Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת בגדול אם לסוג המוזיקה שנשמעת באוטו יש השפעה כזו גדולה על התאמת המערכת שמישהו מעוניין להתקין בו.

אני לדוגמא שומע בעיקר מוזיקה האוס NY ולפעמים שאר האוסים ודנסים, האם יש איזה הבדל עקרוני בהתאמת מע' שמתאימה למוזיקה שאני שומע לבין מוזיקה קלאסית וג'אז למשל? (חוץ מנוכחות באסים דומיננטית בהאוס ואיכות הסאב...) שמעתי שיש אפילו תיאוריות על מבנים אקוסטים של רכבים ספציפיים שמתאימים לנגינת מוזיקה מסויימת יותר מאשר אחרים...

פורסם
רציתי לדעת בגדול אם לסוג המוזיקה שנשמעת באוטו יש השפעה כזו גדולה על התאמת המערכת שמישהו מעוניין להתקין בו.

אני לדוגמא שומע בעיקר מוזיקה האוס NY ולפעמים שאר האוסים ודנסים, האם יש איזה הבדל עקרוני בהתאמת מע' שמתאימה למוזיקה שאני שומע לבין מוזיקה קלאסית וג'אז למשל? (חוץ מנוכחות באסים דומיננטית בהאוס ואיכות הסאב...) שמעתי שיש אפילו תיאוריות על מבנים אקוסטים של רכבים ספציפיים שמתאימים לנגינת מוזיקה מסויימת יותר מאשר אחרים...

כן אני חושב שיש הבדל גדולסוג המוצרים ( חברה ) כול מוצר יכול להיות יותר מתאים לסוג מסויים

מיקום ברכב כמובן יכול להיות חשוב

מספר הדריבירים

דומגא עם שומעים ראנס ורוצים עוצה חזקה מאוד עם איכות לפי דעתי קומפוננט אחוריים וסאב עדיפים על אותו המערכת ללא אחוריים

עם מדברים על קלאסית או גאז עדיף את אותו הדבר ללא אחוריים

פורסם

אתה צריך לשמוע המוןןןןןןןןן סוגי רמקולים

המוןןןןןןןןןןן

כל רמקול יש לו יחודיות משלו

חלק אומרים שרוקפורד מתאימים יותר למוזיקת דאנס ואהוס כי יש להם צליל יותר מתכתי או יותר צורם

בקיצור יותר בגבוהים

וחלק אומרים שמורל לא משנה מה תשמיע דרכם יישמע כמו סימפוניה

כל אחד ודעותיו

תיקח דיסק עם מגוון שירים שאתה אוהב

לך לחניות

ובעצם עדיף לך תמצא אנשים עם מלא סוגים של רמקולים ומערכות שונות

תשמע את השירים שאתה שומע בדרך כלל

ותראה מה כדאי לך

מערכת אל תקנה לפי נתונים...

אולי מגבר כן...

רמקולים לא!

בייחוד לא קומפוננטים...

פורסם
אתה צריך לשמוע המוןןןןןןןןן סוגי רמקולים

המוןןןןןןןןןןן

כל רמקול יש לו יחודיות משלו

חלק אומרים שרוקפורד מתאימים יותר למוזיקת דאנס ואהוס כי יש להם צליל יותר מתכתי או יותר צורם

בקיצור יותר בגבוהים

וחלק אומרים שמורל לא משנה מה תשמיע דרכם יישמע כמו סימפוניה

כל אחד ודעותיו

תיקח דיסק עם מגוון שירים שאתה אוהב

לך לחניות

ובעצם עדיף לך תמצא אנשים עם מלא סוגים של רמקולים ומערכות שונות

תשמע את השירים שאתה שומע בדרך כלל

ותראה מה כדאי לך

מערכת אל תקנה לפי נתונים...

אולי מגבר כן...

רמקולים לא!

בייחוד לא קומפוננטים...

כמובן שזה במידה והנתונים נכונים ולא הנתונים שרשומים
פורסם

ברור שזה תלוי בהנחה והנתונים נכונים...

לי יש שני מגברים כרגע של רוקפורד

Rockford Fosgate Punch 501X

Rockford Fosgate Power 450S

ואני סומך על רוקפורד שהנתונים עליהם הם נכונים ואולי אפילו לא מוערכים מספיק...

עכשיו אני בתהליכי חיפוש של סאב אולי שניים וקומפוננטים....

• תוכן חדש...