Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. :-)

יש ברשותי מכשיר וידיאו ישן של חברת טושיבה בן 13 שנה.

אני צופה בו פעם בכמה זמן לראות סרטי VHS ישנים.

עד אתמול הוא עבד ולאחרונה ברגע שמכניסים קלטת הוידיאו תופס את הסליל עושה שם בלאגן ונעצר.

פתחתי את המכשיר ולא הצלחתי לעלות מהיכן מגיעה התקלה.:|

מצורפת תמונות ברגע שמכניסים קלטת הסליל של הקלטת מסתבך בפנים והוידיאו נכבה.

תודה רבה.

2013-12-04 14.34.41.jpg

2013-12-04 14.34.28.jpg

2013-12-04 14.37.45.jpg

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

סבירות שיש לך בעייה במנוע שמניע או בסנכרון בין 2 הגלילים שמניעים את הקלטת (מסומנים במלבנים).

דייב ג'ונס עשה פירוק קצר של מכשיר דומה (אפשר לבנות ווידאו במליון צורות שונות), אולי אתה יכול להעזר בו ע"מ לראות איפה אצלך משתבש העניין.

2013-12-04 14.37.45.jpg

פורסם

אני הייתי מחפש אחד אחר באתר אגורה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה אצפה בסרטון ואקווה שהוא יעזור לי במשהו.

בלי קשר לזה למישהו יש רעיון נוסף מהיכן כדאי להתחיל לבדוק שאולי יעזור?

פורסם
אני הייתי מחפש אחד אחר באתר אגורה.

תודה גם בדקתי את זה כרגע לצערי אין וידיאו תקין למסירה עדיין.

כנראה שזה מה שאעשה במידה ולא אמצא פתרון לתיקון הבעיה בעצמי.

פורסם

האם לוידאו שלך יש גומיות?

אם אפשר תן דגם מדוייק.

מה שאתה מתאר זה שמנוע ה-capstan שצירו הוא הניקל שנצמד עם גומיה עבה - pitch roller עובד ומושך את הסרט, אבל גלגלת האיסוף לא אוספת אותו.

במכשירים הפשוטים והישנים גלגלת האיסוף מונעת ע"י רצועת גומי.

במכשירים החדישים יותר, יש תמסורת ישירה שמופעלת ע"י גלגל תזמון בצורת G עם תעלות בתוכו.

אם זה מהסוג השני נדרש ידע והבנה של המערכת, הן למציאת התקלה והן להתקנה מחודשת של החלק השבור.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם אתה רואה בתוך המכשיר עישה שחורה דביקה ומגעילה, אז זאת גומיה שהתפוררה עם הזמן.

חפש גלגלות שנראות כאילו אמורה להיות עליהן גומיה, ואין (כנראה על אחת מהן תהיה אותה עיסה שחורה דביקה ומגעילה).

חפש באיביי rubber band או rubber kit למכשיר שלך, ובתור פיתרון זמני אפשר לשים כל גומיה שמתאימה (בתנאי שלא תחליק או תימתח יותר מדי).

זאת מחלה של מכשירי טייפ/דיסק וידיאו ואודיו ישנים (במיוחד הזולים שבהם).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה לכם על התשובות.

סולל הדרך,הדגם המדויק שכותב הל המכשיר הוא thosiba ve15 לא מצאתי עליו חומר באינטרנט כלל.

יש עליו גלגלי פלסטיק וגומיה שמחזיקה בינהם והיא לא קרועה.

המכשיר עצמו 2 ראשים אם לא טועה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעבר לתיקון המכשיר מומלץ במקביל ללכת להעביר את הסרטים מהקלטות לדיסקים/כונן USB. הבנתי שיש מקומות שנותנים שרות כזה.

בעוד כמה שנים יהיה קשה למצוא מכשירים כאלה שעובדים וחבל שלא תוכל לצפות בקלטות האלה יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכן כן צודק לחלוטין.

חשבתי השבוע להעביר מהוידיאו למחשב אבל הוידיאו החליט לא לעבוד פתאום.

פורסם

למיטב זכרוני זה כבר דגם חדיש בלי גומיות.

צריך לפרק את הפלטה של כל המכניקה, זה לא קשה ולראות מלמטה.

מצד שני זה לא יתן לך כלום, כי גם אם תמצא גלגל שינים שבור איך תחליף אותו?

אין מנוס או לקחת למעבדה או לנסות לקנות אחד תקין ביד 2

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אלא אם זה משהו פרטי, אי אפשר פשוט להוריד את הסרטים האלה מהאינטרנט?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...