Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי איביזה 2010 ברמת גימור רפרנס (הידיות והמראות בפלסטיק שחור)

אני מעוניין לרכוש קיט ש"יושב" על הידיות והמראות מניקל/כרום..

יש המון אתרים בחו"ל אני מחפש משהו בארץ.. מישהו יודע היכן ניתן להשיג??

קישור לדוגמא:

ידיות - http://seat-ibiza-st.sgpetch.co.uk/pages/accessories/detail/model=327/category=ROOT-exterior/accessory=Chrome+Finish+Door+Handles/id=11243

מראות - http://seat-ibiza-st.sgpetch.co.uk/pages/accessories/detail/model=327/category=ROOT-exterior/accessory=Chrome+Finish+Mirror+Covers/id=11247

תודה מראש! :wink:

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

ברדליין האלה אין לאיביזה...

תוכל לתת לי אתר בחו"ל שממנו אפשר להזמין לארץ?

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

גם שם אין.. יש סיכוי אולי שיש איזה דגם של משהו גרמני אחר?פאסאט? גולף? או פולו? או אולי אחת מהסקודות שיתאים לי?

!JBL

פורסם

19-39$ זה פלוס מינוס 100-150 שקל... זה נראה לי סביר לקיט של 4 דלתות.. השאלה איך שולחים את זה לארץ? משלוח, מיסים וכו.. אין מצב שיש פה בארץ מישהו שמיבא דברים כאלה??

!JBL

פורסם

את שלי קניתי ב EBAY.

נאמר לי שזה מקורי אין לי מושג אם יש אמת בדבר.

כשקיבלתי תאריזה היה על זה הסמל של סיאט ומספר טיקט והכל

מדובר במראות.

עלה לי בEBAY לפני חודשיים עם משלוח 89 דולר.

דיברתי על מראות

ניקלים לידיות הבאתי גם מEBAY אבל משהו פשוט ב 100 ש"ח

פורסם
את שלי קניתי ב EBAY.

נאמר לי שזה מקורי אין לי מושג אם יש אמת בדבר.

כשקיבלתי תאריזה היה על זה הסמל של סיאט ומספר טיקט והכל

מדובר במראות.

עלה לי בEBAY לפני חודשיים עם משלוח 89 דולר.

דיברתי על מראות

ניקלים לידיות הבאתי גם מEBAY אבל משהו פשוט ב 100 ש"ח

שמע אני לא מוצא בכלל כיסוי למראות.. (אתה קנית כיסוי או מראה קומפלט?)

!JBL

פורסם
אין שום בעיה עם משלוחים, אתה מקבל חבילה לדואר וזהו הולך ולוקח.

כמה זמן לוקח לזה בדרך כלל? משלמים על זה גם מכס?

!JBL

פורסם

http://www.oemvag.es/index.php?language=en

אתר שמתמחה בוואגיות ושם דגש על חלקים מקוריים בלבד , מפעילי האתר יושבים בספרד אבל גם הם נאותים לבצע משלוחים לישראל.

http://www.tuning-art.com

אתר גרמני שמתמתחה גם הוא בוואגיות ושם דגש נרחב על קוסמטיקה לרכב . גם כאן אין בעיה עם משלוחים לארץ , בעלי האתר שולחים גם באמצעות חברות שילוח בינלאומיות כמו די אייצ' אל ( 4-7 ימים אצלכם בפתח הבית). באתר הזה אין דגש על אביזרים מקוריים וניתן למצוא לא מעט פריטים כמו שטיחים ופסי קישוט במחירים אטרקטיביים.

מקווה שיעזור, יש גם הרבה דברים מעניינים ונחמדים.

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

הזמנה מהמזרח הרחוק לוקחת חודש בממוצע, מאירופה שבוע עד שבועיים.

בגדול כל מיני דברים כמו ניקלים ושטויות קטנים שנכנסים למעטפה לא נעצרים במכס, אני אישית כאשר מזמין חלק חשוד כמו חיישני ABS למשל ביקשתי שירשמו על המעטפה חיישן אלקטרומגנטי ככה שלא ימשוך תשומת לב מיותרת.

פורסם

יש אופציה לרכוש כיסויים כאלה מכרום או ניקל ישירות מסיאט בישראל? מראות/ידיות?

!JBL

• תוכן חדש...