Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בנות,

לצערי כנראה אהיה תקוע עם המכשיר המצ'וכלל הנ"ל לעוד תקופה ארוכה.

לאחר שעובדה זו התבררה לי, החלטתי לעשות כל דבר כדי לשפר את ביצועיו.

התקנתי את גרסת האנדרואיד האחרונה (מ 2.3.4 של סלקום ל 2.3.6) דרך איזו תוכנה שברח לי השם שלה.

למרות שהרום היה צריך להיות סוג של "סטוק" הוא הגיע עם כמה אפליקציות מעצבנות שכמעט מילאו את כל הזיכרון הפנימי (שעומד על משהו כמו 200 מגה) ועכשיו זה הגיע למצב שאי אפשר יותר לעשות UPDATE לוווטסאפ כי אין מקום (נשאר 35 מגה פנוי).

איך אני מעיף לכל הרוחות את האפליקציות המיותרות האלה ו/או מעביר אותן לכרטיס ה SD? יש שם כמעט 8 ג'יגה פנויים.

לחילופין מישהו יכול לתת לינק לרום המקורי בלי שום תוספות? הדגם של המכשיר הוא gt-s5660.

תודה,

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תנסה למצוא רום מקורי של סמסונג, לא של חברות הסלואר כי זה תמיד יגיע עם אפליקציות שלהם,

תנסה להתשמש ב APP2SD שאיתה אפשר להעביר לכ.זיכרון.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

יש לי כרגע רום מקוסטם אבל מבוסס על מקורי, את זה של סלקום העפתי. הרום הנוכחי הוא רום "מקורי" עם כמה אפליקציות מיותרות שסתם תופסות מקום. יש מקום שאפשר להוריד ממנו רומים מקוריים, סטוק לחלוטין?

אגב, למה אני לא מצליח להסיר את אותן אפליקציות מיותרות? למה צריך אפליקצייה מיוחדת (שכנראה לא אצליח להתקין, כי אין מקום) כדי להעביר אפליקציות לכרטיס SD? אין את זה מובנה באנדרואיד? :shock:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין מובנה, וגם לא תצליח להסיר את אותם אפליקציות כי הם מובנות ברום, זה כמו לנסות להסיר את הגוגל פליי וכו׳.

למכשירים האלה הרומים עם הכי הרבה ביצועים או מקום זה רק קסיינוגן, אני אנסה להשיג לך לינק לרום מקורי מקורי.

אבל רק בערב אוכל.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

התקנתי את האפליקציה.

הוא רושם שאין שום אפליקצייה שניתן להעביר מהטלפון לכרטיס SD, כאילו שהכל מובנה בתוך הרום, נעול ואי אפשר לגעת בו :roll:

עריכה: אז כמו שחשבתי, זה אכן מוטמע ברום ולא ניתן להסרה. תודה דני, אשמח לרום מקורי בלי שום תוספות או רום "קל" למכשיר עגלה הזה.

פורסם

תתקין את אחד הרומים מבוססי רום נקי של אנדרואיד בגירסאות 2.3( לדעתי CM7 יעשה את העבודה). אל תתפתה להוריד את הרומים שמבוססים על גירסאות אנדרואיד 4+, זה די חונק את המכשיר(יש לחבר שלי כזה).

ודרך אגב, למה אתה חייב להיות עם העונש הזה? גלקסי אס1 עדיף עליו בהרבה והוא עולה כיום בסביבות 300 שקל יד שניה

פורסם

רוט יאפשר לך להעיף קיבינימט כל אפליקציה שאתה לא רוצה אם זו אופציה מבחינתך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הייתי עם המכשיר שנה+. המכשיר די חביב, אבל בלי רוט אתה לא יכול לעשות איתו כמעט כלום חוץ משיחות. תעשה לו רוט ותתקין עליו את הרום מאייאנדרואיד, המבוסס על 2.3.7 ותהנה ממנו. הרום הוא רום נקי, עם רוט. תוכל לעשות מה שבא לך עליו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...