Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית 50 סמ"ק במחיר של עד 12.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בפורום וגם נהג חדש (בן 16) ויש לי כמה שאלות:

1) איזה 50 סמ"ק הכי מומלץ לקנות במחיר של עד 12,500 אני מעדיף משהו גדול כי אני גבוה יחסית מטר שמונים ומשהו (אם המשקל חשוב אז 67). עכשיו אני מחפש קטנוע לא משנה חדש או משומש העיקר בעל תאוצה ושיהיה יפה (משהו בסגנון של ספידפייט) המהירות גם משנה אבל פחות.

2) האם המהדורה המוגבלת של הספידפייט החדש טובה לפחות כמו הספידפייט הרגיל או שעדיף כבר לקנות משומש (בשאלה הזאת אל תתייחסו להבדל במחיר אלה רק לביצועים של הקטנוע) ?

3) האם במקרה שלי קירור מים או קירור אויר משנה הרבה ?

תודה רבה למי שיענה לי :smile:

פורסם

שאלה שאילתית, אבל לדעתי ענית לעצמך, ספידפייט או ספידפייט?

לדעתי תבחר בספידפייט.:-D

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

לא בטוח שהספידפייט יהיה נוח למישהו גבוה...

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

שדונצ'יק, אני 1.86, ובחיי דיי נוח לי על ספידפייט, יש גם די מקום לכרס.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

חח כן קצת עניתי לעצמי אבל התכוונתי לשאול האם שווה לקנות ספידפייט חדש או משהו בסגנון של ג'ילרה ראנר משומש ?

פורסם
חח כן קצת עניתי לעצמי אבל התכוונתי לשאול האם שווה לקנות ספידפייט חדש או משהו בסגנון של ג'ילרה ראנר משומש ?

אני הייתי הולך על הראנר,

אבל זה רק משום שהיה לי אחד כזה במשך שנה והוא ספג את כל ההתעללויות שלי בו.

והיו לא מעט.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...