Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב פיג'ו 206 שנת 2003.

לפני חודש בוצע מילוי גז ובדיקת איטום מערכת למניעת בריחת גז, הכל תקין... אם זה תורם למידע, לפני שבוע הוחלף חיישן אוויר שנמצא על צינורות יניקה עקב בעיית שמירה על טורים בסרק...

שלשום התחיל מדחס של המזגן לגמגם בסל"ד סרק, נכנס לעבודה ונכבה, נכנס ונכבה, כמובן שאוויר לא יוצא קר מהפתחים... מדי פעם כבה מנוע עקב ירידת טורים... רק בטורים גבוהים יותר (מעל 2000) המדחס נכנס יציב לפעולה ומקרר את הרכב (כלומר תוך כדי נסיעה המזגן פועל והרכב מתנהג רגיל לחלוטין)...

מחפש הקשר בין הדברים (אם יש בכלל), רעיונות מישהו?

חשוב לציין שלמרות שהרכב מטופל כל החיים במוסך מרום צמרת, חששות שלי לגבי יושר של המוסך והמחירים המוגזמים הביאו אותי למצב שאני חייב המלצה על מוסך אמין בפתח תקווה (סגולה או קרית אריה או קרית מטלון).

הרכב עומד למכירה בימים אלו ואני לא אדם שמוכר חתול בשק, לכן חשוב לי לתקן את הבעיה או לפחות לדעת כמה יעלה התיקון במידה ולא אספיק לתקן ויגיע מוכר שירצה את הרכב.

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

בהחלט ייתכן שמדחס המזגן נכנס ויוצא מעבודה בגלל סלד סרק נמוך מידי (אתה מתאר תופעה שמידי פעם הוא אפילו כבה - למרות שהוחלף חיישן לחץ סעפת יניקה).

הייתי בודק האם יש קשר בין הדברים ומשם מתקדם הלאה. יכול להיות שבסהכ הכל צריך לנקות מנוע צעדים (שומר על סלד הסרק) והבעיה תיפתר - ומצד שני זה יכול להיות גם משהו אחר...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עדכון:

מנוע צעדים הוחלף, בעיית טורים נפתרה, אך המדחס עדיין לא יציב בסל"ד סרק... רק ב2000 נכנס לפעולה רציפה (רכב בנסיעה)... בעמידה ברמזור שוב משתתק...

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

הייתי בודק את הפולי של המזגן, ובודק באם הוכנס גז מתאים, בלחץ מתאים.

במילים אחרות - לך לאיש מזגנים טוב. ממליץ על עמוס מזגנים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני הייתי בודק אם שני המאווררים שאמורים לעבוד נכנסים לעבודה. כשהמדחס מייצר לחץ גבוה אז המאווררים מקררים את המערכת במידה והמאווררים או איד מהם לא נכנס לעבודה אז המדחס מגמגם בגלל מפסק ביטחון שיש לו כדי למנוע מעלייה בלחץ ואז מרגישים שכאילו האוטו מקרטע, כשהרכב בנסיעה יותר קל למדחס שכן הנסיעה מקררת את הרדיאטור שלו. בקיצור אני הייתי מנחש שהבעייה באחד או שני המאווררים.

• ספונסר פורום
פורסם

ב206 יש מאוורר אחד.

יתכן שיש עודף קרר, מדחס עם התמגדות לסיבוב, או תקלת יצוב סרק.

אורן

• תוכן חדש...