Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לצערי הקורולה 98 שלי הושבתה לאחר שנכנסו בי מאחור ( הרכב שירת אותי 8 שנים באמינות מוחלטת).

אני זקוק לרכב חדש שישמש אותי בעיקר לעבודה הלוך וחזור כ 30 ק"מ ביום ללא נסיעה בסופי שבוע (רכב שני).

חשבתי ללכת לכייון יונדאי אקסנט/גטס לאור האמינות והמחיר הנמוך של הרכבים.

בן משפחה קצין בצבא הציע לי לשקול לרכוש את היונדאי הצבאית שלו ( ההנחה היא שאצליח לרכוש את הרכב ב 15 אש"ח)

מדובר ביונדאי אקסנט 2009 ע"ם 170,0000 ק"מ. הרכב צמוד אליו ב 5 שנים האחרונות למרות שנהגים נוספים נסעו על הרכב מידי פעם.

ראיתי שרכב מדגם זה מוצע למכירה ביד 2 סביב 35 אש"ח.

ע"פ מחירון יד 3 המחיר המשוקלל עומדת על 27,100

ע"פ לוי יצחק המחיר המשוקלל סביב 30,000 אש"ח

האם לדעתכם מחיר של 15 אש"ח הוגן? או שעדיף להתרחק מרכב זה.

האם בכלל הכייון שלי לגבי היונדאי נכון.

תודה לכולם.

פורסם

מאיזו חברה הרכב?

חוץ מזה רכב צבאי לרוב זה לא משהו, הק"מ יחסית גבוה ולרוב החברות ליסינג שעובדות עם הצבא הן SIXT ואלבר, שאלו לפי מה שאני מכיר לא מטפלות במורשה יבואן אלא במורשה משרד התחבורה.

אני הייתי נמנע מרכב צבאי לשעבר בכללי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

במצב רגיל באמת לא נבון לקנות רכב עם עבר צבאי, אבל כאן יש רכב שההיסטוריה שלו ידועה וזאת נקודה חשובה מאד,

לדעתי 15,000 זה מחיר ריאלי מאד בתנאי שהרכב תקין מכנית ושהפנים לא הרוס.

תעשה חיפוש באינטרנט כמה המנוע הזה עושה בממוצע (רצוי באוסטרליה, אקלים דומה) ותראה כמה אתה רחוק מהממוצע, תבדוק מי הבעלים של האוטו ותחזור לדווח.

פורסם

כפי שאמרתי הרכב שיך לשלמה סיקסט והיה צמוד לקרוב משפחה סא"ל בצבא מלבדו נסעו על הרכב מידי פעם אחרים אך הרכב היה צמוד אליו.

הרכב שמור ללא תאונות אך הק"מ גבוהה וכמו שאמרתי הוא לא נהג ב 100% מהמזמן למרות שהרכב שלו.

פורסם

נסעתי כחייל ברכב השייך לסמחט, יונדאי אקסנט, הנהג היה אחד הנהגים בבסיס (כדבריך גם אתה מודע לכך שאחרים נהגו עליו).

הנהג אהב לשחק בתיבת ההילוכים, במיוחד להגיע עם הילוך שני ל100-120 כמדומני (או שזה היה הילוך 3), כדי להגיע מהר יותר ליעד.

אני אסביר לך את המנטאליות - בחור בן 18-19, מקבל רכב שהוא לא משלם את הדלק עליו, לא אחראי לאם הרכב תקול ולא משלם אם קורה לו משהו, התוצאה כתובה למעלה -> אה כן, הם גם אוהבים לעצור עם ההאנדברקס ולא עם הדוושה כאשר הם מגיעים ליעד, זה עושה צליל מגניב.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

^ אני זוכר את הנהג שלנו ברכב אבטחה, היה נוהג בDMAX ולא סחב לו כמו שהוא רצה, אז הוא היה מכניס הילוך ראשון (L) ב50 קמ"ש, אני לא צריך להסביר את הצרחה שהמנוע דפק.

שלא נדבר על רכבים שמונעים סתם, כי לקצינים או לנגדים חם בעבודה שלהם והם "רוצים להכנס לרכב קר" או כל מיני דברים שהרכב סתם מונע ועשה שעות מנוע שלא מופיעות אפילו על לוח השעונים, אני הייתי מוותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

גם בחינם לא הייתי לוקח רכב עם הרכב צבאי ובטח שלא יונדאי אקסנט עם 170,000 ק"מ ב5 שנים, זה רכבים שעוברים התעללות קשה אצל ילדים בני 19 !

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

דיעה שונה, לכתחילה הייתי מתרחק מרכב עם עבר צבאי אבל במקרה הספציפי, יש לך פה רכב שאתה יודע מה עבר, יחסית משנתון מתקדם והדבר הכי חשוב בכלום כסף! רכב אחר בתקציב כזה יהיה משנתון 03-04 וסביר להניח שלא יהיה יותר אמין, מה גם שיהיה קשה לדעת את ההיסטוריה שלו ומה עבר, בכ"ז רכב ישן.

לכן ממליץ לך לקחת את היונדאי המדוברת לבדיקה, סביר להניח שהחברה תתקן לך את כל הליקויים, במידה והמכלולים העיקריים תקינים הייתי רוכש, מחיר הרכישה משחק פה תפקיד.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

הוא לא יודע בדיוק, זה שקרוב משפחה שלו נהג ברכב, כנראה כמו רוב הנהגים הצבאיים - לא ממש אכפת לו מהרכב ולא בדיוק שומר עליו,

חוץ מזה הרכב גם כשהוא צמוד - הוא לא באמת צמוד, תמיד איזה נגד או קצין צריך את הרכב ונותנים לו, ואז לך תדע איך הוא נהג.

פורסם

בשביל זה יש מכון בדיקה, במקרה הכי גרוע אם יהנה מהרכב 3 שנים הרכב עשה את שלו.

עדיף מלחפש אלמרה 03 חבוטה עם 200,000 ק"מ שתגרור אותו כל מס' חודשים למוסך מבלאי טבעי.

פה העסקה מול שלמה סיקסט שמן הסתם תתקן את כל הליקויים שיופיעו בבדיקה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

איך הגעת למחיר הזה?

שלמה סיקסט הציעו לך?

לא מאמין שימכרו את הרכב ב15K,ׁ(לדעתי הוא ימכר במחיר גבוה יותר )

האם לדעתכם מחיר של 15 אש"ח הוגן? או שעדיף להתרחק מרכב זה.

האם בכלל הכייון שלי לגבי היונדאי נכון.

תודה לכולם.

פורסם

קרוב המשפחה אמר לי למיטב הבנתי שיש להם אפשרות לרכוש את הרכב סביב המחיר הזה אולי קצת יותר (העניין בבדיקה שלו)

כנראה לשלמה זה חוסך המון כאב ראש בהתעסקות עם הרכב, תיקונים,קוסמטיקה, רחיצה העמדה למכירה וכו'.

• תוכן חדש...