Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קודם כל אחלה פורום אני רואה שהרבה עוזרים ותורמים (וזה מצוין) אז כל הכבוד אתם תותחים..אז ככה...קיבלתי רדיו טייפ של פיוניר עכשיו ניתקת את כל החוטים של הרדיו הקודם..

התחלתי לחבר..חיברתי תשחוק לשחור ..סבבה..

חיברתי תחוט האדום (שוב לציין שהייה שם פיוז ועוד איזה קופסה קטנה שחוט אדום יוצא ונכנס ממנה..אז חיברתי את קצה החוט ישר לרדיו ופתאום אני רואה ניצצות מתוך הרדיו?

זה שגרתי חח משהו קרה לרדיו?..אני רוצה להמשיך להתקין אותו..

תודה לכל מיש שעוזר..

אנסה להוסיף תמונות מחר :)

תודה לכולם ושבת שלום

Suzuki Jimny

פורסם

בדר"כ חוט אדום+צהוב מהצמה של המכשיר אל האדום של הרכב, או אדום לאדום לצהוב לצהוב (אם אתה מעוניין שהרדיו יתכבה עם הסוויץ'...

כל השאר הם חוטים של רמקולים, אנטנה חשמלית, משתיק דיבורית, פיקוד למגבר, ועוד שלל דברים שיש כיום...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
שלום לכולם, קודם כל אחלה פורום אני רואה שהרבה עוזרים ותורמים (וזה מצוין) אז כל הכבוד אתם תותחים..אז ככה...קיבלתי רדיו טייפ של פיוניר עכשיו ניתקת את כל החוטים של הרדיו הקודם..

התחלתי לחבר..חיברתי תשחוק לשחור ..סבבה..

חיברתי תחוט האדום (שוב לציין שהייה שם פיוז ועוד איזה קופסה קטנה שחוט אדום יוצא ונכנס ממנה..אז חיברתי את קצה החוט ישר לרדיו ופתאום אני רואה ניצצות מתוך הרדיו?

זה שגרתי חח משהו קרה לרדיו?..אני רוצה להמשיך להתקין אותו..

תודה לכל מיש שעוזר..

אנסה להוסיף תמונות מחר :)

תודה לכולם ושבת שלום

לא, זה לא שגרתי בכלל...

עשית טעות ראשונה, בכך שלא ניתקת את המצבר, כי במקרה של טעות, שלא יקרה את מה שכבר

קרה לך...

טעות שנייה, בכך שניסית לעשות משהו שלעולם לא עשית, ואינך מבין בו...

בכל אופן, מקווה שלא גרמת נזק, והנה מדריך יעיל להתחיל בו:

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/05-08-2003-DIY-HUInstall.html

גל

• תוכן חדש...