Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש דיבורית בלותוס לרכב שתתחבר בצורה אוטומטית ברגע שנכנסים לרכב.

לדיבורית יהיה יתרון עצום אם היא תנתק אודיו בזמן שיחה נכנסת.

הדיבורית מיועדת לשימוש קצר,חשוב שהשימוש יהיה עד כמה שיותר פשוט .

תקציב :200 ש"ח.

לאחר חיפוש בפורום הבנתי שה BUDDY מומלצת אך לא מצאתי מידע לגבי ניתוק אודיו בעת שיחה נכנסת .

ניתוק האודיו הוא נושא חשוב כי היא מיועדת לאדם שמדי פעם חווה בעיות שמיעה.

תודה רבה

פורסם

JABRA DRIVE משתיקה אודיו (מוסיקת רקע מהמערכת) ונראית כדיבורית טובה אבל היא טיפה יקרה מהתקציב שלי .

כמו שהבנתי מהחיפוש בפורום, BUDDY היא תמורה טובה למחיר שלה ואם היא מסוגלת להשתיק אודיו היא בהחלט המוצר שאני מחפש

פורסם

לדעתי טעות בידך. לא מצאתי שום סימוכין לכך שהג'אברה משתיקה אודיו ברכב.

בתקציב שציינת כל הדיבוריות שמצאתי הן פשוט שילוב של רמקול ומיקרופון ללא שום חיבור חיצוני למעט אולי חיבור חשמל.

פורסם

בהחלט יכל להיות שאני טועה , ייתכן שהתבלבלתי עם ניגון אודיו דרך הנייד באמצעות A2DP .

כנראה שאין דיבורית ממש טובה בתקציב שלי

בינתיים ארד מהעניין

פורסם

כתלות בחיבורים שיש ברכב, ראיתי מעין דיבורית בלוטוס' שמתחברת לUSB וכניסת AUX ואז ניתן להקשיב דרך הרמקולים של הרכב.

אבל, צריך שלמערכת יהיו כמובן את הכניסות האלו, והיא צריכה להיות על AUX ואז למעשה לא שומעים שום דבר אחר חוץ מהטלפון.

מצד שני אם יש טלפון פשוט מעבירים לAUX ועונים לשיחה...

• תוכן חדש...