Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך לקנות אקווריום מתנה ליומולדת של גיסי(כמה משתתפים יחד). התקציב כולל את כל מה שמסביב, פרט לדגים הוא כ 2500 שקל, מקווה לא לגלוש ל 3000. זה ישב אצלו בסלון ואמור להיות רק בלבן או בשחור.

קיבלתי 2 הצעות מחיר לאקווריומים ואביזרים מחנות מקומית והשאר מהאינטרנט:

אביזרים, לא ביררתי פירמות:

משאבת אוויר - 150 ש"ח

חצץ 150

תמונה 25

צמחים 25 שקל לאחד

קונכיה לקישוט (דמוי טירה) 70 ש"ח

אבן חמצן 25

1. אקווריום jinzuan מידות 108-66-71 צבע לבן 2500 ש"ח כולל שולחן, תאורה ופילטר, סה"כ עם אביזרים 2850 אחרי הנחה

http://minjiang.petsglobal.com/en/p_productview.asp?productid=8260

2. אקווריום Anubias 80 ס"מ, 2790 ש"ח ללא פילטר, פילטר= עוד 418 ש"ח, סה"כ אחרי הנחה 3500

3. ראיתי באינרנט juel lido 120 ב 2550 ש"ח

http://www.fishy.co.il/shop.asp?psi=442

4. Aquatlantis - אקווה דרים 100 ב 2190 ש"ח

http://www.fishy.co.il/shop.asp?psi=449

אין לי מושג איזו פירמה היא טובה או לא, מה שווה את הכסף ומה לא, בסך הכל מחפש משהו שישב להם בסלון, יראה נחמד ולא יטפטף לי פדיחות כל שני וחמישי וכך יצא שבאתי לברך ויצאתי מקולל:lol:

מבקש את עזרתכם בבחירה. אם יש הצעות לפירמות אחרות ודגמים אחרים- יתקבלו בברכה, עד מטר רוחב

תודה רבה

גמר חתימה טובה לכולם

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אנוביס זה חיקוי של אקווה אטלנטיס אבל חיקוי מאוד איכותי (מיוצר בסין) אקווה אטלנטיס זה כבר רמה גבוה (מיוצר באירופה) את שני המותגים מייבא אותו היבואן .

פורסם
שלום לכולם,

אני צריך לקנות אקווריום מתנה ליומולדת של גיסי(כמה משתתפים יחד). התקציב כולל את כל מה שמסביב, פרט לדגים הוא כ 2500 שקל, מקווה לא לגלוש ל 3000. זה ישב אצלו בסלון ואמור להיות רק בלבן או בשחור.

משאבת אוויר - 150 ש"ח

חצץ 150

תמונה 25

צמחים 25 שקל לאחד

אבן חמצן 25

1. אקווריום jinzuan מידות 108-66-71 צבע לבן 2500 ש"ח כולל שולחן, תאורה ופילטר, סה"כ עם אביזרים 2850 אחרי הנחה

אקווריום סיני. לא איכותי. אביזרי החשמל מאיכות נחותה.

2. אקווריום Anubias 80 ס"מ, 2790 ש"ח ללא פילטר, פילטר= עוד 418 ש"ח, סה"כ אחרי הנחה 3500

חיקוי של פירמה ארופאית. איכות סבירה. גימור לא איכותי. אישית, לא הייתי נוגע.

איכותי מאוד. גרמני עם כל המשתמע. שירות מעולה של היבואן. מכל הרשימה הזו, זו הבחירה שלי.

אירופאי. איכותי למדי.

אין לי מושג איזו פירמה היא טובה או לא, מה שווה את הכסף ומה לא, בסך הכל מחפש משהו שישב להם בסלון, יראה נחמד ולא יטפטף לי פדיחות כל שני וחמישי וכך יצא שבאתי לברך ויצאתי מקולל:lol:

מבקש את עזרתכם בבחירה. אם יש הצעות לפירמות אחרות ודגמים אחרים- יתקבלו בברכה, עד מטר רוחב

תודה רבה

גמר חתימה טובה לכולם

אתה יכול לפנות לבונה אקווריומים ש"יתפור" לך אקווריום בגודל, צבע ועיצוב רצוי. המחיר יהיה זול יותר לדעתי.

נסה לחפש בגוגל "קלמי" או "מונו"

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
אתה יכול לפנות לבונה אקווריומים ש"יתפור" לך אקווריום בגודל, צבע ועיצוב רצוי. המחיר יהיה זול יותר לדעתי.

נסה לחפש בגוגל "קלמי" או "מונו"

תודה. יש הבדל משמעותי בין JUEL ל AQUATLANTIS?

מישהו מכיר יבואנים שניתן לרכוש קצת יותר זול?

ואיך ופירמות של Ferplast ו MARINA?

פורסם

פרפלסט הוא יצרן אירופאי גדול שמייצר את סידרת הקיימן שהם אחלה אקווריומים.

יש לי אחד כזה 1.2 מטר , 230 ליטר כבר 6-7 שנים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
שלום לכולם,

משאבת אוויר - 150 ש"ח

חצץ 150

תמונה 25

צמחים 25 שקל לאחד

אבן חמצן 25

אקווריום סיני פשוט, לא מומלץ.

אקווריום סיני איכותי, בעל זכוכית עבה, חיזוקים איכותיים, תאורת T5 כפולה של 24 וואט כל נורה, האק' עצמו ללא חלקי מתכת בכלל (למעט החיפוי), מעמד סביר שלא נוטה להתנפח מטפטופי מים. יש לקחת בחשבון שהאק' עצמו הוא גובה 65 ס"מ ולכן מעט קשה יותר לטיפול. לאק' הזה צריך להוסיף פילטר חיצוני, גוף חימום ומשאבת אוויר. שנתיים אחריות על נזילות ומערכת התאורה.

אקווריום מעולה! זכוכית דקה יחסית אך האק' מגיע עם 10 שנים אחריות על נזילות! תאורת T5 כפולה 24 וואט כל נורה (יש לשים לב לכך שהנורות של ג'אוול הן במידות ייחודיות לחברה הזאת, למרות זאת יש מגוון של צבעים (ורוד, אור יום, תאורה למרינה, אור טבעי ואור כחול.) האק עצמו ללא חלקי מתכת (ואפילו החיפוי מפלסטיק מאוד איכותי), מעמד מעולה שיכול להחזיק שנים. האק' של ג'אוול מגיע עם גוף חימום, פילטר פנימי כולל כל המדיות הנחוצות וכמובן המנוע שלו. במידה ואכלוס האק' יהיה אגרסיבי יש צורך להוסיף משאבת אוויר, במידה ולא ניתן לכוון את יציאת המים מהפילטר מעט כלפי מעלה וליצור זרימה על פני המים שמחמצנת את המים. שנתיים אחריות על הציוד החשמלי ו10 שנים אחריות על נזילות.

ישנו עוד דגם של ג'אוול שנקרא ריו 125, מגיע עם אותן מערכות אך במקום צורה קובייתית (61*41 של הלידו) יש לו צורה מלבנית יותר (81*36) יש לקחת בחשבון שהריו יותר נמוך מהלידו.

אקווריום פורטוגלי איכותי מאוד. דגם האקווה דרים הוא הפשוט ביותר ולדעתי לסלון עדיף לקנות אנוביאס או ג'אוול.. אם אני זוכר נכון הוא מגיע עם תאורת T8 (תאורה חלשה יותר מתאורת T5) איכות החומרים פשוטה יותר והפלסטיק נראה ממש פשוט.

תודה רבה

גמר חתימה טובה לכולם

גמר חתימה טובה, במידה ואתה צריך עוד עזרה אתה מוזמן לשאול.

פורסם

תודה רבה לכולם. עכשיו אני פחות או יותר מבין שהבחירה היא בין

אקוואטלנטיס אקווה דרים 100

גאוול לידו 120

גאוול ריו 125

אני מנסה ולא מצליח להבין אם יש חנות כזו בפועל של "פישי" שאני יכול לגשת ולקנות, או שזה רק אתר אינטרנט

מה גם שאשמח אם מישהו יכול לתת לי שמות ומיקומים של חנויות שמחזיקות את הדגמים הנ"ל, לא מפריע לי איפה, צפון מרכז או דרום

תודה וגמר חתימה טובה לכולם

פורסם
תודה רבה לכולם. עכשיו אני פחות או יותר מבין שהבחירה היא בין

אקוואטלנטיס אקווה דרים 100

גאוול לידו 120

גאוול ריו 125

אני מנסה ולא מצליח להבין אם יש חנות כזו בפועל של "פישי" שאני יכול לגשת ולקנות, או שזה רק אתר אינטרנט

מה גם שאשמח אם מישהו יכול לתת לי שמות ומיקומים של חנויות שמחזיקות את הדגמים הנ"ל, לא מפריע לי איפה, צפון מרכז או דרום

תודה וגמר חתימה טובה לכולם

אני ממליץ לקנות בחנות מדהימה שנקראת אטלנטיס (עבדתי שם 5 שנים). היא נמצאת בתוך כפר אז"ר והחנות עצמה נמצאת בתוך משתלת הכפר החדשה (נכנסים לכפר והמשתלה 200 מטר מצד שמאל).

לגבי אקווריומי ג'אוול... המחיר שלהם זהה בכל החנויות למעט מבצעים. לדעתי כרגע באטלנטיס יש מבצע שאם אתה קונה אק' של ג'אוול אז אתה מקבל 15 אחוז זיכוי מערך האק' לקניית ציוד או דגים בחנות. ATLANTIS-FISH.COM

רצוי להגיע עם קצת ידע לגבי איזו אוכלוסייה של דגים תהייה באק.. זה יכול לעזור לגבי סוג האק' והציוד שיהיה בו וגם לגבי הדקורציה שתקנה.

באטלנטיס תוכל לראות הלידו 60 עובד וגם ריו 180 שזה דגם באורך מטר. בנוסף יש להם חדר תצוגה שבו יש גם האנוביאס 85 ס"מ עובד. בנוסף אפשר לשאוב רעיונות עיצוב מהאקווריומים הפועלים.. כל אק' עם אוכלוסייה מאזור אחר.

אם יש עוד שאלות אשמח לענות.

פורסם

מצטרף להמלצה על אטלנטיס.

לבעלים קוראים יוסי 054-5577287, ולצערי הוא חבר שלי.

תגיד לו שיואב נתן לך את הטלפון שלו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה לכולם. בסופו של דבר גיסתי בחרה משהו שיראה לה הכי יפה בסלון ולא את האקווריום הטוב ביותר. קיבלתי הצעה מצויינת מאטלנטיס ובלי שום קשר אני עכשיו שוקל ברצינות ללכת לשם ולקחת אותו אלי הבייתה. דרך אגב אני מתגורר בעמק חפר

• תוכן חדש...