Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכהיית חלונות אחוריים + שמשה הצעת מחיר שקיבלתי, 850 ש"ח.

נראה לכם הגיוני?

אמרו שזה חומר מיוחד ולא מדבקה רגילה, סיינטקס VIP שמונע קרינה וחום.

האם זה נראה לכם הגיוני?

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

אצלי ברכב שמתי חומר שמונע רק חום בלי קרינה עלה לי 1000₪.

2 חלונות + משולשים ושמשה אחורית.

נשמע שעשו לך מחיר טוב.

פורסם

סביר בהחלט. קיבלתי בזמנו אותו מחיר בדיוק רק שאני לא עשיתי שמשה אחורית כי זה לא עובר טסט ולכן שילמתי 440 על שניי חלונות ומשולשים .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

מחזק את זה שמעלי ^

עבודה + חומרים איכותיים ב500 ש"ח

הרבה חברים עשו אצלו והם לא מתחרטים , אם אתה רוצה פרטים על המקום שלח לי ה"פ

פורסם

אני ממש לא אוהב את כל ה"חומר מיוחד, וי אי פי , רמה אירופאית" ושאר השטויות שמוסיפים למוצרים מסוימים.

אין לך דרך אמיתית לבדוק את איכות המוצר אלא אם כן בדקת את האריזה, ראית תקן מסוים, חקרת את העניין,

בדקת ומצאת שאכן מדובר ברמת איכות מסוימת, גם אז יכול להיות שמדובר בתקן שמתאים לאקלים או תנאים שונים משלנו בארץ.

עכשיו תראה לי עסק שיראה לך ויוכיח לך שאכן מדובר בפילם השחרה איכותי בעל התקן המדובר שהגיע מהיצרן המדובר.

בדרך כלל עסקים מזמינים את הפילם בגלילים ענקיים במשקל כבד ואין שום תו תקן על המוצר עצמו אלא על האריזה הכללית.

תברר ממכרים שהתנסו בעבר בהשחרה שעמדה במבחן הזמן.

לדעתי המחיר שהציעו לך יקר מאוד.

השחרה שנעשתה לפני כ5 שנים באיזור נשר(לא זוכר את שם המקום) ל4 חלונות ושמשה אחורית עלתה 900ש"ח.

עשתה את עבודתה כ 3-3.5 שנים ברמה טובה אך דהתה לאחר מכן, אני משער שאיבדה כ20-30% מהאפקט שלה.

השחרה על הרכב השני נעשה לפני כשנתיים בצל-פוינט נהריה, על 4 חלונות ושמשה אחורית עלתה 600ש"ח.

נראת במצב מצוין לאחר שנתיים ואולי איבדה מהאפקט שלה ברמה זניחה מאוד עד כדי בלתי מורגשת.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

שאני ביררתי לפני חודש להכהיית חלונות קיבלתי הצעה של 120 ש"ח לכל חלון, 60 ש"ח לכל משולש וחלון אחורי ב400 ש"ח, סה"כ כל הרכב ב1000 ש"ח.

• תוכן חדש...