Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן אדם אכן סוג של גאון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
שמח לראות שאני לא היחיד שהתאכזב מהפרק

ציטוט שלה, לזכרה:

"im gonna cut your pretty c*ck right off and wear it around me neck"

*לא ידעתי אם העובדה שהם מכניסים me במקום my זה גם בכתיב, או רק בצליל. לקחתי את הסיכון שכן

מה קרה? אין עוד במשחקי הכס חוץ מקינגס לנדינג? :lol:

פרק מדהים אחד הטובים בכל הסדרה,לא השתעממתי לרגע. מודה שהדבר היחיד שהתמיה אותי היה הזאב שמוצא זמן לאכול גופה, אבל, היי, מה אכפת לי?

אני מבין את אלה שלא אהבו את הפרק. מן הסתם הם לא חובבי פנטזיה והם מתחברים לסדרה רק בגלל הפוליטיקה והתככים.

:-P עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה קרה? אין עוד במשחקי הכס חוץ מקינגס לנדינג? :lol:

פרק מדהים אחד הטובים בכל הסדרה,לא השתעממתי לרגע. מודה שהדבר היחיד שהתמיה אותי היה הזאב שמוצא זמן לאכול גופה, אבל, היי, מה אכפת לי?

אני מבין את אלה שלא אהבו את הפרק. מן הסתם הם לא חובבי פנטזיה והם מתחברים לסדרה רק בגלל הפוליטיקה והתככים.

:-P

יש חיים מחוץ לקינגז לאנדינג, כן,

אבל כזה אינטראפט באמצע המתח כשכל כך הרבה דברים נשארו פתוחים? (מה עם טיריון? אריה? וכ"ו)

וגם העיתוי של ההתקפה לא ממש ברור- הפראיים מחכים שיתקעו בשופר כדי להתקיף? לא עדיף קודם? ובכלל, למה להזהיר את החומה על ידי השריפה הגדולה שהם מגיעים? מה קרה לאפקט ההפתעה?

מה גם שהפרק הזה בכלל לא מקדם את העלילה, מבחינה עלילתית אפשר לסכם אותו במשפט אחד-

הפראיים התקיפו את החומה וכמעט הצליחו.

יי.

פורסם

כן היה קידום של העלילה בכך שג'ון סנואו הפך למנהיג העורבים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
יש חיים מחוץ לקינגז לאנדינג, כן,

אבל כזה אינטראפט באמצע המתח כשכל כך הרבה דברים נשארו פתוחים? (מה עם טיריון? אריה? וכ"ו)

וגם העיתוי של ההתקפה לא ממש ברור- הפראיים מחכים שיתקעו בשופר כדי להתקיף? לא עדיף קודם? ובכלל, למה להזהיר את החומה על ידי השריפה הגדולה שהם מגיעים? מה קרה לאפקט ההפתעה?

טקטיקות ימי הביניים for dummies-

שיש לך צבא גדול יותר משל האויב, ובכללי צבא ממש גדול- אין שום טעם בנסיון להפתיע אלא אם זה קרב פרונטלי (ופה זה לא- אתה תקוע מחוץ לחומה ואם יחידת ההסתננות שלך נכשלת, אין לך דרך ממשית להיכנס)

אז מה עושים? מנסים לגרום להם להשתין במכנסיים שהם רואים שאתה מתקרב. וזה למה שריפה, וזה למה כולם יוצאים מהיער בבת אחת ונשארים על קצה היער ("ומה אם יש עוד בפנים? כמה מהם יש?")

חוץ מזה שיש שומרים על החומה 24/7 ובין היער לחומה יש שטח חשוף לחלוטין. בשופר הזה יתקעו בין אם תנסה להפתיע ובין אם לא, והתוצאה תהיה דומה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כן היה קידום של העלילה בכך שג'ון סנואו הפך למנהיג העורבים.

טוב, אז שני משפטים :-P

פורסם

ומה עם "ייגריט הג'ינג'ית השווה עם הפה ג'ורה הסתלקה מאיתנו, נותרנו יתומים"?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

טוב, אז אתה צודק, הייתה קצת עלילה,

אבל משום מה הצד הזה של החומה זו העלילה המקבילית שהכי פחות מעניינת אותי (ביחד עם בראן ריקון והודור שבמקרה גם הגיעו לשם)

כנראה שהאשמה היא בי, אבל הפרק האחרון היה אחד החלשים בעונה מבחינתי.

עריכה: חוץ מהענקים והממוטות, וגם החרמש.

Cgi rules!

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם

מסכים לגמרי, פרק חלש לאללה. אני סתם מניאק עם ההטפלות לפרטים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אם ג'ינג'ית לוחמת עם פה ג'ורה עושה לך את זה, נראה לי שאני חי את הפנטזיה שלך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לי הרבה פנטזיות. אם שלך מאיימת לחתוך לך את השמוליק ולענוד אותו לצווארה, אני לא חושב שהיא נכללת בפנטזיות הללו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

בגילי הפסקתי להתרגש מדיבורים.

אם הפנטזיה שלך זו ג'ינג'ית לוחמת עם פה ג'ורה, אבל שתתייחס אליך כמו לכוסית, זה כבר כנגד הטבע... אפילו לסדרת פנטזיה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...