Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר החפלת רדיאטור+משאבת מים+פלנג'+בדיקת לחץ במים+ חמר אטימה במים,

כל אלה לא עזרו ואני כל שבוע ממלה לפחות ליטר מים בבקבוק מילוי וגם ברדיאטור.

אני לא יודע כבר מה לעשות(סוזוקי בלאנו שנת 2000)ובנוסף מד החום תקין.

יש למישהו רעיונות?

פורסם

מד החום תקין בזכות זה שאתה דואג שמערכת הקירור תהיה מלאה במיים. קפוץ לבדיקת לחץ במכון רדיאטורים אחר כי אין מצב שמיים בורחים בלי שייגלו מהיכן. ותבדוק אם זו לא בעייה במיכסה הרדיאטור עצמו.

פורסם

אם החליפו את הכל בחדש ולא רואים נזילה אז המצב אינו פשוט.

צריך לגשת לעשות בדיקת לחץ למערכת ולבדוק,שחלילה אין פריצת אטם ראש במקרה הטוב או אכילת בלוק המנוע העשוי מאלומיניום במקרה הרע.

הרכב הזה מאוד רגיש (מניסיון רע ומר,ברכב שהוצא חדש מהסוכנות נעשה פעמיים ראש מנוע (פעם אחת ב-80,000 ואח"כ ב-100,000)

עד שבחברה התייאשו מהכשלונות והביאו מנוע של סוזוקי אחרת מתאונה) ומספיק למנוע שיתחמם פעם אחת בלי שתשים לב והוא מחזיר נשמתו לאלוהי היפנים.

אצלנו בפעם השניה ד"א,הרכב לא התחמם אך בדיקת שמן אקראית העלתה חגיגית נס קפה,שאנשי קבע אמנם מאוד אוהבים לשתות בבוקר אך לא לראות בבוקר בדרך לעבודה.. :-(

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מאיזו סיבה הוחלפו כל רכיבי מערכת הקירור?

הרכב איבד נוזל טרם ההחלפה או שרק לאחר ההחלפה זה התחיל?

יש עשן שיוצא בעת התנעה?

פתחת את פקק מילוי השמן כדי לראות את צבעו? הוא נראה תקין או נראה כמו טחינה?

כמה זמן הרכב אצלך?

בהנחה והוא אצלך תקופה ארוכה, האם תמיד מילאת נוזל קירור יעודי או רק מים?

תן עוד פרטים כדי שנוכל לעזור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לאחר החלפת רדיאטור+משאבת מים+פלנג'+בדיקת לחץ במים+ חומר אטימה במים,

כל אלה לא עזרו ואני כל שבוע ממלה לפחות ליטר מים בבקבוק מילוי וגם ברדיאטור.

אני לא יודע כבר מה לעשות(סוזוקי בלאנו שנת 2000)ובנוסף מד החום תקין.

יש למישהו רעיונות?

טלטביס שלום רב !

אנא הבהר איזה חומר אטימה, הוחדר למי הקירור?

בדוק והחלף מכסה רדיאטור החשוד כלא אוטם כראוי, וגורם לבריחת מי קירור, מהשפתים של פתח המלוי ברדיאטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
בדוק והחלף מכסה רדיאטור החשוד כלא אוטם כראוי, וגורם לבריחת מי קירור, מהשפתים של פתח המלוי ברדיאטור.

בברכה

צביקה

יכול להיות,אבל במצב כזה לא היו רואים נזילה/דליפה ? אני גם רוצה להאמין,שבמכון רדיאטורים שמכבד את עצמו עשו בדיקה גם לפקק לראות,שהקפיץ אינו עייף מידי ושהפקק הוא בלחץ לפי דרישות היצרן.

פורסם

תתחיל מהחלפת מכסה רדיאטור 0.9 כפי שמגדיר היצרן מלא נוזל קירור ובדוק,האם עדיין יש חוסר.

אם תמשיך הנזילה,פנה למכון רדיאטורים לבדיקת מע' הקירור בלחץ (יכול לעלות 150-250 ש"ח) ומשם תדע לאן ממשיכים.

פורסם
כמה צריכה לעלות בדיקת לחץ במכון לרדיאטור?

וכמה עולה להחליף את אטם הראש/?

בשלב הזה מוקדם מידי בשביל לדבר בכלל על ראש מנוע.

אני יכול לספר לך מהניסיון שלי (בלנו 98 ) שכל פעם שמחליפים משהו במערכת הקירור תמיד יש אחר כך דליפות נסתרות.

לפני שלוש שנים החלפתי רדיאטור בעקבות התחממויות חוזרות (היה במצב לא טוב) אחרי ההחלפה הזו נאלצתי לחזור 5 פעמים !!! כי כל הזמן נעלמו מים.

בביקור השני הוחלפו צינורות הצ'וק האוטומטי (בכלל לא ידעתי שקיימים כאלה) אבל מים המשיכו להעלם. בסוף אני מצאתי את התקלה, פגם ברדיאטור החדש, היציאה לצינור של מיכל העודפים לא איפשר אטימה טובה עם הצינור. תיקנתי בעצמי אבל עדיין המשיכו להעלם מים.

בביקור השלישי הוחלף הפקק ועוד משהו קטן, לוא זוכר כבר ...

בביקור הרביעי צינורות הרדיאטור הפנימי

בביקור החמישי הוחלפו , פלאנג', וצינור מים עליון ותחתון. ורק אחר כך סוף סוף הפסיקו המיים להעלם.

כל הסיפור התקרב ל 2000 ש"ח

אני מציע לך, תחכה שהכל יתייבש, וכשהרכב קר אחרי לפחות 5 שעות תניע אותו ותתחיל לעבור על כל החלקים של מערכת הקירור ולחפש את הנזילות. סיכוי טוב שתראה את המקור לנזילה כשהוא חם.

• תוכן חדש...