Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

ברשותי רכש חדש מסוג Toyota Auris (החדשה - דגם 2013) ברמת גימור GLI.

הרכב מגיע עם האופציה/הפונקציה למראות צד מתקפלות.

ז.א, בכל פעם שאני פותח/סוגר את הרכב, מראות הצד נפתחות/מתקפלות.

אני מעוניין לבטל את האופציה הזאת, ז.א, אני מעוניין לחזור לפתיחה/סגירה ידנית של מראות הצד.

האם יש כאן מישהו עם הדגם הספציפי הזה שיודע לעזור לי איך לבטל זאת? במדריך הספר מצוין כי יש אופציה לבטל זאת, צריך ללחוץ בו זמנית למשך למעלה מ - 2 שניות על כפתור המראות החשמליות + הלחצן העליון והדבר מביא לביטול הפעולה האוטומתית. ניסיתי זאת, אבל זה פשוט לא עובד.

זה יהיה מצוין אם אוכל לדבר עם מישהו שיש לו גם את הדגם הזה.

תודה,

איגור.

פורסם
היי חבר'ה,

ברשותי רכש חדש מסוג Toyota Auris (החדשה - דגם 2013) ברמת גימור GLI.

הרכב מגיע עם האופציה/הפונקציה למראות צד מתקפלות.

ז.א, בכל פעם שאני פותח/סוגר את הרכב, מראות הצד נפתחות/מתקפלות.

אני מעוניין לבטל את האופציה הזאת, ז.א, אני מעוניין לחזור לפתיחה/סגירה ידנית של מראות הצד.

האם יש כאן מישהו עם הדגם הספציפי הזה שיודע לעזור לי איך לבטל זאת? במדריך הספר מצוין כי יש אופציה לבטל זאת, צריך ללחוץ בו זמנית למשך למעלה מ - 2 שניות על כפתור המראות החשמליות + הלחצן העליון והדבר מביא לביטול הפעולה האוטומתית. ניסיתי זאת, אבל זה פשוט לא עובד.

זה יהיה מצוין אם אוכל לדבר עם מישהו שיש לו גם את הדגם הזה.

תודה,

איגור.

קודם כל יש לך אוטו חמוד:-).

לנושא, אם אפשר לשאול למה אתה רוצה לבטל את זה?

אני בעד הדבר הזה, זה טוב מאוד כשאתה חונה ליד מכוניות וכו', אני לא רואה סיבה למה לבטל את זה.

פורסם

הסיבה שאני נגד זה פשוטה - כאשר אתה מחנה וסוגר את הרכב, זה בטח שלא יכול להזיק.

לעומת זאת, כאשר אתה חוזר לרכב ורוצה לצאת מאותו מקום חנייה, אתה עשוי לפתוח את הרכב אינטואיטיבית ולא לשים לב שאולי מישהו חנה צמוד אליך, וכאשר תפתח את המראות, אתה תפגע ברכב השני.

לכן אני מעוניין לבטל, לי זה מציק מאוד.

כאמור, אשמח אם מישהו יוכל לענות לשאלתי, עדיף כמובן אם מישהו שבבעלותו רכב כזה יוכל לענות, או לחילופין לקשר אותי לאחד כזה.

שוב תודה.

פורסם
הסיבה שאני נגד זה פשוטה - כאשר אתה מחנה וסוגר את הרכב, זה בטח שלא יכול להזיק.

לעומת זאת, כאשר אתה חוזר לרכב ורוצה לצאת מאותו מקום חנייה, אתה עשוי לפתוח את הרכב אינטואיטיבית ולא לשים לב שאולי מישהו חנה צמוד אליך, וכאשר תפתח את המראות, אתה תפגע ברכב השני.

לכן אני מעוניין לבטל, לי זה מציק מאוד.

כאמור, אשמח אם מישהו יוכל לענות לשאלתי, עדיף כמובן אם מישהו שבבעלותו רכב כזה יוכל לענות, או לחילופין לקשר אותי לאחד כזה.

שוב תודה.

שלום לך!

כרכשתה את הרכב התקינו לך את האופציה הזאת של קיפול מראות בזמן סגירת הרכב ,אפשר לנתק את המערכת דרך הוצאת פלג מהמוח קיפול מראות

פורסם
שלום לך!

כרכשתה את הרכב התקינו לך את האופציה הזאת של קיפול מראות בזמן סגירת הרכב ,אפשר לנתק את המערכת דרך הוצאת פלג מהמוח קיפול מראות

היי,

א. האם זאת פעולה מורכבת? אני יכול לעשות את זה לבד? איך אני מוציא את זה בפועל? אשמח לפירוט.

ב. אין דרך אחרת לבצע את זה? שוב, בספר הרכב הם כותבים איך לבטל את האופציה הזאת בפשטות, ע"י החזקת 2 כפתורים בו זמנית, אבל זה פשוט לא עובד.

תודה.

• תוכן חדש...