Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצויין. זה צעד בכיוון הנכון. הצעד הבא - לשלול רשיון מכל נהג ששמו מתחיל באות "א". הרי במילא כל הנהגים עבריינים, וזה רק יפחית את מספר התאונות. אז אני בעד.

דני

פורסם

זה שהתיקון עבר לא אומר שבבית המשפט לא תצליח להעלות "ספק סביר" שאינך בעל הרכב שביצע את העבירה (בנושא "קשר העין").

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מצויין. זה צעד בכיוון הנכון. הצעד הבא - לשלול רשיון מכל נהג ששמו מתחיל באות "א". הרי במילא כל הנהגים עבריינים, וזה רק יפחית את מספר התאונות. אז אני בעד.

דני

השם שלי מתחיל ב"א". חסר לך שאתה מדבר עליי, הדביל שלא עולה קמ"ש אחד מעל המהירות המותרת. :lol:

פורסם

אז הגיע הזמן להגיד ביי ביי לרישיון, תחבקו אותו טוב טוב בלילה, ליפני שלוקחים אותו

גם אם אתם הנהגים הכי טובים בארץ, במצב של היום שכל שוטר מרגיש שהוא הבעלים של ממשטרת ישראל ונותנים דוחות שיקריים, למה שלא יעשו אותו דבר ברישיונות?

פורסם
זה שהתיקון עבר לא אומר שבבית המשפט לא תצליח להעלות "ספק סביר" שאינך בעל הרכב שביצע את העבירה (בנושא "קשר העין").

אני לא ממש בטוח שלכל נהג יש את הזמן והכוחות למלחמות בבית המשפט.

פורסם

נכון, אבל את אותו דבר היה אפשר להגיד (ונאמר) לפני שהתחילו עונשים "מנהלתיים" שהם הלכה למעשה ענישה לפני משפט (וכפועל יוצא לפני בירור אשמה).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
נכון, אבל את אותו דבר היה אפשר להגיד (ונאמר) לפני שהתחילו עונשים "מנהלתיים" שהם הלכה למעשה ענישה לפני משפט (וכפועל יוצא לפני בירור אשמה).

נכון מאד. גם זה לא תקין, והחוק הנוכחי הוא פשוט המשך טבעי ומתבקש של הגישה הזו, שאומרת שכל נהג הוא אשם אלא אם כן הוכחה חפותו.

השם שלי מתחיל ב"א". חסר לך שאתה מדבר עליי, הדביל שלא עולה קמ"ש אחד מעל המהירות המותרת. :lol:

נו, אתה בעצמך רואה שאתה אשם. אז למה אתה מתעקש. תוריד את עצמך מהכביש, ואז נמשיך מיד לאלה שמתחילים באות "ב", פושעים שכמותם.

דני

פורסם

אני חושב שההמשך המתבקש היה דווקא לשלול קודם רשיונות לכל החברים בקארספורום, אנחנו הפושעים האמיתיים, כולנו, חובבי רכב, מתנקשים בזקנות על המדרכות ושותי שמן 5W40 במקום מים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כן, כפי שרשמת הדוגמא ממש לא אידיאלית, אבל אתה מחזק את דברי,

סה"כ ניסיתי להגיד שגם חוק הקריוקי היה נראה כהצעה מוגזמת שלא תראה אור יום.

התכוונתי לזה שליד הצעת החוק החדשה הזו, חוק הקריוקי נשמע הגיוני.

בכל מקרה לסמוך על "אוביקטיביות" ושיפוט של שוטרי תנועה זה מבחינתי למלא לוטו,

ביחוד שיש להם ניגוד אינטרסים מובהק. :idea:

בלוטו אתה יכול להחליט אם לקנות כרטיס או לא, פה השוטר מחליט בשבילך...

זהו, הלכתי להכין את המזוזה\צלב\קוראן\שום בצל, נקווה שמשהו מהם יעזור.

אבל אם תרצה אתה יכול לנסוע מעל המהירות המותרת. הנה, אתה פושע. צא החוצה בידיים מורמות.

אני לא מקנא בבעל המכונית הספורטיבית שיקבל שלילה רק כי השוטר חשב ש"לא קונים כזה רכב כדי לנסוע 90 קמ"ש". עצוב ורקוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אבל אם תרצה אתה יכול לנסוע מעל המהירות המותרת. הנה, אתה פושע. צא החוצה בידיים מורמות.

אני לא מקנא בבעל המכונית הספורטיבית שיקבל שלילה רק כי השוטר חשב ש"לא קונים כזה רכב כדי לנסוע 90 קמ"ש". עצוב ורקוב.

אני מקווה לא לפגוש את השוטר הזה, שלא יאמין לי שזה עגלה עם 82 כוח סוס שלא סוחבת גם בפול גז, אבל נראת כמו אוטו ספורט. :lol:

פורסם

במקום כלשהו בארץ, יש מתנדבים שלכלכו את המכנסיים שלהם למשמע הידיעה הזו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...