Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבדתי עם המוצר הזה ואין לי ספק שזה אחד המוצרים הטובים שיצאו בתחום הגבס, המקלים על היישום ונותנים תוצאות סופיות טובות יותר.

היתרונות:

1. סרט "נושם" לחיבורי הגבס (ולא נייר "אטום") המסייע בייבוש מהיר יותר של השפכטל

2. דק

3. חזק מאוד

4. גימור מעולה

5. הודות לעבודה שהוא "נושם", גם אם חסר שפכטל בנקודות מסויימות, אין בעיה להשלים אחרי שכבר הלבשת את הסרט למקומו. אתה פשוט מורח עליו חומר - ובזכות היותו "סיבי", חומר (שפכטל) עובר דרכו וממלא את הפנים כמו שצריך.

העלות:

סרט נייר 150 מטר עולה בסביבות 30 ומשהו שקל ואילו FibaFuse של 150 מטר עולה כ 55-60 שח.

לכעורה מדובר בהבדל "עצום", אבל היתרונות שלו (חיסכון בזמן ייבוש, גימור) שווים המון.

לצערי עדיין לא כל המקומות מודעים למוצר הזה, ובטח שלא מחזיקים אותו, אבל זה רק עניין של זמן עד שזה יגיע לכולם.

המוצר הזה מאוד נוח לעבודה, תוצאות מעולות, זמן ייבוש פנטסטי - ולא פחות חשוב, במקומות שיש הרבה מילוי - בניגוד לסרט נייר - אין מצב שיש "גלים" בסרט עצמו.

ממליץ בחום לצפות בסירטון שלהם וכמובן לקחת בחשבון את הטיפים החשובים שהם נותנים בנוגע לעבודה באופן כללי עם גבס (למשל: שפכטלים מסויימים דורשים "התערבות משתמש" [קרי: הוספת מעט מים לחומר ע"מ לעשות אותו מעט יותר דליל ונוח לעבודה] שמבוססת על ניסיון מעשי בשטח של אנשי מקצוע שעובדים עם החומרים האלו).

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נראה רעיון טוב אבל למה הוא לא הראה את הקיר והפינות לאחר שהתייבש הצבע? מה שכן רק השבוע עשיתי סגירת גבס דיי גדולה של מסגרת קיר שלם 3.5 ×2.5 + ארונית וכל מה שהיה לי זה כמה שפאכטלים ומאליש. למיטב הבנתי הכלים של הרובוטריקים שהוא הציג לא כל כך נפוצים בארץ הקודש.

עניין אחר שלא נראה שהוא מייצר תחרות לסרט הפינתי עם 2 פסי המתכת מהצדדים ששומרים על הקאנט שלם לאורך זמן

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

גם אני ניגנבתי יותר מהרובוטריקים שהציג יותר מהסרט- לא ראיתי כאלה בארץ :-).

אכן סרט נייר משודרג שמקל על העבודה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני משתמש בסרט רשת, ממש נוח וגם נותן לחומר לנשום, הוא אוחז מצויין, בפינות פנימיות אני משתמש בנייר ובחיצוניות אני משתמש ברגל ממתכת.

אני ארכוש גליל של הפייבר הזה, נראה איך זה עובד.

edabu6yz.jpg

asabu8y2.jpg

haters will hate

פורסם

עניין אחר שלא נראה שהוא מייצר תחרות לסרט הפינתי עם 2 פסי המתכת מהצדדים ששומרים על הקאנט שלם לאורך זמן

אתה צודק, לכן ציינתי שמדובר במוצר מחליף לסרט נייר המסורתי ולא ל"פינה משתנה" שמכילה את פס המתכת בפנים.

מוצר יותר טוב מהפינה המשתנה הוא פינה ממתכת שמתהדקת עם מכשיר מיוחד ועליה משפכטלים.

הגנה מעולה לפינות.

http://www.archijob.co.il/archijob_forums/PrintMessage.asp?id=2164&Fnumber=37&SunId=2147

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עכשיו בדיוק מסיימים אצלי עבודה במשרד (תקרת גבס של 150 מטרים תלויה ועוד שני חדרים ומחיצה) ועבדו עם הסרט הזה. באמת העבודה הלכה מהר מאוד ויצאה די טובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...