"ל יש 2 וריאציות ל-XS, אחת עם 90 כ"ס (עד שנת 01, כולל) ואחת עם 110 כ"ס (מ-01 והלאה).

תתמקד ב-110 כ"ס, היא מציעה עוד המון שיפורים מעבר ל-20 כ"ס.

תודה רבה, כמו מה?

ובכללי, איך הרכב?

פורסם

אחלה רכב. היתה לי אחת כזאת, מודל 2001 עם 110 כוחות סוס - רכב מעולה.

שים לב שבשנתונים האלו יש נטייה לדליפה של נוזל קירור מאטם ראש המנוע. לא להתרגש אם אתה רואה ערימות של קורוזיה באזור של סעפת הפליטה, פשוט לקחת בחשבון שאתה צריך לעשות ראש מנוע.

חוץ מזה תבדוק את תקינות הסרן האחורי, ידית האיתות שנוטה לגמגם, תקינות המזגן והחימום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

אוסיף לרשימה של צביקה גם משולשים, הם נוטים לבלאי מהיר ולא זולים להחלפה (אולי היום המצב שונה).

בנוגע להבדלים, יש הרבה - עולים לי לראש כרגע:

גלגלים (14" מול 15")

צמיגים (175/65 מול 185/55)

בלמים (תוף+דיסק מול דיסק+דיסק מוגדל)

מתלים (בולמים וקפיצים שונים אאל"ט, אנטירולים שונים).

הרבה קוסמטיקה (יחידות תאורה שונות, כנפיים, ריפודים ועוד...)

עריכה אחרונה על ידי Yarin
פורסם

תודה רבה לכולם,

משהו שצריך לבדוק כשאני הולך לראות את הרכב?

ועוד דבר מוזר - רוב הרכבים הם בטווח ה14-17, ראיתי כמה ב10-12.5, צריך לחשוד? מדובר על הגרסא עם ה110 כ"ס

פורסם

אחלה רכב שבעולם, אך מאחר ומדובר בצרפתיות צריך לבדוק את הרכב טוב טוב לפני הקניה.

ורק אוסיף שאת הרכבים שנמכרים בזול צריך לבדוק בשבע עיניים!

פורסם

הכנסתם אותי לפחד קצת חחח, יש דרך לבדוק שהכל בסדר חוץ מלשלוח את הרכב למכון? זה קצת מפגר לשלוח רכב ב11 12 אלף שקל למכון..

צריך להתסכל בעיקר על קורוזיה במנוע? זה המחלה העיקרית?

פורסם

אני דווקא חושב שאתה יכול ואף צריך להימנע מבדיקה במכון, היא יקרה, לא אינפורמטיבית, והייתי אומר שאולי אפילו לא רלוונטית במקרה של רכב ישן וזול.

עדיף להגיע למוסך שמכיר את הדגם ומולץ שיעיף מבט, כך גם תוכל לקבל אומדן לעלות התיקונים שיש לבצע ברכב.

בפורום יש המלצות על מספר מוסכים שיוכלו לעזור לך.

בכל מקרה אני חושב שאתה צריך לקחת בחשבון שבנוסף לכסף לקנית הרכב ולביטוחו, כדאי שיהיו לך עוד איזה 2000-3000 ש"ח ליישור קו.

על הרכב עצמו יש לי רק דברים טובים לומר, יש לי XS מודל 2004 כבר 4.5 שנים, כיום עם 210 א' ק"מ, בשנה האחרונה היא כבר מתחילה להרגיש קצת זקנה, קצת סוחבת פחות טוב, קצת שותה יותר, קצת חופש בידית ההילוכים, פנים הרכב מתחיל להתפרק (בנתיים רק בדברים השוליים), אבל המכונית קשה עובד קשה וללא רחמים.

מעבר לכך, אמינות מצויינת (כמו שאמרו לך, לבדוק ידית איתות וכל הפונקציות שיושבות עליה, חימום, מזגן, שבפנים הכל עובד וחופשים ונקישות מהמתלים, גם האחוריים), פרט לאזעקה שהשביתה אותה, מעולם לא התחממה/נתקעה/לא הניעה/זייפה/הדליקה כל מיני נורות בלוח השעונים.

באמת מכונית ששבעתי ממנה נחת.

פורסם

אני עם עומר.

בדיקה במכון רק תוציא לך את הרכב שחור מכל כיוון, ואז לך תפריד בין הכסת"ח שלהם למשהו שבאמת יכול להיות בעייתי.

רכבים כאלה בהחלט כדאי לקחת למוסך שמתמצא בדגם.

• תוכן חדש...