Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מבקש עזרה לקבלת המלצה על תימחור ריאלי בהתאם למצב השוק לרכב של אחותי- היא מעוניית לשדרג למישפחתומטית כמו פוקוס וכו' _מה לעשות- פיאט ישנה לא מספיק יוקרתית בשבילה :-) ).

הרכב המדובר:

פונטו ספייס דינאמיק גיר רציף מאמצע 2006 אחותי יד שלישית(ניקנתה כיד שנייה ששני היידים הראשונות היה במשפחה).

הרכב ניקנה במצב חדש פנימי וחיצוני עם 38K ק"מ בלבד וכמובן יד פרטית.

לרכב בוצע כבר בשבוע הראשון יישור קו בשימשון בכמעט 5.5K כולל טיימינג, סט בלמים, פלאגים והכל - תכלס כל מה שאפשר להחליף בטיפולים מצבר וורטא ורבייעת צמיגים חדשים של הנקוק.

כמובן יש את כל הסטוריית הטיפולים במוסכי פיאט מהיום הראשון כולל קבלות וכנ"ל גם אצלנו כולל ספרי רכב והכל.

בקיצור מסרתי לאחותי רכב חדש בנילונים לראש שקט.

מבחינת תאונות- הרכב ניקנה ללא שום תאונות או החלפת פח וכו' אבל לפני כחצי שנה איזה דביל פגע ברכב בכנף שמאל קידמי והוחלף ניראה לי הכנף והפנס וסודר כיוון פרונט וכו' (יש הכל בתיעוד המוסכים והביטוח).

עכשיו בדקתי ביד2 וראיתי רכבים דומים שהם במצב שחוט עם מעל 200K ק"מ וכו'- אז ביגלל זה אני צריך עזרתכם מה המחיר הנכון לרכב השמור הזה ? כי לא מצאתי רכב במצב דומה לקבלת הערכה נכונה.

פשוט המכירה לא וודאית ואם מצב השוק לא נותון תמורה טובה אני המלצתי לה להשאיר את הרכב במישפחה.

תודה וחד שמח לכולם!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני חושב שסביבות ה20אלף(פחות אפילו).

במחירים האלה נמכרות בפועל יונדאי גטס שנת 2007-2008 שמרווחות וחזקות ממנה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לפי מחירון יד 2 25,000 ש"ח , בגלל ה-ק"מ הנמוך הייתי מבקש 27,000.

תציין שאתה מתחייב בבדיקה גיר מנוע שילדה (אם אתה אכן טוען שהרכב 100% תקין) .

פורסם

בתור בעלים של גרנדה אני לא חושב,

הסיבה היחידה שלא קניתי לה גרנדה כמו שלי היא שבמחיר הזה אתה קונה גרנדה קרועה + כמעט בוודאות תוציא קרוב ל10K בתיקון הרובוט (אאפילו שאני קניתי את שלי חדשה עם 22K נאלצתי לבצע תיקון של כ5K בעצמי -יש מדריך).

לכן ביגלל שמדובר ברכב שמבוקש בעיקר לטובת החיסכון בעלויות, אמינות אזי המחיר לדעתי צריך להיות בהתאם, במיוחד שמדובר באקזמפלר נדיר במצב חדש + כל ההשקעה שנעשתה ואין יותר צורך בשום השקעה מעבר לתוכנית הטיפולים (פילטר שמן).

הרעיון הוא להוסיף כ10K~15K למחיר המכירה ולמיצוא לה משהו כמו הפוקוס 2007~2008.

אבל אם לא שווה לפחות 25K אמרתי לה שכדאי להשאיר במישפחה כי בסכום הזה אין מצב לימצוא רכב דומה במצב הזה, אמא שלי מוציאה ב"ה רישון השנה וכנ"ל אחיין שלי - לדעתי הרכב מצויין בשבילם לכן חשבתי ליבדוק אם באמת שווה לימכור או פשוט לקחת הלוואה וליקנות את הרכב הבא.

חג שמח לכולם! ויזהרו מהולכי רגל שיכורים בדרכים!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מחירון+2000 שקל, אתה לא מאמין איזה שוק יש לספייס, במיוחדות לשמורות שבהם.

באמת? כי את שלך כבר מכרת בעצם? ואל תגיד שסתם דפקת מחיר גבוהה, כבר ירדת בערך ב6 אלף ש"ח מהמחיר המקורי שביקשת ועדיין לא מכרת את הרכב, והייתה לי ולעוד המון אנשים סביבי ספייס, יש לה שוק סביר מינוס, בוא נגיד שאת הלאנטיס שהייתה לי מכרתי בתוך יומיים מהרגע שפירסמתי, לפונטו לקח בערך חודש וחצי, וחבר טוב מנסה למכור את שלו כבר 4 חודשים, ELX ידנית שכביכול "מבוקשת", מטופלת ושמורה.

אז למה לא? שיבקש 70 אלף שקל על רכב שנת 2006, כי הוא בטח יימכור אותו בתוך שעה עם המצב של שוק הרכב בימנו.

(קח ברוח טובה, אין לי בעיה איתך אישית, אבל לבקש סכומים כאלה ולצפות למכור זו בדיחה עצובה במצב של היום)

פותח השרשור - כמה קילומטרים יש לרכב עכשיו? האם התאונה שהייתה גררה ירידת ערך ע"י שמאי?

בכול מקרה, לדעתי יהיה סביר לבקש מחירון +/- ואז יש טווח להתמקח ולרדת קצת בשביל רוכש.

אישית - יותר מ20 לא הייתי משלם על רכב 2006, בתוספת קטנה אפשר לרכוש כבר רכבים חדשים יותר, ראיתי גרנדה פונטו במצב סביר שנמכרות במחירים קרובים ל27-30, יישור קו קטן אם נדרש והרווחת רכב 2008/9, חדיש יותר, ועדכני יותר.

פורסם

אם רכב כזה יכול להשאר במשפחה עדיף שיישאר במשפחה גם ככה למכור בארץ רכב זה מלחמת העולם השניה, 78952496798 אידיוטים בדקה שמציעים לך מחיר של מנת פלאפל על הרכב.

חבל על הבריאות שלך, תשמור את הרכב ותהנה ממנו, רכב חדש.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

:-)

אהבתי ...

לרכב יש 60K על השעון אמיתי וניקנה עם 38K, ויש תיעוד מלא מהמוסכים שרואים את מהלך הק"מ מאז קניית הרכב.

מבחינת ירידת ערך אני אבדוק ואחפש אצלה את המסמכים אבל אני לא חושב שייתה כי לא זוכר שקיבלנו צ"ק מחברת הביטוח על ירידת הערך.

בקיצור לחברי הפורום: רכב 2006 במצב חדש עם 60K ק"מ על השעון, פרטית, כולל כל הקבלות מהמוסך המרכזי של פיאט מהיום הראשון כולל קבלה של קנייית הרכב מסמל"ת :-D והרדיו דיסק המקורי שניקנה אם הרכב,

ולכל זה להוסיף השקעה של כמעט 6K בכל מה שקשור לטיפולים צמיגים/מצבר.

אז 25K לרכב כזה זה מוגזם? מה קונים במחיר הזה בקטגוריה הזו שלא דורשת עוד לפחות כ5K ביישור קו ושטויות?

אם רכב כזה יכול להשאר במשפחה עדיף שיישאר במשפחה גם ככה למכור בארץ רכב זה מלחמת העולם השניה, 78952496798 אידיוטים בדקה שמציעים לך מחיר של מנת פלאפל על הרכב.

חבל על הבריאות שלך, תשמור את הרכב ותהנה ממנו, רכב חדש.

צודק, מה גם שמדובר בבריאות שלי ואני אצטרך להיתעסק עם כל האידיוטים חחח, גם עכשיו אני עסוק במציאת רכב לאחי + מכירת של הקווליר קופה שלו וזה גם סיוט לא קטן- זה מה שקורה למי שחבר בפורום רכב וניחשב ל"מבין" במישפחה- כולם נופלים עלי.... :-).

פורסם

אל תשכח שהקונה יהיה יד רביעית ברכב משנת 2006.

אם הייתי במקומך הייתי מנסה להתחיל סביב מחיר המחירון ולהיות מעט גמיש במחיר.

כך או כך, אם הרכב באמת במצב כל כך טוב ויש מישהו במשפחה שצריך תנסו לסגור בינכם.

פורסם

בוא תעשה משהו יותר פשוט שלא עולה כסף.

פרסם ביד 2 ותרשום מחיר 27000.

חכה כמה ימים ותראה מה מצב הטלפונים. לא מתקשרים? תוריד 1500 שח במודעה.

וכן הלאה כל שבוע ולפי זה תדע.

אני מעריך שתקבל באיזור 24-25 כי האוטו נשמע ממש שמור וחדש.

בהצלחה.

אלי

פורסם

תודה לכולם- אני אעביר את המידע הלאה ונחליט במישפחה מה לעשות, מה שיוחלט אני כניראה אצטרך לבצע :roll: .

אם כבר בנושא עסקינו, בקרוב ב"ה שאמצא רכב לאחי אני ינסה לימכור לו את הקווליר- מה אתם חושבים שאפשר לבקש עליה?

מדובר בקווליר קופה יד שניה עם כ170K ק"מ נימצאת אצלנו משנת 2000 בערך (-+1).

המזגן כניראה דולף ולא מחזיק גז, המנוע במצב סביר נוסע בלי בעיות, בקיצור רכב 1996 שדורש השקעה מכל הלב של ילד בן 18 אחר (בגיל הזה אחי קנה אותו גם בשל הפוזה :-) ) .

תודה לכולם וחג שמח!

פורסם
באמת? כי את שלך כבר מכרת בעצם? ואל תגיד שסתם דפקת מחיר גבוהה, כבר ירדת בערך ב6 אלף ש"ח מהמחיר המקורי שביקשת ועדיין לא מכרת את הרכב, והייתה לי ולעוד המון אנשים סביבי ספייס, יש לה שוק סביר מינוס, בוא נגיד שאת הלאנטיס שהייתה לי מכרתי בתוך יומיים מהרגע שפירסמתי, לפונטו לקח בערך חודש וחצי, וחבר טוב מנסה למכור את שלו כבר 4 חודשים, ELX ידנית שכביכול "מבוקשת", מטופלת ושמורה.

אז למה לא? שיבקש 70 אלף שקל על רכב שנת 2006, כי הוא בטח יימכור אותו בתוך שעה עם המצב של שוק הרכב בימנו.

(קח ברוח טובה, אין לי בעיה איתך אישית, אבל לבקש סכומים כאלה ולצפות למכור זו בדיחה עצובה במצב של היום)

פר.

אתה כותב אישית נגד ההתנהלות שלי במכירת רכב אבל אין לך בעיה איתי :roll:

המחיר המקורי שביקשתי היה הזוי בכל קנה מידה, אני מודה, אבל אם יש מישהו שהיה בא לשלם, אחלה.

המחיר נקבע כלכך גבוה וירד כלכך באיטיות, כי נהנתי מהרכב, הוא זול לאחזקה, אין לי תחליף גם ככה, אז מה אכפת לי לנסות לקבל עליו יותר? מי שמחפש למכור מהר מוריד מתחת למחירון ומעיף אותו בשניות.

בכל מקרה, המחיר שנקבתי עכשיו הוא מאוד ריאלי במיוחד לאור מצב הרכב, והסיבה היחידה שהוא ירד זה כי יש לי אופנוע בבית שיחליף את האוטו, אז אין צורך אמיתי באוטו יותר, אפשר לנקוב במחיר מכירה שפוי.

בכל מקרה, היו אנשים שהיו מוכנים לתת לי 2000 מעל מחירון והיו עם הכסף ביד ולא הסכמתי, הייתי מוותר, רציתי את המחיר שלו וזהו, אז מניסיון, כן אפשר למכור פונטו שמורה מעל המחירון, שמורה! היה שירשור שלם על הנושא פה בפורום, והמסקנה הייתה די חד משמעית לגבי זה שפונטו שמורה נמכרת במחירון+, חפש אותו.

פורסם

רשמתי תגובה ארוכה, אבל החלטתי שזה לא המקום לשבת ולחפור על זה.

בכול מקרה - הניסיון שלי ועוד רבים אחרים מראה אחרת, לא שוק חזק ולא כלום, סביר מינוס, אולי קצת יותר מפיאט אונו שנת 92.

בהצלחה במכירה לשניכם.

פורסם

הישראלי המצוי, כל מה שיפני זה אחלה, כל השאר זבל, וכל מילה מיותרת, הוכחת את זה הרגע.

עריכה: אני רואה שערכת, אולי זה כי פחדת מלקבל ריקושטים בצורות תגובות כמו שלי.

• תוכן חדש...