Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אנחנו רוצים לקנות רכב שני למשפחה בתקציב של עד 45-50 אלף שקל.

מעוניינים לקנות את הרכב מליסינג.

ברכב נוהגים 4 נהגים, 2 נשים ו- 2 גברים.

הנשים כמובן נוהגות ברוגע.

הגברים נוהגים פחות רגוע, יותר האצות, להיות ראשונים ברמזור וכו'.

המכונית תיסע רק בעיר, בערך 5000km בשנה.

דרישות חשובות:

- משפחתית קטנה או סופר מיני.

- רכב זריז, עדיף מנוע חזק (110 כ"ס ומעלה) אבל חשוב מאוד חסכוני לנסיעות עירוניות.

- שנתונים 2010-2011 ומעלה.

תודה רבה.

פורסם

מנוע חזק וחיסכון בדלק זה שני הפכים גמורים שלא הולכים ביחד. אולי חוץ מהמקרה של מנועי הטורבו הקטנים, וגם זה בעירבון מוגבל (כי כשלוחצים עליהם צריכת הדלק עולה) והם לא בתקציב שלכם. למרות שבתכלס, בקילומטראז' כזה, חיסכון בדלק באמת לא משנה כלום. ההבדל בין רכב חסכוני לרכב לא חסכוני יסתכם במשהו כמו כמה מאות שקלים בשנה - לא זה מה שיפיל אתכם כלכלית.

בסכום הזה תוכלו למצוא מאזדה 2 שחוטה מליסינג. היא זריזה, בחורות בדרך כלל אוהבות את העיצוב שלה ובחורים אוהבים את התנהגות הכביש הפסוד0-ספורטיבית שלה. רכב עם קילומטראז' גבוה ועבר מפוקפק יוכל להתאים לתקציב, או שתתגמשו טיפה כלפי מעלה ותחפשו מכונית קצת יותר שלמה.

אופציה אחרת היא יונדאי אקסנט. ראשונים ברמזור לא תהיו אבל כן תקבלו מכונית בטיחות יותר מהמאזדה 2 (יותר כריות אוויר) ויותר מרווחת מהמאזדה 2. יש גם מבחר גדול יותר של רכבים בתקציב שלכם, אז אפשר למצוא רכב יפה בתקציב שלכם. צריכת הדלק פחות או יותר זהה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כשאתה אומר אקסנט אתה מתכוון i25?

כי כיום יש לנו אקסנט 2008. מנוע 1400 חלש אבל לעתים זריזה.

שותה המון דלק!

וחשוב רכב חסכוני כי הבן והבת שינהגו ברכב יהיו הנהגים העיקריים. הם צעירים וממלאים דלק מכספם.

לא מפריע לי לקחת רכב מליסינג עם קילומטראז' גבוה ע"מ לקבל הנחה גדולה יותר.

תודה רבה!

פורסם

אני לא חושב שבתקציב שלכם אפשר למצוא i25 במצב נורמלי. עזוב קילומטראז׳, אני מדבר על מצב מכאני והיסטוריית נזקים.

צר לי לאכזב אתכם אבל לדעתי זאת טעות כלכלית לשדרג את האקסנט הנוכחית בשביל לגרד עוד קילומטר או שניים לליטר. תחשוב כמה שנים יקח לך לראות החזר להשקעה, בקילומטראז׳ כזה זה פשוט לא הגיוני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...