Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפשת רכב שמיועד בעיקר לנסיעות קצרות במרכז (גג 40 ק'מ ליום וגם זה רק בחלק מהשבוע)

חשוב לי בעיקר אמינות (לא רוצה למצוא את עצמי תקועה באמצע הכביש..), בטיחות, תחזוקה (בסדר הזה) ושלא יהיה זללן דלק אבל לא חייב הכי חסכוני שיש כי לא מתכננת לנסוע המון

תקציב בגדול עד 40K, עד עכשיו חיפשתי בשנתונים של 2008+ ואוטומט

אבל חבר של המשפחה מוכר רכב ויש לי הצעה שאמרו לי שנשמעת טוב חשבתי אולי להתפשר:

פולו 1.4, 2004, ידני, 50000 ק"מ (!!), ראשונה מפרטי מטופל רק במורשה. צמיגים+קלאץ' חדשים. 26K ככה שזה מתחת לתקציב שתכננתי.

ביטוח, טסט- ע"ח העבודה אז לא מעניין...

קורץ לי כי שמעתי שהחברה אמינה והק"מ מאוד נמוך למרות שהשנתון נמוך .... מצד שני שמעתי שהחלפים מאוד יקרים, השאלה הם הק"מ הנמוך נוותן "זמן אוויר" עד שצפויות תקלות וצורך בחלפים? או שהשנתון הוא המרכזי?

ואם לדעתכם שווה ללכת על זה או לנצל תתקציב המקורי וללכת על רכב חדיש יותר...

תודה :)

פורסם

שלום הדס,

פולו 2004 היא לא חסכונית במיוחד (להבדיל מהחדשות), והיא גם לא ממש זולה לאחזקה. בתקציב שלך את יכולה למצוא אחלה דייהטסו סיריון. אוטומטית, חסכונית, קטנה (אך עם 4 מקומות), מאוד אמינה ומאוד זולה לאחזקה. כמובן שלרכישה מאדם שאת מכירה, ובוודאות את יודעת שהרכב שמור ומתוחזק כראוי, יש יתרונות רבים. שימי לב שהרכב כמעט בן 10 שנים. לכן, בלאי טבעי סביר שיכה בך, אבל אי אפשר באמת לדעת מה ומתי. בסוף, אין לאף אחד יכולת לנחש מה יתקלקל ומתי בכל רכב שתקני, ולכן חשוב לבדוק רכב לפני הקנייה, לוודא היסטוריית טיפולים ממוסכים מורשים (עם קבלות), וכמובן מצב כללי של הרכב. אם אפשר לעשות סיבוב ולראות אם יש רעשים מוזרים בזמן נסיעה, או בזמן סיבוב ההגה. סה"כ הפולו היא אופציה לא רעה בכלל. מחד, מחירה הזול יכול "להוציא אותך" עם חסכון גדול ביחס לרכב משנתון חדש יותר, אך מאידך במכוניות ישנות תמיד קיים פוטנציאל לתקלות. (גם בחדשות אגב).

בהצלחה ברכישה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...