Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד יום בעבודה אבל הפעם עם הרכב שלי

סליחה על הרוסית והאנגלית במיקס

תהנו

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הקריין בולגרי ומדבר ברוסית עקומה, הוא משתדל לדבר איתי ברוסית בשביל לתרגל :wink: :wink:

זה לא בארץ, זה בטורונטו

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני יודע, לכן שמתי את הגרשיים. (כי "כמה זמן אתה בארץ" זה ביטוי ישראלי נפוץ)

הוונזה החליפה את הקאמרי שלך? ספר עליה קצת, הביקורות בחו"ל מעורבות.

ואיך הגעת מיבגני/יוג'ין לאביתר... זה כבר שאלה מעניינת בפני עצמה.

פורסם

אביתר הייתי בארץ כשם ישראלי בבית ספר, צבא אבל בין חברים ומשפחה תמיד היה ג'ניה, יבגני אבל הקנדים לא יכולים לבטא לא את ולא את האחר אז נהיה יוג'ין :-D

הסתבכתי כבר לבד.

אכן הוונזה החליפה את הקאמרי, זה רכב אוניברסלי להכל, כשצריך ביצועים של רכב ספורט על ישר אין בעיה עם ה 270 כוחות סוס ב V6, כשרוצים רכב מפואר ומפנק גם אין בעיה בגרסא הבכירה, כולל מפנק מאחור מלא מקום לרגליים, עור עיצוב פנים, חומרים, XENON עם LED מקורי ב2013 בדגם הכי מפואר, מערכת ניווט עם מערכת JBL וכו, כשרוצים לגרור גם לא בעיה עם ברקסים מעולים, כשצריך לעבור על שלג ובוץ אותו סיפור בגרסע הזאת של ה AWD, מלא מקום להעביר דברים מבלי לקפל מושבים אחוריים וברגע שמקפלים ניתן להכניס אפילו ספה, ובנוסף להכל אמינות של טויוטה.

פשוט תענוג!

• תוכן חדש...