Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ ברשותכם

ברשותי רישיון נהיגה למשאית עד 15 טון (הוצאתי בשנת 2000).

אם אני רוצה לקחת שיעור אחד , רק למטרת ריענון, מה עליי לעשות?

האם עליי להתנהג כמי שמבקש להוציא רישיון- להוציא טופס ובכל הבירוקרטיה, או שאני פשוט יכול לקבוע עם מורה, להסביר לו את העניין, לקחת שיעור וזהו?

האם יש המלצה על בית ספר שמלמד רישיון משא בהרצליה?

מהו סדר גודל של עלות שיעור?

תודה וחג שמח

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא צריך טופס ירוק, טופס ירוק הוא בקשה להוציא רישיון נהיגה שכבר יש לך.

תקבע עם המורה שיעור, אתה יכול חוקית לנהוג במשאית בלי שום טופס.

פורסם

האם יש המלצה על בית ספר שמלמד רישיון משא בהרצליה?

מהו סדר גודל של עלות שיעור?

אין המלצות וזה לא מקום לחפש בו 'מורה לחיים'. התחום הזה בישראל (ספציפית מורים למשאית) מחולק בין ערסים לבין ערסים כבדים, רובם נגדים או קציני מנהלה במיל'. אנשים שלא יודעים איפה נמצא המדיד של השמן במשאית כי אם יש בעיה אז נדלקת להם נורה, וכאלה שבעצמם לא היו עוברים טסט אפילו על מכונית פרטית. תגיד תודה אם תצליח לסיים איתם שיעור אחד בלי לעצור שלוש פעמים בדרך לסידורים אישיים (ע"ח הזמן שלך) או לפלאפל.

סד"ג עלות יהיה כנראה מאה ומשהו שקלים. אם תמצא מורה בהרצליה - קח איתו שיעור, אם לא אז יש איזה שמונה כאלה בנתניה וכולם אותו זבל. גם בכפ"ס אני מכיר שניים, וגם הם זבל, לפחות מבחינה מקצועית. תוכל למצוא אותם בגוגל. עדיף שתשאיר את ה'לימוד' לעצמך ופשוט תבוא בראש של השכרת משאית לשעה כדי להתאמן על מה שאתה כבר יודע. במקומך הייתי לוקח 4-5 שיעורים על משאיות שונות עם מורים שונים ע"מ לגוון קצת את הנסיון.

פורסם
אין המלצות וזה לא מקום לחפש בו 'מורה לחיים'. התחום הזה בישראל (ספציפית מורים למשאית) מחולק בין ערסים לבין ערסים כבדים, רובם נגדים או קציני מנהלה במיל'. אנשים שלא יודעים איפה נמצא המדיד של השמן במשאית כי אם יש בעיה אז נדלקת להם נורה, וכאלה שבעצמם לא היו עוברים טסט אפילו על מכונית פרטית.

רק בשביל לאזן קצת, לפני מספר שנים למדתי על משאית אצל שני מורים (היו מתחלפים) מבוגרים מצויינים שלא שייכים לאף אחת מהקטגוריות האלו. נהנתי מכל שיעור ועברתי בלי שום בעיה בטסט ראשון.

פורסם

~

אם יש לך את הפרטים שלהם - שווה לחלוק עם הפורום, כי הם חדי קרן. את רשיון המשאית שלי עשיתי ב-2012 ועברתי לא פחות משישה מורים לאורך כמעט שנה בנסיון למצוא אחד שאינו דביל גמור. בסוף נשארתי עם מורה מבוגר כמו שתיארת, שעבד אצל 'איציק אברהם' בין חדרה לכפ"ס, אבל גם הוא היה מקסימום סביר. למיטב ידיעתי ביה"ס הזה כבר לא פעיל, ואותו מורה כבר זקן מדי כדי ללמד, לכן אין טעם להזכיר את שמו.

פורסם
את רשיון המשאית שלי עשיתי ב-2012 ועברתי לא פחות משישה מורים לאורך כמעט שנה .

אני עשיתי את הרישיון בשנים 2014/2015, לקח לי משהו כמו חודשיים וחצי לעשות אותו.

חוץ מזה לא מכיר מורים אחרים ולא יודע מה המצב בענף, אין לי עם מה להשוות. הפעם הקודמת שפגשתי מורה נהיגה הייתה בשנת 2000 כשעשיתי רישיון לאופנוע.

פורסם

האמת שאני לא מחפש "המלצה", מהסיבה הפשוטה שאני רוצה בסך הכל שיעור אחד. לא ממש מעניין אותי אם המורה הוא אנטיפט או דוש או נגד או רמטכ"ל במיל'.

אם מישהו בפורום יכתוב "אני למדתי אצל שוקי מבית ספר "אחלה" ונהניתי", אני אלך לשוקי. אם לא, לא.

תודה על התגובות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...