Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. אישתי לקחה את הרכב החנתה אותו בראשלצ בטיילת

כנראה שכשחזרה לרכב, באיזור הימני איפה שהעיגול של הדלק עליו, וקצת מימינו ושמאלו וגם למטה, קיבלה שריטה עמוקה וגם קצת עקום

רואים את הלבן של הפח. (חרא מצב ממש)

איפה אני יכול לתקן קצת עקמת בפח, ולתקן את השריטות האלה וצביעה?

מה יכול להיות עלויות של דבר כזה?

אם צריך אני אצלם מחר מחרתיים. מאד מאד אשמח לעזרה ממנוסים בלבד

אני מאיזור המרכז - רחובות

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במקום אחד הציעו לי 600 ש"ח שמונה שעות עבודה , מקום אחר הציעו 2443 ש"ח יומיים עבודה. בשני בשני המקרים מדובר על תיקון שריטה עמוקה ופח קצת עקום, בנוסף גם צביעה פחחות והצביעה לפי קוד צבע רכב. דעתכם.? ממשיך לבדוק ואח"כ אחליט

פורסם

דיברת עם אלעד?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן, צילמתי לו את הבעיה ושלחתי בווטצאפ

הוא הציע לי את המחיר הזול. אני מצטער משהו לא נשמע לי פה. כי תיקון צבע ופחחות ועבודה זה דבר יקר

לא הגיוני המחיר הזול הזה.

פורסם

פורסם

טוב שמע אני אלך אליו ואראה על מה כל הרעש והעניין

ואם אתה צודק והוא כזה טוב, אני מוריד את הכובע והוא יקבל ממני המלצות מטורפות, ואני מנהל מדיה ואינטרנט כך שקשרים יש לי ומעל אלפיים חברים בפייסבוק.

כנראה שווה להיות חבר שלי:)

פורסם

תעדכן.

פורסם

אשמח לשמוע חווות דעת לאחר הטיפול, יש לי מכה דומה אפילו נשמע שטיפה יותר קלה מאצלך גם כן באיביזה, אם באמת העבודה יוצאת טובה והמחיר נע סביב ה600 שקל אשמח לשמוע ;)

פורסם

אקפוץ אליו היום ואראה בעצמי על מה הרעש.

אם המחיר שווה ואמין, וההמלצות עליו מעולות, כנראה שהוא באמת מעולה.

אני אעדכן, מבטיח.

פורסם

אני החלטתי ששבוע הבא יום שלישי אני אצלו

ראיתי מכוניות יוקרה אצלו אז אם הם מסכנים את הרכב שלהם בידיו של אלעד, אין סיבה שהאיביזה שלי גם לא תבלה שם ביחד איתן:)

אחכ אני אלך ליעקב אלתר לקבל הצעת דייטלינג או שטיפה על ידי יבגני

אעדכן בהמשך:)

• תוכן חדש...