Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשות אחי הונדה הייבריד 2009.

הגיעה עם רמקולים (שכנראה מקוריים) יחד עם המערכת המקורית.

הוא טוען ששומעים חלש.

ברשותו מגבר צנוע, אותו הוא רוצה לחבר לאותה מערכת מקורית על מנת "לחוש בעוצמה גדולה" דבר שאני מאמין שלא יקרה

מהרמקולים האלו בטח שלא משהו שיהיה איכותי.

השאלה:

האם ניתן לחבר את המגבר למערכת המובנת של הרכב?

והאם כן מה זה דורש מעבר למנחת?

ושאלה נוספת: האם הדבר יהיה איכותי או שהעדיפות לשדרג פשוט לרמקולים אחרים עדיפה על תוספת מגבר?

אגב: במידה וניתן לספק לי מידות של הרמקולים מקדימה/אחורה זה ישמח אותי מאוד, תודה!

תודה רבה לכולכם וסוף שבוע נעים :wink:

פורסם

זוג מנחתים ווקיט התקנה (פיוז, בית פיוז, כבלי מתח, כבלי רמקולים, RCA), זה כל מה שתתצטרך ע"מ להתתקין את המגבר.

לגבי הרמקולים המקוריים, אף אחד פה לא נביא שידע לומר לך מה תהיה התוצאה, אל תצפה ליותר מידי.

השאלה של מה עדיף תלויה בך/באחיך ובתקציב.

SCANSPEAK

פורסם

לא חייב זוג, פשוט שאם יהיה זוג תישמר לך השליטה על העוצמה קדימה/אחורה דרך הרדיו דיסק, גם מנחת אחד יספיק.

(וזה בתנאי שהמגבר המדובר הוא 4 ערוצים).

אין לי ניסיון עם מנחתים, ככה שקשה להמליץ על משהו ספציפי, בגדול מוצר מבית טוב יהיה בסדר גמור.

SCANSPEAK

פורסם

היום לרוב המכוניות יש מערכת מובנת טובה יחסית. למערכת ללא מגבר.

החלפה של רמקולים בלבד. לרוב לא תביא שיפור משמעותי לאיכות / לעוצמה.

תוספת של מגבר יביא תוספת של עוצמה. ובמידה ותוסיף סאב אז בכלל.

אבל כאשר תחליף רמקולים ומגבר ורדיו דיסק אז יהיה השינוי הגדול מבחינה של איכות ועוצמה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם הוא מחפש עוצמה, אם הוא יחליף לרמקולים נצילים יותר לא יהיה הבדל בעוצמה בין הרמקולים הקיימים?

• תוכן חדש...