Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתלבט לגבי סוברבן בת כ12 שנים שעשתה כ300,000 ק"מ.

נשמע לי הרבה. האם זה נחשב הרבה למנועים של GM? כמה בד"כ המנועים שלהם עושים?

אשמח למידע.

תודה,

גילעד.

פורסם

זה לא שיש מבחר אדיר של מכוניות כאלה... איך כל היתר חוץ מהק״מ? לכשעצמו הנתון לא בעייתי, יותר חשוב איך תוחזק הרכב. אני מניח גם שלייבא כזה מנוע לא יקר מדי, בארה״ב הוא נפוץ מאד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עוד לא בדקתי את השאר אבל מה שיש בשוק כעת זה או ממשלתיות או או"ם ואני לא בטוח אם זה טוב לתחזוקה או רע :-)

הפרטית היחידה שמצאתי היא 1999 אבל הוא מבקש מחיר של 2002 :-)

השוק ממש לא מלא בהן לצערי.

תודה,

גילעד.

פורסם

לא עדיף לקחת סובורבאן דיזל שנת 1999. זה שלדה 2500 עם גיר וסרנים יותר חזקים מ1500, יש לו נאבה 8 ברגים ולא 6. מנוע דיזל 6.5 מוצלח מאוד, יותר חסכוני מהבנזין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נשמע הגיוני. תודה.

האתגר אני מניח הוא למצוא אחת כזו. (כל מה שאני מוצא עד עכשיו הוא בנזין).

תודה,

גילעד.

פורסם

כדי להרחיב את אפשרויות החיפוש, אני ממליץ לחפש גם שברולט וגם GMC - זה בדיוק אותו רכב.

הנה לדוגמא אבל זה 1500: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPic4X4.php?CatID=1&SubCatID=3&RecordID=447337&Code=c64eb70b55ce887d03efddd47eb878de

אין לי קשר לבעלים, לא מכיר את הרכב. אבל זה נשמע טוב: יד ראשונה וק"מ נמוך.

עם קצת סבלנות תמצא 2500 שנת 1999.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

המחיר גבוה, אבל גם נתונים טובים. מצד השני זה 1500 ואני הייתי הולך על אחד עם שלדה ומכלולים חזקים יותר - 2500.

אגב, אם אתה לא צריך 8/9 מקומות ישיבה שיש לסבארבן, אולי כדאי לך לשקול נוואדה/סיירה - טנדרים עם קבינה וחצי?

עריכה: אם אתה הולך על הדיזל, וודא שבסרק כאשר המנוע חם (אחרי שנסעת כחצי שעה) מד לחץ שמן מראה כימעט חצי על סיבובי סרק. אחת המחלות זה לחץשמן נמוך. מסיבה הזאת לא לקחתי לפני כשנה וחצי שבי טנדר דיזלית למרות שמאוד אהבתי.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

פורסם

כמה שאני מבין, אתה צריך את ה2500 או טנדר או סבארבן.

פורסם

רק שלא תהיה אי הבנה, ביד 2 המוכר של הסאברבן מפרסם צריכת דלק של 1 ל 11 לדגם דיזל 6.5 ליטר. אני בספק גדול מאוד. מניסיון עם הסיירה 6.5 ליטר או הסוואנה זה יותר 1 ל 6 עד 7.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כן, תודה. די ברור לי שהוא ממש לא מתקרב ל1:10 (אלא אם כן הוא מדומם מנוע בכל ירידה) :-)

אז ה1500 לא מגיע ל3500 ק"ג?

תודה,

גילעד.

פורסם

ה2500 זה כימעט 4 טון משקל מלא. ה1500 אם אני זוכר נכון זה בסביבות 3000~3500. בכל אופן, ה2500 עדיף משמעותית, זה ברקסים יותר חזקים, זה סרנים יותר חזקים, גיר יותר חזק, יחסי העברה בדפרנציאלים וכו'.

פורסם

תודה. אחפש כזאת. אין כזה היצע גדול לצערי.

מכיוון שישמש כרכב עיקרי יש לי חשש מהדגמים הישנים. פוחד להתקע ולסבול מתקלות זקנה. הגיוני או שאני מדבר שטויות?

תודה,

גילעד.

פורסם

לגבי תקלות זיקנה - הגיוני מאוד. אולי כדאי לך לשקול רכב חדש ומודרני יותר כמו סוואנה 2500 ?

יש לך רישיון C1? אם כן, אתה יכול לקנות סילבראדו טרייה בדגם 3500 עם שלדה חזקה עוד יותר. אם לא, אתה תמיד יכול לעשות רישיון. :)

• תוכן חדש...