Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו... הייטק! הבן של שכנה של גיסתי עובד בזה, עם רכב חברה ודלקן והכל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם אני אשמח אם תחדד את הנושא מבחינת איזה ציוד.

למשל בחברה שעבדתי, היה בה ציוד של מחשבים ניידים ומחשבי PC וכספומטים ושם נדרש רקע במחשבים וניסיון

לא היה שם תנאי קבלה מיוחדים חוץ מניסיון ותעודה במידה ויש.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

המילה "הייטק" עברה הזנייה דומה לזו של המילים "אקסלוסיבי" ו"פרימיום"

והפכה לחסרת משמעות. תן שם, איך שהוא תמיד מוצאים פה מישהו שעבד ב...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
המילה "הייטק" עברה הזנייה דומה לזו של המילים "אקסלוסיבי" ו"פרימיום"

והפכה לחסרת משמעות. תן שם, איך שהוא תמיד מוצאים פה מישהו שעבד ב...

נקודה טובה, עכשיו אשאל שאלה. IT זה הייטק?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חברים, לא מדובר כלל במשרת איש IT. זה לא טכנאי מחשבים או תקשורת.

מדובר בטכנאי מעבדה לתיקון תקלות בצב"ד כזה או אחר. אין לי מידע מדוייק.

בכל מקרה, מדובר באינטל. עכשיו יותר טוב???

פורסם

עבדתי כאיש תקשורת באינטל אבל תמיד סיפקתי שירות גם למעבדות. חבר שלי שעבד איתי בצוות עבר להיות טכנאי מעבדה באחת המעבדות בפיתוח. התחום נורא מעניין, הוא התחיל לעבוד עם לינוקס, וכטכנאי מעבדות הוא נדרש גם לדעת מעט תקשורת רצוי ברמת של CCNA (מה שיש לו). אני לא חושב שהוא נוגע בכל הצב"דים שם, אולי בחלקם.

הסיכוי להכנס לאינטל בתור עובד מן המניין הוא גבוה אם אתה טכנאי מעבדות, זה יקח קצת זמן, אבל הסיכוי הוא גבוה יותר מסיכויים של אנשים אחרים שנותנים שירות לאינטל.

לך על זה, תלמד, תהנה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...