Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב לרעש מאזור המנוע, בזמן סלד סרק בלבד בעל אופי ״דיזלי״ - אותו הרעש שאופייני למנועי tsi בזמן התנעת הבוקר אבל חולף אחרי מספר שניות.

אתמול ניגשתי למוסך המורשה בו אני מטפל ברכב בדרך קבע, עשינו סיבוב על הרכב עם הבוחן שאישש את החשש שלי שמדובר ברעש משרשרת הטיימינג וכי יש להחליף את הרצועה והמותחנים.

לאחר שיחה של המוסך עם צ׳מפיון בנסיו לקבל את התיקון על חשבון היצרן נמסר כי כיוון שהרכב כבר יותר מ 3 שנים על הכביש הם לא מכסים את עלות ההחלפה.

אגב, הצעת המחיר שקיבלתי עומדת על 3500 ש״ח כולל מע״מ לכל התענוג.

אני בכוונה מעלה את העניין כאן כדי לקבל אולי תשובה מנציג צ׳מפיון, מדוע אני צריך לשאת בכל העלות של ההחלפה כשמדובר על בעיה ידועה ומוכרת ברכבים כמו הרכב שלי (לאון 1.8tsi dsg שנת ייצור 2009 עם 70000 ק״מ). הלא שרשרת טיימינג ומותחנים אמורים להחזיק קצת יותר מ 4 שנים ו70000 ק״מ לא?

יש למישהו הצעות לאסטרטגיה כיצד לפעול בעניין?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאמין {ובעיקר מקווה} שפניה לשרות הלקוחות, מסודרת, בכתב ועדיף למנהל בכיר בחברה, עם עדויות על כשל בשרשרת טיימינג

ברכבים הללו, תלקח בחשבון. למרות שעבר די זמן מאז גמר האחריות {שנה}, נראה לי שבסוף יבואו לקראתך במחיר, בזכות הנחה משמעותית. אילו זה היה קורא ממש בסמוך לסיום האחריות{נגיד 30 או 40 יום}, יש לי הרגשה שאפילו לא היו לוקחים כסף כלל.

אבל עדיין היית צריך להתעקש על כך נמרצות.

פורסם

פניתי לשירות לקוחות אבל עדיין לא חזרו אלי טלפונית.

היום השארתי פרטים להילה מהפורום ואולי היא תקדם אותי

פורסם

טוב, אז למרבה ההפתעה, מספר שעות (!!!) אחרי שהשארתי את הפרטים להילה היא חזרה אלי עם תשובה שאחרי שהנושא נבדק הם צ׳מפיון יקחו את עלות ההחלפה כולה על עצמם וכי כל הפרטים הועבר למוסך בו אני מטפל דרך קבע.

אז דבר ראשון אני רוצה להודות להילה על השירות המהיר והיעיל וכן, גם לצ׳מפיון מגיע כל הכבוד בעניין

:-)

פורסם

אני מקווה שגם יבואנים אחרים, שנמאס לי להזכיר את שמם, ייקחו אחריות ויתקנו את הרכבים שלהם גם לאחר גמר האחריות, ללא תשלום, כפי שקרה במקרה הזה, או יאריכו גם הם את האחריות על הגיר רובוטי ל-5 שנים.

ובקשר אליך -BAR - אני די משוכנע שיחזירו לך את הכל עד הפרוטה האחרונה.

פורסם

אז דבר ראשון אני רוצה להודות להילה על השירות המהיר והיעיל וכן, גם לצ׳מפיון מגיע כל הכבוד בעניין

הגורם היחיד שמגיע לו כבוד בעניין זה הפורום שאתה כותב בו. היבואן לא ראוי לקבל ח"ח, אם רק "איום במקל" הוא מה שמדרבן אותו לפעול.

:idea:
פורסם
טוב, אז למרבה ההפתעה, מספר שעות (!!!) אחרי שהשארתי את הפרטים להילה היא חזרה אלי עם תשובה שאחרי שהנושא נבדק הם צ׳מפיון יקחו את עלות ההחלפה כולה על עצמם וכי כל הפרטים הועבר למוסך בו אני מטפל דרך קבע.

קבלו:mm_yeah: :mm_yeah:

פורסם
הגורם היחיד שמגיע לו כבוד בעניין זה הפורום שאתה כותב בו. היבואן לא ראוי לקבל ח"ח, אם רק "איום במקל" הוא מה שמדרבן אותו לפעול.

מה הקשר של "איום בקל"? האחריות שלו נגמרה מזמן. הם לא היו חייבים לו כלום. זה באמת מקרה של רצון טוב, ולחץ מסויים מצד הלקוח. כפי שציינתי, המקרה הזה צריך לשמש דוגמה ליבואנים אחרים, לגבי רכבים עם תקלות סדרתיות.

אני בטוח גם שהלקוח הזה ייקנה את הרכב הבא שלו ב"צמפיון". ככה מחזירים לקוחות ולא מבריחים אותם למותגים אחרים.

אני גם יודע שהם לא היו בסדר בהמון מקרים שהיו בעבר. והם לא צדיקים גדולים. אבל בזמן האחרון יאמר לזכותם שהם משתדלים

לפחות. והכלל הבסיסי בהתחלת מתן השרות, זה לחזור ללקוחות כמה שיותר מהר.

פורסם

גם אם צ׳מפיון החליטו לקחת אחריות על התיקון רק בגלל הפורום זה מראה על מגמה עם הפנים ללקוח.

מה גם שעצם יצירת התקדים עם המקרה שלי יכולה לעזור ללא מעט אנשים.

אני לא בטוח בכלל שכל היבואנים היו נוהגים כך..

אגב, הבוקר כבר יצרו איתי קשר מהמוסך שלי ותאמנו מועד לביצוע התיקון לשבוע הבא.

יעילות :)

פורסם

איזה יופי. משתמש חדש עם 20 הודעות, שיומיים אחרי השרשור של עורך דינינו פותח שרשור על תקלה בצ'מפיון, והופס, צ'מפיון מתגלים כיבואן למופת שמטפל בכל תקלה. קונספירציה? :lol:

אגב, אני לא חושב שזו קונספירציה (זו הייתה בדיחה), ועדיין מצער אותי שלולא הפורום אדם לא היה מקבל את מה שמגיע לו. כנראה שככה זה עובד אצלנו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מה הקשר של "איום בקל"? האחריות שלו נגמרה מזמן. הם לא היו חייבים לו כלום. זה באמת מקרה של רצון טוב, ולחץ מסויים מצד הלקוח. כפי שציינתי, המקרה הזה צריך לשמש דוגמה ליבואנים אחרים, לגבי רכבים עם תקלות סדרתיות.

אני בטוח גם שהלקוח הזה ייקנה את הרכב הבא שלו ב"צמפיון". ככה מחזירים לקוחות ולא מבריחים אותם למותגים אחרים.

אני גם יודע שהם לא היו בסדר בהמון מקרים שהיו בעבר. והם לא צדיקים גדולים. אבל בזמן האחרון יאמר לזכותם שהם משתדלים

לפחות. והכלל הבסיסי בהתחלת מתן השרות, זה לחזור ללקוחות כמה שיותר מהר.

אתה באמת רציני? כך היית מגיב אם זה היה הרכב שלך? - לי עדיין זכור סגנון הכתיבה בעניינים שנוגעים אליך ישירות.

לעצם העניין - שרשרת טיימינג אמורה להחזיק לאורך כל חיי המנוע, ללא תחזוקה וללא כל תקלה. אפשר היה אולי להבין את העניין אם היה מדובר במקרה אחד, בודד - וגם אז הייתי מצפה מיבואן בעל תודעת שירות לקבל אחריות על הכשל.

כשמדובר במשהו סדרתי - ואנא חסכו ממני את הירידה לדקויות, שבמנוע TSI 1.4 זו תקלה סדרתית ואילו ב- 1.8 הכול דבש - אז הייתי מצפה מהיבואן לקבל מיד אחריות על התקלה, ללא כל ויכוח.

בעיני - כל התוצרת של היבואן הזה פגומה ובאמת שאין לי חשק לבדוק באיזה מנוע המותחנים והשרשרת הולכים ואיזה אמין (אם בכלל ישנו דבר כזה בקונצרן).

פורסם
איזה יופי. משתמש חדש עם 20 הודעות, שיומיים אחרי השרשור של עורך דינינו פותח שרשור על תקלה בצ'מפיון, והופס, צ'מפיון מתגלים כיבואן למופת שמטפל בכל תקלה. קונספירציה? :lol:

אגב, אני לא חושב שזו קונספירציה (זו הייתה בדיחה), ועדיין מצער אותי שלולא הפורום אדם לא היה מקבל את מה שמגיע לו. כנראה שככה זה עובד אצלנו.

אני לא חושבת שזה שיש לו 20 הודעות קשור בנושא, סה"כ רואים שהמשתמש רשום יותר משנה וחצי, לא הייתי חושדת בטרול.

מה שכן, עצוב שבשביל לתקן תקלה כל כך ידועה ונפוצה צריך לעבור דרך הפורום.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...