Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי ניסאן טראנו דיזל 2.7 טורבו 1997 , לפני מספר חודשים החלה תופעה שבערך פעם בשבו הרכב לא מניע בהנעה ראשונה , לא משנה כמה זמן מחזיקים את הסטארטר בנסיון , בנסיון השני מניע בנגיעה קלה אפילו.

השבוע לאחר טיפול החלפת פילטרים ושמן כמעט בכל הנעה,80%, לא מניע בפעם הראשונה וגם בשניה לפעמים בנגיעה ולפעמים 2-4 שניות.

ניסיתי להמתין אחרי פתיחת הסוויץ" אבל זה לא נראה שמשפיע במיוחד.

יכול להיות שיש אויר במערכת הזרקת הסולר או שיש בעייה אחרת ?

תודה

פורסם

זה נשמע לי מאד ייתכן מה שאתה אומר , השאלה אם זה אויר שנמצא במערכת או שנשאב מבחוץ ?

לאחר החלפת השמן והפילטרים המוסכניק שלי הפעיל אויר בלחץ לתוך המיכל דלק וניסה להניע והרכב לא הניע , אח"כ שאב עם המשאבת סולר שנמצאת על הפילטר סולר עד שהפומפה נהייתה קשיחה והמנוע הניע.

היום בבוקר לדוגמא ניסיתי משהו שעבד הפעלתי סוויץ" עד שנורת החימום כבתה (מספר שניות) כיביתי והפעלתי סוויץ שוב והאוטו נדלק בנגיעה.

1. איך זה מתקשר לאויר במערכת ?

2. במידה ויש אויר איך ניתן להוציא אותו ?

פורסם

מוזר, עכשיו אחרי שבחג נסעתי איזה מאתיים קילומטר פתאום האוטו מניע בסדר בהנעה ראשונה . אני ממתין כמה שניות אחרי הדלקת סוויץ והאוטו מניע בנגיעה. יכול להיות מגע רופף שם בהיטרים ?

פורסם

הנושא של חימום היטרים קשור איכשהו למתח מצבר ?

יכול להיות שהמתח מספיק בכדי לסובב את הסטארטר אבל לא מספיק לחמם את ההיטרים לטמפרטורת הצתה ?

כשהוא לא מניע הסטארטר נשמע בסדר ועובד כמה שניות בלי התעייפות או משהו כזה.

• תוכן חדש...