Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יפה מאוד, עושה חשק!

מה עלות כל המוצרים?

פלסטלינה סינית - 14 ש"ח

ONR - קניתי גלון (כ-4 ליטר) ב-250 ש"ח. מספיק לטונה זמן.

CarPro Eraser + FK1000P + פד German Applicator + חומר ניקוי לפדים - קניתי בחבילה אחת מ-CYC - כ-230 ש"ח כולל משלוח

פדים סיניים - 5 ש"ח

מגבות - 5 מגבות קוריאניות בכ-80 ש"ח

פורסם

עבודה יפה,

הפרוייקט המיני הבא שלך, זה להוריד את כל השטויות שקשורות לחברת הליסינג שלך, אני אישית לא מסוגל לראות את המדבקות האלה על הרכב שלי.

Polo 2012

פורסם
עבודה יפה,

הפרוייקט המיני הבא שלך, זה להוריד את כל השטויות שקשורות לחברת הליסינג שלך, אני אישית לא מסוגל לראות את המדבקות האלה על הרכב שלי.

אם היה לי רכב ליסינג הייתי מוריד את הכל. לשמחתי הרכב נרכש בזיעת אפיים והורדתי את המדבקות והפרסום (חוץ משקיות הזבל מאחורה, שדווקא משרתות את הדימוי של החברה המשווקת :) )

פורסם

ככה צריך לעשות-לקראו,ללמוד וליישם את זה בפועל. (חבל שלא כולם לומדים על ידי קריאה כאן-יש הרבה חומר עזר בפורום)

יופי של עבודה.

אני אגב מחכה יום נוסף ומיישם יד נוספת של מנזרנה. (אוטם צבע עולה)

דבר נוסף, תמיד ליישם אוטם צבע על רכב נקי מווקסים כולל שמפו + ווקס. (איחוי טוב יותר לצבע)

פורסם

ליאור אחלה פרוייקט, ישר כוח! הרכב נראה מעולה וכמו שאלי ( E-A ) אמר הברק רק ילך ויתחזק בימים הקרובים,

אחרי שלושה ימים האזור האטום יראה הרבה יותר טוב מאשר ביום הראשון.

"אני חושב שאולי מרחתי שכבה דקה מדי.." מצויין! יותר מזה והאוטם יתחיל לפעול נגדך ולא לטובתך.

הכלבה נהדרת :-D , הבידינג הראשון שלך בהחלט "סקסי".

נהנתי לקרוא את השרשור הזה :mm_yeah:

תודה על השיתוף.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

עבודה יפה מאוד. ותוצאות מעולות!

שכבה דקה היא כל מה שצריך, בתנאי שהכל מכוסה.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם

כל הכבוד! מאוד אהבתי את הפוסט,אינפורמטיבי,מלא תמונות ויפה. והרכב מהמם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...