Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע יונק אוויר ביתר קלות, ויתכן כי תרגיש את ההבדל בכוח, אבל אתה מסכן את המנוע שלך, ואת החיישנים שבדרך.

נסיעה ממושכת ללא פילטר תיקני מזיקה למנוע, כיוון שהמנוע יונק את האבק שיש באוויר, ויתכן גם חלקיקי חול, וזה יכול להיגמר רע.

מהנדסי רכב בעולם ישבו וחשבו רבות על ייצור הרכב, והשקיעו רבות על שיפורים טכנולוגיים בכל מערכות הרכב, אז תאמין לי שהפילטר לא נמצא שם ליופי.

פורסם
המנוע יונק אוויר ביתר קלות

לא יודע על מה ביססת את זה אבל אתה טועה.

לכל פילטר אויר (מקורי או תחליפי\משופר) יש נתון ספיקת אויר ולכל מנוע גם יש נתון ספיקת אויר, כל עוד פילטר האויר תואם לספיקת האויר של המנוע היניקה תיהיה תקינה.

בדרך כלל הבעיה מתחילה כאשר משפרים מנוע בצורה משמעותית ומשאירים את הפילטר אויר המקורי או שמחליפים לאחד שלא תואם את צרכי המנוע, אז כן נוצר מצב שהיניקה פחות חלקה והמנוע יותר "חנוק".

במצב כזה אם תסיר את הפילטר אכן תרגיש מנוע בריא יותר.

בכל סיטואציה אחרת בה הפילטר אויר תואם בתכונותיו לדרישות המנוע הסרה שלו לא תגרום ליניקה קלה יותר או תוספת כח, היא כן תסכן את המנוע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מסכים עם עידן.

כשהרכב שלי היה על דיינו, בדקתי אותו גם בלי הפילטר. לא היה שינוי בתוצאות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אתה מדמיין,

אלה אם כן מדובר ברכב משופר שצורך ספיקת אוויר שהיניקה המקורית לא מספקת.

ההבדל במיקום של צינור היניקה לפעמים מגיע עד כ5 כ"ס - בעקבות בדיקה לאחר שינוי מיקום צינור יניקית האוויר לפנס הערפל במקום המיקום המקורי.

פורסם

שוב, לא ברכבי טורבו.

קירור יותר יעיל ברכבי טורבו יהיה להחליף לאינטרקולר יותר יעיל.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
ההבדל במיקום של צינור היניקה לפעמים מגיע עד כ5 כ"ס - בעקבות בדיקה לאחר שינוי מיקום צינור יניקית האוויר לפנס הערפל במקום המיקום המקורי.

תקן אותי אם אני טועה, ברכב אטמוספרי, אם אני יעביר את מיקום צינור יניקת האוויר לפנסי הערפל ההספק של הרכב יגדל?

פורסם
תקן אותי אם אני טועה, ברכב אטמוספרי, אם אני יעביר את מיקום צינור יניקת האוויר לפנסי הערפל ההספק של הרכב יגדל?

בוא נניח שמדובר ברכב סופרצ'ארג'ר .

אגב,לפעמים עדיף תגובת דוושה טובה יותר מ5 כ"ס נוספים שלא תמיד מתבטאים בתגובת דוושה.

פורסם

ברוב הרכבים זו התעסקות מיותרת (לשנות מיקום פתח יניקת אויר) שכן השינוי ינוע על סקאלה של ״מזיק-שיפור שולי ולא מורגש״.

לקבל 5 כ״ס ברכב מוגדש רק מראה כמה השיפור הזה שולי.

יש דרכים יעילות יותר ואמינות יותר לקירור גדישה והעלאת הספק מאשר להתחיל להתעסק עם מיקום פתח יניקת האויר.

מעבר לזה, נניח והצלחת לקרר את טמפ׳ האויר הנכנס למנוע ב-3 מעלות, האם בדקת גם אם התיעול אויר החדש לא מקשה על יניקת האויר?

אני אישית נגד התעסקות מיותרת בנשימה, אלא אם כן זה מתבצע בצורה מקצועית (למשל החלפת אינטרקולר לגדול וטוב יותר).

פוטנציאל השיפור בצורה חאפרית הוא כל כך נמוך, פוטנציאל הנזק לעומת זאת..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איך זה קשור למה שרשמתי ?

דיברתי על ספיקת אוויר, אתה מדבר איתי על טמפ' יניקה במצבים מסויימים, הבחור רשם להוריד פילטר.

אולי גם תציע לו לבנות צינור יניקה מקרח יבש שיונק אוויר היישר דרך הFREE WIFI של בזק ?

פורסם

סליחה שאני סוטה מהנושא, אבל איך ניתן לדעת האם הרכב הוא רכב אטמוספרי?

הונדה סיוויק ES 2002

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הוא לא גודש, אז הוא אטמוספרי:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...