Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים, התחילה לי בעיה שדי מציקה לי.

ברגע שאני מדליק את המיזוג כחצי דקה ראשונה ישנו ריח של עובש שיוצא מפתחי האיוורור.

אבקש לעיצות מה ניתן לעשות?

כמו כן ניסיתי היום לנקות/להחליף את פילטר האוויר של המזגן אך ללא הצלחה, פשוט לא מוצא אותו.

אשמח אם מישהו יתן לי כיוון היכן הוא נימצא או אולי קיים איזה שהו מדריך, חיפשתי באינטרנט אך ללא הצלחה.

תודה.

פורסם

בעת חניית הרכב העבר את בורר המיזוג למצב "אוויר חיצוני". מצב זה תורם לייבוש מערכת המיזוג ומונע התפתחות הבקטריות והעובש הגורמים לריח הרע.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• ספונסר פורום
פורסם

בדגם הזה אין פילטר מזגן. יש ספריי ייעודי לפתרון בעיות כאלו, אפשר להשיג בחנויות של חלקי חילוף לרכב.

אם הספריי לא עוזר אז יש חומר יותר "חריף" שמגיע באריזה של רימון. פותחים אותו בתוך הרכב כמו רימון עשן כשהחלונות סגורים והמזגן על סירקולציה וזה הורג את כל הבקטריות.

פורסם

יש לנו ספריי מיוחד שנקרא "רימון" בעל ריח לימון שמנטרל בקטריות ומעניק ריח נעים.

חברת liqui moly גרמניה.

אתה מוזמן לראות את המוצר באתר + סרטון.

http://www.justmotor.co.il/products/707617/%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%99-%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%A8%D7%A2%D7%A0%D7%9F-%D7%A8%D7%99%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%96%D7%92%D7%9F-LM

פורסם

המליצו לי על המוצר הזה. גם לי יש בעיה דומה מהערות שקיבלתי (למרות שאני לא מרגיש כלום).

אגיע לרכוש בימים הקרובים!

• תוכן חדש...