Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני נוחת עם המשפחה בציריך בשבוע האחרון של אוגוסט, שם נשכיר רכב לשבוע וניסע ליער השחור בגרמניה.

הרכב צריך להיות מרווח מספיק לשני מבוגרים + שני ילדים קטנים + מזוודות + עגלה.

יש המלצות לחברת השכרה?

המלצות אחרות?

תודה למומחים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מנצלש ,

מחפש את אותו הדבר אך ל 5 מבוגרים ו 2 ילדים ותינוקת +מזוודות+ עגלה .

טיול נעים ובטוח.

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אולי בכל זאת תוכלו לעזור, מהחיפושים שלי אני בסופו של דבר מגיע ל 3 דגמים פופולריים:

1. פורד מונדאו סטיישן (אסטייט)

2. וולקסווגון פאסאט סטיישן

3. רנו סניק

אני נוטה לכיוון המונדאו. מה דעתכם?

ועוד שאלה קטנה, האם סביר שבכל הרכבים האלו יש כניסת USB?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לא מתחייבים לך על דגם אלא על גודל. לדעתי משפחתית גדולה זה אפילו אוברקיל. גם איזו 308 דיזל סטיישן תספיק.

אתה הולך לנהוג די הרבה ולכן עדיף דיזל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

תראה, אי אפשר להציע חברת השכרה כי הענף דינמי מאוד, רמת השירות משתנה בין סניף לסניף, המחירים משתנים כל זמן קצר. מה שהיה נכון אתמול לא בהכרח נכון היום. גם בעלות (הכי חשוב...) בגלל 'סידור' כזה או אחר כל אחד משלם מחיר אחר.

אבל - תוכל לחפש בפורום וברשת על השכרה באותה מדינה, להעזר במסקנות וחוויות שרות לאותה מדינה, בתקווה שאם היתה חוות דעת טובה האיכות נשמרת.

אני בודק כל פעם מחדש את החברות ואת המחירים. איכשהו באירופה אויס נבחרת ברוב המקרים ואני שבע רצון ממה שהיה. רק לדוגמה - לפני שנתייםף עבוטר השכרה באיטליה, שיחה עם המוקדן ואיזו חברות ותיקה במועדון שלהם, הניבה הצעה טובה יותר מהצעה מצויינת שהיתה לפני מועד העובדים של חברה גדולה (שאני אפילו לא עובד בה...). נפלאות ארץ הקודש.

לגבי סוג ברכב - לדעתי עדיף כמה שיותר גדול למען הנוחות ומרחב משחק בדרך עבור ילדים קטנים (כי נוף יעניין אותם רק קצת וביומיים הראשונים) ונפח מטען גדול. ל2+2 יהיו לפחות שתי מזוודות גדולות ואולי תיק או שניים, פלוס והעגלה שציינת.- לא יכנסו בנוחות לכל רכב, אני חושש ש-308 או דומה (כי מבטילים לך קטיגוריה, לא דגם ספציפי) בקושי תספיק למטען, מדובר על כמה ימים, לא נסיעה חד פעמית. בסטיישן או מיניואן אתה גם לא רוצה שבבלימת חרום משהו יעוף על היושבים מאחור.

כך או אחרת תצטרך לנסוע ללא המדף האחורי, וכדאי להביא מהבית סדין ישן (שתשאירו בסיום הטיול) כדי לכסות את המטען מעיני גנבים וחמדנים.

ל-amiusha : אני בספק אם יש רכב שמתאים לכמות כזו של נוסעים + המטען שלהם, ומדובר בנפח מטען גדול מאוד לרכב נוסעים. אולי מיניבוס גדול במיוחד או סוג מיוחד של קאראוון. או שתקחו שני כלי רכב.

עריכה אחרונה על ידי רוכב בודד
ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בטיול לפני שנתיים ליער השחור עבור 4 מבוגרים:

שכרנו רכב מיורופקאר מינכן, קיבלנו גולף סטיישן STI 1.4.

הבגאז' הספיק לכולנו (מדובר היה על 3 מזוודות+צ'ימידן).

הרכב עצמו עשה 1:18 כך שהיה לא רע מבחינת צריכת דלק (C4 דיזל בטיול אחר עשתה 1:20 וקצת נדמה לי, אבל אופי המסלול היה שונה).

בגולף היה רק AUX (המערכת הסטנדרטית של VW). ב-C4 היה BT ו-USB.

המסקנה - תביא את כל הכבלים הרלוונטיים..

בנוסף, ממליץ לרכוש סים מקומי - מאוד יעיל עם הוויז (ובכלל עבור trip advisor) ועולה כ-15יורו לחבילת גלישה מכובדת.

פורסם

הייתי בגרמניה לפני מספר שנים.

הינו 19 איש. ב 3 מכוניות. (VW טרספורטר.)

הנסיעה והנהיגה היתה חוויה.

מלא מקום.

מלא בג'ז

צריכת דלק סבבה (לא זוכר מספר מדויק)

רכבים זריזים (ביחס לגודל). וכן גם ל180 הם הגיעו בקלות. באוטובאן.

טורבו דיזל ! ידני. היה כיף.

באחד הרכבים היה כסא לילד. ועגלה בבג'ז.

ולא הרגישו אותם

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בדקתי עכשיו אצל יורופקאר, יש להם VW Caravelle, מתאים ל8 איש וצריך לעבוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...