Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

עלתה בי שאלה מאוד מעניינת ורציתי לשתף אתכם.

איזה יחידת ראש נחשבת ליחידת הראש הטובה ביותר מבין הבאות,איזו הכי משתלמת לרוכש,מתי הכי נכון לקנות אותם כאשר עובדים פאסיבי? אקטיבי? ואם זה אומר שכאשר רוכשים יחידת ראש כזו האם כל הרכיבים אמורים להיות גם באותה הרמה או שאפשר רכיבים נחותים יותר.

pioner p90rs vs pioneer ODR RS-D7xIII vs pioneer p99rs vs pioneer RS-D7RII vs pioneer DEH-80PRS

אם יש למשהו דגם נוסף שנראה לו נכון להכניס להשוואה זה יהיה מעולה.

תודה.

😉

פורסם

האמת לא מסובך מדי, אם המחיר של RS-D7xIII עומד בערך על 10000 ש"ח בחו"ל זאת אומרת שזה מכשיר טוב אני מאמין.

אבל מה הכוונה בשאלה שלך אם לקנות מכשיר יקר וחלקים בינוניים.

אני חושב שלמי יש את המכשיר הנ"ל אין לו שוב דבר בינוני ברכב כולל הרכב עצמו.

פה בארץ הרבה אוהבים את את 80 או 99 לשליטה אקטיבית ובאיכות.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

.

לא מחייב.איכותו של המכשיר משדרגת את המוצר.נכון שעדיף לחבר אליו דרייברים טובים אבל צריך לבחון את אפשרויותיו ורצונותיו של פותח השרשור.

כל מכשיר כאן הוא מעולה בפני עצמו ויש כאן שיקול של תקציב וצורך.

ליאור

פורסם
האמת לא מסובך מדי, אם המחיר של RS-D7xIII עומד בערך על 10000 ש"ח בחו"ל זאת אומרת שזה מכשיר טוב אני מאמין.

פה בארץ הרבה אוהבים את את 80 או 99 לשליטה אקטיבית ובאיכות.

יש אנשים עם מערכות שנושקות ל100K ונוסעים על מאזדה 3 מה זה אומר?

אני לא רואה טעם לקנות מכשיר כזה ולשים מערכת בינונית,אך השאלה היא מה היא ההגדרה של פותח השרשור לבינונית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

על קצה המזלג:

Carrozzeria RS-D7xIII - Pioneer RS-D7RII מדובר באותה גברת בשינוי אדרת ספינת הדגל של פיוניר

הקרוזריה הוא המותג JDM של פיוניר {השוק היפני בלבד} בעוד שהגרסא של פיוניר היא לשאר העולם.

מדובר במכשיר DAC הטוב ביותר שמגיע רק עם יציאה אופטית ושולט פרוססור חיצוני מאותה סידרה.

Pioneer DEX-P90RS מכשיר DAC ישן מסידרת ה-PRS היה המכשיר המוביל מאותה סידרה מכשיר מצויין

מגיע עם 3 יציאות RCA למגבר ושולט פרוססור חיצוני מאותה סידרה.

Pioneer DEX-P99RS המכשיר הטוב ביותר מסידרת ה-PRS כיום ,מגיע עם 4 יציאות RCA למגבר

מגיע עם פרוססור מובנה במכשיר שמאפשר עבודה 4WAY אקטיבי.

Pioneer DEH-80PRS מכשיר הכניסה מסידרת ה-PRS כיום ,מגיע עם 3 יציאות RCA למגבר

מגיע עם פרוססור מובנה במכשיר שמאפשר עבודה 3WAY אקטיבי.

פורסם

האמת שאלה טובה למה מתכוון פותח השרשור ולמה הוא שואל זאת.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אני שואל כי זה מעניין אותי מה באמת ההבדלים בין המכשירים ברמות האלו. אם יש לי כוונה לקנות או לא:-D נחייה ונראה! וכאשר אני שואל על שידוך של אותם מוצרים לרכיבים בינוניים "כביכול" לעומתם אז אני מדבר על סדרות נמוכות של קומפוננטים נניח כמו הרץ הי אנרגי או כל מיני רוקפורטים למיניהם.

😉

פורסם
על קצה המזלג:

Carrozzeria RS-D7xIII - Pioneer RS-D7RII מדובר באותה גברת בשינוי אדרת ספינת הדגל של פיוניר

הקרוזריה הוא המותג JDM של פיוניר {השוק היפני בלבד} בעוד שהגרסא של פיוניר היא לשאר העולם.

מדובר במכשיר DAC הטוב ביותר שמגיע רק עם יציאה אופטית ושולט פרוססור חיצוני מאותה סידרה.

Pioneer DEX-P90RS מכשיר DAC ישן מסידרת ה-PRS היה המכשיר המוביל מאותה סידרה מכשיר מצויין

מגיע עם 3 יציאות RCA למגבר ושולט פרוססור חיצוני מאותה סידרה.

Pioneer DEX-P99RS המכשיר הטוב ביותר מסידרת ה-PRS כיום ,מגיע עם 4 יציאות RCA למגבר

מגיע עם פרוססור מובנה במכשיר שמאפשר עבודה 4WAY אקטיבי.

Pioneer DEH-80PRS מכשיר הכניסה מסידרת ה-PRS כיום ,מגיע עם 3 יציאות RCA למגבר

מגיע עם פרוססור מובנה במכשיר שמאפשר עבודה 3WAY אקטיבי.

אם אני עובד פסיבי לקנות מוצר כמו p99rs זה יהיה בזבוז? זאת אומרת זה יהיה לקנות מכשיר שלא לצורך?

😉

פורסם

זה לא קשור להגברה פסיבית או אקטיבית,זה קשור לכך שהרכיבים שלך לא מספיק ברמה כדי לשמוע הבדל משמעותי.

לכן להוציא 6K על מכשיר כזה זה מיותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אודיו קינג נתן לך סקירה עניינית על כל אחד מהמכשירים שרשמת.

מעבר לכך- השאלה מעט סרת טעם בכל אספקט שהוא. בערך כמו להתלבט בין מאזדה 2, יגואר XJ ומוסטנג 67'.

איזה יחידת ראש נחשבת ליחידת הראש הטובה ביותר מבין הבאות?

ה ODR כמובן.

איזו הכי משתלמת לרוכש?

כל אחד מגדיר לעצמו מה משתלם ומה לא. יש מי שימצא לנכון לשלם 15 אלף שקל על ODR כי המכשיר הזה יביא אותו לתוצאה הטובה ביותר שהוא יכול להגיע אליה, ויש מי שיסתפק ב P80RS בעשירית מהמחיר ויגדיר דווקא אותו כ"משתלם", כי הוא הכי זול ויכול להיות שהוא עדיין טוב מאוד ביחס למערכת שלו.

מתי הכי נכון לקנות אותם כאשר עובדים פאסיבי? אקטיבי?

גם וגם. מקור איכותי ישמש כנקודת פתיחה טובה גם למערכת פאסיבית וגם לאקטיבית. למרות שלרוב מי שירכוש את שלושת הראשונים ישלב אותם עם 3 חלקים אקטיבי (אך כמו שכתבתי, לא רק).

ואם זה אומר שכאשר רוכשים יחידת ראש כזו האם כל הרכיבים אמורים להיות גם באותה הרמה או שאפשר רכיבים נחותים יותר?

אפשר להרכיב ODR עם טמפו ואפשר להרכיב P80 עם AD MM3.

אז אחרי שענינו באופן כללי על שאלות כלליות ולא התקדמנו הרבה, מה בעצם הדבר הנכון לעשות?

1. הגדרת מטרה- לשמוע כמה וכמה מערכות ולהגדיר את הרמה אליה שואפים להגיע.

2. קביעת תצורה- אקטיבי, פאסיבי, 2 חלקים, 3 חלקים, רמה של סט וכו'.

3. איתור צרכים- יכולות שליטה, חיתוך, איקולציה, BT, USB, חדישות וכו'.

4. הגדרת תקציב- למי שיש תקציב ל ODR, יקנה ODR ולא יתעניין במכשיר שעולה 10%.

5. סקירת אפשרויות- P90RS למשל זה מכשיר שכבר לא מיוצר ונדיר למצוא כזה למכירה גם ביד שניה (יש לי כזה באופן אישי, לא למכירה כמובן), אז חבל ללכת שולל.

בהצלחה !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...