Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה: כ-ו-ל-ם "יודעים" שצריך דרכון שתקף לחצי שנה לאחר סיום הביקור בארה"ב, ואני מתכוון לפקידים במשרד הפנים, לסוכנויות הנסיעות וכו'.

אבל חלק מהאנשים טוענים שצריך רק דרכון בתוקף לכל השהות בארה"ב.

אני מצאתי את הדף הזה ובו:

Visitors traveling to the U.S. are required to be in possession ofpassports that are valid for six months beyond the period of their intended stay in the U.S. See list of countries exempt from the sixmonth requirement.

בתוך אותו list of countries מופיעה ישראל.

ובכל זאת יש מישהו שניסה להיכנס לארה"ב עם דרכון שתוקפו פחות מ-6 חודשים ומה הייתה התוצאה?

הויזה המדוברת היא כמובן B1/B2 סטנדרטית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הדרכון חייב להיות תקף חצי שנה לאחר סיום הביקור (וזה נכון לא רק לארה"ב - אלא גם לאירופה). החריג היחיד שאני מכיר הוא דרכון גרמני שחייב להיות תקף עד גמר הביקור בארה"ב. ואני מניח שגם לקנדים יש הקלות - להם יש הסדר מיוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה מתוך נסיון? כי יש הרבה טענות לכאן ולכאן, אבל האמריקאים מאוד רשמיים בנושא, כתוב במפורש שצריך חצי שנה עם פטור לרשימת מדינות, ישראל נמצאת ברשימה.

מחר אנסה ליצור קשר עם שגרירות ארה"ב לקבל תשובה חד משמעית...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...