Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נקודתית לשאלתך, תמיד ניתן ואפילו מומלץ להתמקח ולבקש הנחה.

הנחה ניתנת כמחווה של רצון טוב של המוכר (נתעלם כרגע מגורמים לא רלוונטים כמו אם המוכר לחוץ למכור או לא כי זה רלוונטי במתן הנחה בין אם הרכב מנכה ובין אם לא) ואת זה לא תשיג בחטטנות בארנק שלו בכמה הוא קנה ולכן לדעתי, נסה כיוון אחר להוריד במחיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה שהיה אמור להיות "הקדמת תרופה למכה #5":

אני לא מחפש לקנות רכב. השאלה שלי היא תאורטית לחלוטין (כפי שציינתי, השאלה שלי היא רק בפן ה"אוף-טופיק" של הסוגייה)

לא אני זה שפתח את השרשור

אבל תודה בכל מקרה על התשובה המפורטת

לפות"ש:

מצטער שהשתלטתי לך על השרשור, מבטיח שלא אגע לך בשרשור המקביל בייעוץ לרכישה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אגב, נכה משרד הביטחון זכאי לפטור ממס בהחלפת רכב כל 42 חודש.

Guy_25 , השאלה שנשאלה היא לגיטימית ולא הייתי מעלה את סוגיית הנכות (פרט לעניין הבירוקרטי של העברת הבעלות). אבל חולק עליך בשני עניינים:

א. לא הייתי קושר בהכללה כל קבוצה (רופאים, עורכי דין, נכים) לעניין שמירת הערך של הרכב שלהם. המיתוס של "יד ראשונה מרופא" או "יד ראשונה מטרומפלדור" הוא רק מיתוס.

ב. במשא ומתן לקניית רכב יש להתייחס רק לגופו של העניין (הרכב) ולא לשלמות גופו של מוכר הרכב.

פורסם (נערך)

COMMANDER

ענה נכונה לגבי פטור המס ולכן הם מוכרים כל 3.5 שנים.

העסקה יצאה לפועל. מדובר היה בפורד מונדאו טיטניום 2011 עם 13,000 :-D בצענו נסיעה עם המוכר ברחבי העיר ומחוצה לה והכל תקין. לא ראיתי צורך לבדיקה. מעבר לכך שהרכב מלוקק בצורה פדנטית ביותר ללא זכר לשריטה הקטנה ביותר וחנה כל חיו תחת חניה מקורה. טיפולים מדי שנה בזמן חתומים במוסך מורשה וכו'.

זה רכב " ששלשום" לקחו מהסוכנות העמידו בחניה והיום הוא נמכר.

*** קיבל מחיר מחירון, אל דאגה.

אני מודה לכולכם על הטיפים :) השרשור נועד רק לשאול.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם
אגב, נכה משרד הביטחון זכאי לפטור ממס בהחלפת רכב כל 42 חודש.

זה כבר מזמן לא ככה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

למרות שאני הבנתי כי הוא מוכר כל 3.5 שנים בערך וזאת גם פרנסה מהצד. מה שממש לא מעניין אותי ואני כלל לא נכנס לו לכיס.

אבל הכל יכול להיות... אין לי מושג מדוע כל 3-3.5 שנים וזה לא הנכה הראשון שנתקלתי בו שמוכר עם ק"מ כזה נמוך ( הקודם פשוט מכר רכב לפניי המתיחת פנים ) ולכן לא בוצעה עסקה.

• תוכן חדש...