Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרע בסוליית הצמיג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום כשמילאתי אוויר בצמיגים הבחנתי בקרע הנ"ל בסוליה.

האם זהו קרע קריטי והאם יש כאן בעיה בטיחותית, או שכרגע ניתן להמשיך לנסוע ככה בלי בעיות?

תודה, אור.

IMAG0187.jpg

2017 Citroen C3 Shine

פורסם (נערך)

הצמיג הספציפי הזה אין איתו שום בעיה לדעתי.

אני מבחין שמדובר בצמיג EFFICIENT GRIP של GOODYEAR.

לפני כשנתיים רכשתי צמיגים מדגם אחר מסוג NCT5 גם של חברת GOODYEAR.

הם תוך חצי שנה התפוררו באופן כזה, קרעים בכל מקום כמעט (דומים לשלך, רק ששלך בודד) ולא נסעתי בשטחים מיוחדים אלא בכביש רגיל.

מאז מבחינתי כל מה שקשור ל-GOODYEAR זו קללה. רכשתי צמיגים של MICHELIN ועד עכשיו כמה שנים הם עדיין נראים כחדשים.

מיותר לציין שפניתי ליבואן והוא טען שזה לא פגם יצור ושאני אשם.

עריכה אחרונה על ידי dmkz1111
פורסם (נערך)

הצמיגים האחוריים שלי כמו חדשים בלי קרעים בלי שחיקה כל הפינות חדות עדיין, רק הקידמיים חוטפים כל מיני קרעים כאלה פיצפונים(והאחד הגדול הזה) וגם אני נוסע רק בכבישים.

אולי זה קשור לעובדה שאני נוסע הרבה באיילון, רוב הפעמים בשעות לא עמוסות שבהן אני עוקף את האיטיים כשאני על המסלול השמאלי ויש כמה מקומות שבהן יש פתחי ביוב שהרכב עולה עליהם עם הגלגל השמאלי. אולי הג'עג'וע הקטן הזה, כאשר הפינות החדות יותר של המכסים לפעמים חשופות, גורם לי לנזק לצמיג?

עריכה אחרונה על ידי ORrrr

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

שלום רב,

ברשותי אותם צמיגים וגם לי יש חתכים כאלה בסגנון לשלך וראיתי מישהו עם אותם צמיגים ואותו סיפור , הצמיגים ניקנו לפני כמה חודשים.

העם הצמיגים תוצרת טורקיה?

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

• תוכן חדש...