Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי רכב ספציפי לעוד כמה ימים מחברת השכרה גדולה

מסרתי פרטי חיוב בטלפון וקבלתי במייל אישור הזמנה שהרכב יחכה לי בסניף ליום המבוקש

אחרכך התקשר אלי מנהל מוקד הזמנות ובישר לי שהיה באג במערכת ונכון לעכשיו לא רק שאין להם את הרכב הספציפי, אין להם אף רכב לתת לי ליום המבוקש

עכשיו נתקעתי ללא רכב ליום המבוקש כי באף חברה אחרת אין רכבים זמינים ואם יש אז זה במחיר של צרפתים

זה מותר מה שעשו או שעלי להתעקש לקבל משהו?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שעה אחרי

ולפני ההזמנה היו להם כמה סוגי רכבים זמינים והוא דיבר על זה שהיה באג והיה ניתן להזמין את הרכב הספציפי אבל למעשה הם לא נותנים לי שום רכב אחר

פורסם

אם זה אחרי שעה, אתה לא יכול להגיד שבגלל זה לא יכולת להשיג רכב מחברה אחרת.

תקלות קורות, חזרו אליך בזמן סביר מאוד, תבדוק באתר שלהם מה כתוב על ביטול עסקה (מצידם ומצדך), אך האם על זה אתה רוצה ללכת איתם לרבנות (לתבוע אותם?)

פורסם

קרה לחבר שלי ביום חתונתו. בבוקר שדרש לאסוף את הרכב שהזמין, נאמר שהרכב שהיה אמור לקבל לא חזר מהשכירות הקודמת ואין להם מלאי.

לאחר דין ודברים והרבה עצבים הלך לחפש רכב השכרה אצל חברה אחרת.

מה אפשר לעשות עם זה? תלוי כמה כוח ועצבים יש לך. תביעה כנגדם על עוגמת נפש, הפרת חוזה במידת האפשר וכו'.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אחרי קריאת ההסכם רשום שהם יכולים לאחר עד שעה במסירת הרכב ועד לשעה זו הם גם יכולים לבטל את ההזמנה אם היא בוצעה טלפונית או מקוונת ללא חתימת הלקוח בסניף

בכל אופן דרך הפורום יצר איתי קשר בחור בחברה אחרת וסידר לי מחיר טוב יותר +שדרוג הרכב

בחיי שווה להתלונן פה

פורסם
אחרי קריאת ההסכם רשום שהם יכולים לאחר עד שעה במסירת הרכב ועד לשעה זו הם גם יכולים לבטל את ההזמנה אם היא בוצעה טלפונית או מקוונת ללא חתימת הלקוח בסניף

בכל אופן דרך הפורום יצר איתי קשר בחור בחברה אחרת וסידר לי מחיר טוב יותר +שדרוג הרכב

בחיי שווה להתלונן פה

אולי תתן מילה טובה לחברה ולנציג?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ד׳ מסיקסט (זה השם, ביקש בלי שם מלא)

ה״רעים״ זה סאן-קאר ובכלל חסכתי מכם את הסיפור המלא

בהתחלה הזמנתי דרך האתר גיפ (גיפון) ואז התקשרה נציגה ואמרה שאין ונתנה לי רשימה של מה יש ורצתה לסגור על המקום.

הודעתי לה שמאחר ואין גיפ אז יקח לי זמן להחליט וכבר אזמין מהאתר אחד מהאופציות שהיא נתנה, ואז התחיל הסיפור שפתאום אין בעצם כלום

• תוכן חדש...