Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 נוסף ל-SS, אבל התזונה היא סופר-קריטית במקרה הזה. בשביל התקדמות לינארית אמיתית צריך עודף קלורי משמעותי.

Leasingfahrzeug oder nichts

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Ss זה מצליח כי זה בעצם הרעיון היסודי של גירוי שריר

אימון עצים וקצר, מנוחה בין הסטים ובין האימונים וכמובן תזונה בדגש על פלוס קלורי.

זה מה שצריך כדי להעלות מאסה.

בss עליתי 23 קילו, עם שומן כמובן אבל גם חתיכת מאסת שריר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני מתחיל ב 15 דקות אירובי (קרוס טריינר) אחרי זה עושה את התרגילי משקולות הרגילים - חזה, ידיים גב וכו' (מצליח להרים 15ק"ג).

עושה גם מתח וסקוואט.

שאר האימון אני מתמקד בבטן, עושה המון כפיפות בטן וקפיצה בחבל.

אני מקפיד לשתות קפה לפני האימון, פעם זה היה עוזר, היום כבר פחות.

כמה זמן אורך האימון שלך?

כמה תרגילים אתה עושה לכל קבוצת שרירים?

אימון Full Body פחות יעיל לניפוח

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אימון כשעה-שעה וחצי. אימוני משקולות אני עושה כל אחד 3 סטים בכל סט 10-12 חזרות.

אני לא יודע עד כמה אני רוצה להתנפח, אני רוצה להישאר עם מבנה גוף רזה, פשוט רוצה טיפה לגדול בידיים ולהרגיש פיזית חזק ונמרץ.

הבעיה שיש המון המון מאכלים שאני לא נוגע בהם(מתוקים, פירות, דגים וכל מה שמגיע מהים ועוד המון דברים), ומה שאני כן אוהב אני מנסה להיגמל (יש לי חולשה גדולה לבצקים וגבינות).

בטוח עדיף אירובי בסוף האימון? אני עושה בהתחלה כי זה סוג של חימום.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

פותח השרשור, אתה רוצה השפעה? ת-ז-ו-נ-ה.

אתה לא אוכל כלום, ארוחת בוקר היא הארוחה הכי חשובה ביום.

דבר שני, הגוף שלך צורך כמות מסוימת של חלבונים ובייחוד לאחר אימון. אני לא יודע מתי אתה מתאמן, אבל ברור שאתה לא מרווה את הגוף בחלבונים.

אתה רוצה להגיד לי שאתה אחרי אימון (בערב לדוגמא) אוכל קורנפלקס? יש לך חלון אנאבולי של בערך שעה וחצי אחרי האימון שהחלבונים נספגים בצורה טובה...

ארוחה אחרי אימון צריכה להיות טובה.

דבר שני, תתחיל להעמיס אוכל.

** אני לא איש מקצוע בתחום אלא רק מתאמן. ממליץ לך להיפגש עם תזונאית.

פורסם

וואו, כמה bro-science בהודעה אחת.

* אין משמעות לארוחת הבוקר, כל עוד במהלך היום אתה אוכל נכון (מבחינת מקרו - חלבון\פחמימה\שומנים), זה עניין של העדפה אישית.

* אין דבר כזה חלון אנאבולי (סימוכין אקדמי)

* "ארוחה אחרי אימון צריכה להיות טובה" - תקרא את זה, נדבר

אבל השורה הראשונה בהודעה שלך היא נכונה - תזונה היא קריטית, רק צריך לעשות מחקר ולא להקשיב לאנשים בחד"כ.

פורסם

רוצה להמשיך להתקדם? תעשה סדר בתזונה שלך.

בתוכנית אימונים, תדאג ללמוד כמו שצריך את התנועות הבסיסיות (דד-ליפט,סקוואט,בנץ',פרס). זה צריך להיות הבסיס שלך. תנועות מורכבות שמערבות הרבה קבוצות שרירים. לפי סדר התרגילים שרשמת מקודם נוצרה לי הרגשה שהסקוואט בתוכנית שלך לא תופס את המקום לו הוא ראוי.

כמו שרשמו לך לגבי הSS שהיא תוכנית מומלצת. היא עובדת כי הבסיס שלה הוא עבודה בתרגילים מורכבים והיא יוצרת התקדמות על ידי פראודיזציה של עומסים. כדי להתקדם ולהתפתח חייבים ליצור עומסים חדשים. והכוונה היא לא לבלבל את השריר כמו שהרבה מדריכים אוהבים לעשות ולקפוץ בין תרגילים שונים כל שבועיים.

תוכנית קצרה ואינטנסיבית שלוש פעמים בשבוע "תגזול" ממך פחות זמן ותהיה אפקטיבית יותר. כמו כן האנרגיה שלך לא תתבזבז על תרגילים שההשפעה שלהם מינורית יחסית.

את מינון האירובי תוריד - אירובי דורש הרבה אנרגיה.

אם כוס קפה שחור חזק לפני האימון לא עוזרת להתעורר (אמורה לעזור אם אתה לא נוהג לשתות הרבה קפה ביום), יש לך מבחר פרה-וורקאוטים אבל זאת כבר החלטה שלך.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

מהתנסות קצרה, pre-workout עובד, רק שזו מנת קפאין\טאורין\סוכר\סטימולטורים אחרים שמתאימה יותר לסוסים מאשר לבני אדם. היה יותר מדי intense בשבילי.

פורסם (נערך)

ואוו כמה שטויות רצות פה.

תשובה בציטוט.

אני מתאמן ברצף כבר 8 חודשים במכון (לפחות 3 פעמים ביום), במהלך ה 3 חודשים הראשונים מאוד הייתי מרוצה מהתוצאות.

אחרי זה התחלתי לעבוד הרבה יותר שעות מפעם ואני כל הזמן עייף ואין לי כוח להרים משקלים שלפני חצי שנה הייתי מרים בקלות.

נשמע כמו over training. קח הפסקה של שבוע תן לגוף לנוח. אתה בנסיגה ככל שתתאמן יותר.

הגובה שלי 1.76, לפני שהתחלתי להתאמן שקלתי 65.5 ק"ג עם מסת שריר 55 ו 11% שומן.

באמצע התקופה (כאמור, אחרי 3 חודשים) עליתי במשקל ל 69 ק"ג(הרוב מסת שריר).

היום אני 63 ק"ג 56 מסת שריר ו6.9 אחוזי שומן.

לא טוב. לגוף קשה לשמור על מסת שריר לאורך זמן באחוז שומן מאוד נמוך. תעלה חזרה לפחות ל10-12. לפחות.

לפני חודש וחצי התחלתי לקחת אבקת חלבון של דיימטייז (ELITE), בינתיים לא רואה שום השפעה.

אבקת חלבון זה לא פלא. זה סך הכל משלים ערכים. תאכל קופסאת טונה יהיה לזה אותו השפעה. אתה כרגע גם לא צריך אבקת חלבון בכלל.

מה מומלץ לקחת לפני האימון בשביל להגביר את האנרגיות? אני מרגיש שאני כל הזמן עייף ולא מצליח להפסיק לפהק.

מה זה קריאטין? ומה זה גיינר? האם מומלץ לקחת טבליות קפאין?

אתה מתאמן מתחיל, אל תיקח כלום כרגע אתה בשיא שלך. מספיק תתן גירוי קטן לשריר ותאכל טוב אתה תעוף בכמה חודשים הראשונים. חכה לתוספים בשלב יותר מאוחר. 2. תישן טוב, זה אחד הדברים הכי חשובים למרימי משקולות. (7-9 שעות לפחות).

לגבני קריאטין- אמנם הוכח מדעית שישנו השפעה (לא גדולה בכלל ולחלק קטן באוכלוסיה) על שיפור בכוח, אז זה עוד הייתי אומר שאם בא לך תיקח. להזיק זה לא יזיק.

גיינר- מספר רב של קלוריות בשייק שמורכב בעיקר מפחמימות להבדיל משייק חלבון שללא פחמימות כלל. אם באמת קשה לך לעלות במשקל ואתה נלחם באוכל ולא מצליח לאכול, אז תקנה.

טבליות קפאין: אין בזה שום סיכון בריאותי ממה שחושבים. אבל לפי דעתי זה טיפה מיותר. אתה לא בספורט תחרותי או משהו, סך הכל מתאמן מתחיל. אבל אם ממש בא לך-תיקח. רק תקפיד לשתות הרבה מים. קפאין מייבש ומשתן.

בעניין אחר,

אני לא מעשן, כמעט לא שותה אלכוהול, אוכל לרוב אוכל בריא, לא נוגע בשום דבר שיש בו טיפה סוכר. אבל יש לי חולשה מאוד גדולה למלח.

אני לא יכול לשבת לאכול מבלי שהמלחייה תהיה צמודה אלי ואחרי כל ביס אני חייב להוסיף מלח.

ניסיתי כבר כמה פעמים להפחית את הצריכת מלח שלי או להפסיק לגמרי אבל אני תמיד נשבר אחרי כמה ימים.

איך אני מרגיל את עצמי לאכול בלי מלח?

בזה אני לא כלכך יכול לעזור לך. תחשוב על עצמך ועל הבריאות שלך. נכנסת לעולם קשה, שהמשמעת בו היא בראש סדר העדיפויות.

בין אם זה לא לפספס אימונים ובין אם זה לאכול נכון. שלזה הגוף שואף בשביל לבנות את עצמו. אתה הולך לשנות את סדר החיים שלך. (במידה ותיקח את זה רציני ולא בתור ספורט פנאי).

שתיכנס לעולם הזה תצטרך לעשות על הרבה וויתורים. בעיקר אוכל.

שורה תחתונה: לך לייעוץ.

נכון שלא הרבה אוהבים אבל ישראלבודי יתנו לך כיוון ראשוני שתבין מה חשוב מה לא ומה צריך.

עריכה אחרונה על ידי omrizz

• תוכן חדש...