Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיה פיקנטו, 41,000 ק"מ, צמיגים אחוריים שחוקים במידה ניכרת לעומת הקדמיים (אם יש צורך אצלם ואעלה תמונות).

השחיקה היא שווה בכל זוג.

האם סביר? ולמה ההבדלים?

פורסם

תעלה תמונה, נשמע מוזר. האם השחיקה היא בקצוות או שווה על כל פני השטח של הצמיג?

פורסם

ברכב הנעה קדמית רוב השחיקה היא בצמיגים הקדמיים.

הרכב הוא ליסינג?

יתכן שהחליפו בין הגלגלים האחוריים לקדמיים בטיפול? (מורידים גלגלים כחלק משגרת הטיפול)

פורסם

הנה תמונה של אחד הצמיגים האחוריים:

WP_20140318_002.jpg

והנה תמונה של אחד הקדמיים:

WP_20140318_003.jpg

הצמיגים הם מתוצרת קומהו:

WP_20140318_004.jpg

הרכב הוא לא ליסינג ולא החלפתי בין הקדמיים לאחוריים.

פורסם

אתה בטוח שמישהו לא החליף לך אולי בטיפול או בתיקון תקר או כל הזדמנות שהיא? כי רק אז זה יהיה הגיוני.

יש סיכוי קלוש שצריך "כיוון פרונט" (רק לאחורה כמובן :p) ובגלל זה באמת נשחקו הצמיגים בצורה מוזרה כזאת.

ובכל מקרה כל ה4 לא נראים משהו (האחוריים נראים רע) אז לא יזיק להחליף 4 ביחד ותדאג להחליף למשהו מיצרן מוכר ולא סיני, אפילו שהמוכר בפנצ'רייה יגיד לך שזה אותו הדבר ושמה שיש לו זה סיני איכותי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מיד אחרי טיפול 45 החלפתי גם את האחוריים. שמרתי את הצמיגים הישנים וניסיתי למכור אותם לאיזו פנצ'ריה אבל נאמר לי שהם לא שווים כלום, "אין עליהם בשר", מה שנכון :)

השאלה היא כזו, יש טעם להמשיך ולנסות או פשוט לזרוק אותם בחצר הפנצ'ריה הקרובה לביתי?

פורסם

אתה רציני עם השאלה הזו? :?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מיד אחרי טיפול 45 החלפתי גם את האחוריים. שמרתי את הצמיגים הישנים וניסיתי למכור אותם לאיזו פנצ'ריה אבל נאמר לי שהם לא שווים כלום, "אין עליהם בשר", מה שנכון :)

השאלה היא כזו, יש טעם להמשיך ולנסות או פשוט לזרוק אותם בחצר הפנצ'ריה הקרובה לביתי?

אני בהלם

פורסם

תירגעו, אני מתכוון למקום שאולי יוכלו למכור אותם למחזור...

אני בהחלט לא אהיה רגוע אם אני אדע שיש מישהו שנוסע איתי על הכביש עם צמיגים כאלה.

• תוכן חדש...