Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לאחרונה השלט של האזעקה שלי הפסיק לתפקד. כלומר, הוא עדיין מצליח לפתוח ולנעול את הרכב, אבל זה לוקח לי 5 דקות של לחיצות בתנוחות שלא יביישו את אחרוני האקרובטים בעולם.

זהו השלט:

2tbjm5keryoj.jpg

שימו לב להבדל בעוצמת האור האדום בין השלט הפצוע (השחור), לבין השלט התקין (האדום):

zvjee3mjmjj0.jpg

וזה מה שראיתי בפנם כשפתחתי אותו:

kxaaztznjndz.jpg

יש לי 2 השערות, ואשמח לעזרה בפענוח.

בפנים, מה שבקושי ניתן לראות בתמונה, יש מן דיסק כזה, האם זו סוללה? כי לא הצלחתי להוציא אותה, היא מחוברת היטב, ולא ראיתי איך אפשר לשלוף אותה מלבד בכוח. האם ייתכן שזו סוללה שפשוט שבקה חיים?

האפשרות השנייה שעלתה במוחי, היא שהשלט החל לעשות בעיות אחרי שהצמדתי אליו צ'יפ אלקטרוני, שמאפשר לי כניסה למתקנים במכון ווינגייט. יכול להיות שהצמדת הצ'יפ אל שלט האזעקה פגעה בו? כמו כרטיס מגנטי וכדומה?

אשמח אם מישהו יודע מה הבעיה, וכיצד ניתן לפתור אותה.

אני פותח שרשור, כי אין לי יותר מדי זמן לגשת לחשמלאים, ואני מקווה שאולי אפשר להסתדר לבד.

אם לא, אז אשמח לקבל המלצה למקום שמתעסק בדברים האלה בנתניה. מישהו הגון, לא אכפת לי המחיר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זו הסוללה, תתחיל מהחלפתה, ייתכן וזה יפתור לך את הבעיה.

בא''ת נתניה יש לא מעט מקומות שמתעסקים בחשמל רכב או אודיו, כל אחד מהם יוכל לעזור לך, עניין של דקה שניים וכמה שקלים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הסוללה צריכה לצאת בקלות,תנסה לקחת מברג קטן וממש בעדינות לדחוף את הסוללה החוצה,בדרך כלל הבעיה שאתה מתאר נובעת עקב סוללה חלשה.

תבדוק מה כתוב על הסוללה מה הדגם שלה זה צריך להיות 4 מספרים (2016/2025/2032 וכו').

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מצטער על התמונות. אין כרגע סמארטפון בבית :)

תודה לכולם על העזרה. אגש להחליף את הסוללה.

עריכה:

אכן מדובר ב-CR2032

3V

אגש לרכוש אחת שכזו בעצמי.

תודה שוב לכולם על העזרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

סך הכל מדובר בהחלפת סוללה.

הסוללה על פי רוב מדגם CR1620.

תחפש באיביי, קניתי חמישיה בדולר כולל משלוח.

שים לב, יתכן ועל מנת לשחרר את הסוללה תצטרך לפתוח בורג אחד קטן

ש"נועל" את הסוללה בלחץ.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

שוב, תודה.

התקשרתי לאדם שמתקן לי שעונים והוא אמר לי שייתן לי אחת כזו בחינם (אני לקוח ותיק שלו). אם לאחר מכן עדיין יהיו בעיות, אעדכן.

אני לא רואה בורג, אבל כשדחפתי בעדינות עם המפתח הסוללה יצאה די בקלות.

שוב תודה לכולם על העזרה.

פורסם

אם החלפת הסוללה לא עזרה:

לפעמים הולך ה"גומי" או שכפתור נדפק.

אם אתה מאזור השרון (כפ"ס/רעננה/הוד"ש) פנה אולי בה"פ אולי אוכל לסייע לך :-)

פורסם

תודה, אבל החברים צדקו. החלפתי היום סוללה, והשלט עובד כמו חדש.

• תוכן חדש...