Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

ברשותי מערכת מובנת של האוטו עם מסך טאצ של kenwood 5022

עכשיו , יש לי חיבור לUSB שיוצא מהתא כפפות ושאני מחבר אליו USB הוא קורא אותו ומשמיע את השירים שעליו כמו שהוא מסודר בתיקיות הכל טוב.

עכשיו יש לי אייפון חמש וואלה אמרתי אני אנסה לחבר את הכבל של המטען לחיבור של הUSB על מנת לשמוע שירים מהפלאפון.

חיברתי רואה הכל טוב ויפה מריץ את השירים באוטו , אבל מה.. אין ווליום.

אשמח אם מישהו שמבין יוכל לתת לי ייעוץ.

ד"א רכב מסוג פגו 308.

עריכה אחרונה על ידי xsrg
פורסם (נערך)

למיטב הבנתי, כניסת הUSB אינה מיועדת לשליטה והשמעה מאייפון.

ישנו כבל ייעודי (KCA-IP300V) שכולל מחברי (בצד הHU) מיני פלאגים לאודיו, וידאו וUSB, ובצידו השני מחבר 30 פין של אפל. יחד עם זאת לא בטוח שהוא תומך בכלל במכשירך (הכוונה לשליטה דרך הHU), גם אם תשיג את הכבל ומתאם לחיבור למכשירך.

אמורה להיות כניסת AV IN בתצורת מיני פלאג בחזית המכשיר. יתכן וניתן יהיה להשתמש בכניסה זו וביציאת האוזניות בטלפון כדי לשמוע מוזיקה.

ישנו גם מודול בלותוס' ייעודי (KCA-BT200) שבאמצעותו ניתן לנגן מוזיקה מהטלפון, לא כל שכן ביצוע שיחות כדיבורית.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
למיטב הבנתי, כניסת הUSB אינה מיועדת לשליטה והשמעה מאייפון.

ישנו כבל ייעודי (KCA-IP300V) שכולל מחברי (בצד הHU) מיני פלאגים לאודיו, וידאו וUSB, ובצידו השני מחבר 30 פין של אפל. יחד עם זאת לא בטוח שהוא תומך בכלל במכשירך (הכוונה לשליטה דרך הHU), גם אם תשיג את הכבל ומתאם לחיבור למכשירך.

אמורה להיות כניסת AV IN בתצורת מיני פלאג בחזית המכשיר. יתכן וניתן יהיה להשתמש בכניסה זו וביציאת האוזניות בטלפון כדי לשמוע מוזיקה.

ישנו גם מודול בלותוס' ייעודי (KCA-BT200) שבאמצעותו ניתן לנגן מוזיקה מהטלפון, לא כל שכן ביצוע שיחות כדיבורית.

הבנתי, דרך אגב החיבור שאתה מדבר עליו AV IN זה חיבור לAUX אכן חיברתי AUX לשם ולפלאפון אך האיכות שמיעה ירודה ושומעים רק מצד אחד. לפי דעתי בעיה במערכת הרכב.

פורסם

שלילי. מדובר בחיבור AV. או Audio-Visual. בחוברת מצויין שימוש בכבל CA-C3AV שמפוצל לשלוש כניסות בתצורת RCA, סאונד ימין, סאונד שמאל, וסיגנל וידאו.

הסיבה שאתה שומע בצד אחד היא בגלל שימוש בכבל לא מתאים (לאו דווקא הכבל הנ"ל). לגבי האיכות, איני יודע להגיד.

• תוכן חדש...