Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא משנה אם הייתי חוזר אחרי חמש דקות או חצי שנה.

כאן הטעות שלך.

זה משנה מאוד אם היית חוזר אחרי 5 דקות ומסביר שנדלקה מנורת הזרקה והייתם קוראים ביחד תקלה על זיוף מנוע מצילינדר 1.

הכל ביחד היה משלים את התמונה שאם התקלה צצה אחרי מייד אחרי הטיפול, ויש לה השלכות (אכילת שמן, זיוף חוזר בצילינדר 1 בגלל חדירה של שמן לתוכו) זה היה יכול לחבר לא מעט עובדות ולהשלים את הסיפור למשהו מדוייק יותר.

אני סומך על העבודה של אורן, וסומך גם על דעתך - באותה המידה בדיוק.

מה שאני יודע על עצמי זה: אדם שלא עובד, לעולם גם לא טועה. גם לי קרה פעם אחת, למרות שעבדתי עם פלס ובדקתי פעמיים, שהתקנתי תושבת של מזגן - ובואפן מפתיע למרות שנבדקה פעמיים עם פלס, יצאה שהורכבה טיפה עקום וגרמה לנזילת מים. למרות שהייתי בטוח ב 200% שעבדתי לפי הספר, מצאתי את המזגן עקום ונוזל. קורה, קרה ומקווה מאוד שלא יקרה שוב לעולם.

תראה, אם נסתכל על הדברים מבחינה סטטיסטית: הסיכוי שקרה משהו בתיקון עצמו ביחס לזה שקרה משהו אצלך (Over טורים), נוטה יותר לכיוון שקרה משהו בזמן התיקון... אבל לא ניתן להוכיח מזה כלום :!:.

זו, לטעמי, רק סטטיסטיקה. אין כאן תשובה מלאה של שחור או לבן. יש סיכוי שקרה משהו שהרכב היה אצלך, ויש סיכוי שקרה משהו שהרכב עבר תיקון אצל אורן - וזה לא שאני לא סומך עליו חלילה - להפך, אני סומך עליו בעיניים עצומות -> אבל גם יודע שלכל אחד אחר זה יכול לקרות (אפילו שהוא בעצמו עבד על הרכב), בין אם זה משהו שקרה במוסך ובין אם זה משהו שקרה אצל הלקוח.

בקיצור, שכח מכל הסיפור ותהנה מהאוטו. תזכור שזה יכול לקרות לכל אחד ובכל דבר אחר (דרך אגב, קרה לי פעם שעבדתי במוסך - ובזמן שבדקתי רכב, החליקה רצועת תזמון וגרמה לנזק של 7000 שח. הלקוח קיבל הסבר מפורט והוא הבין שזו לא אשמתנו. הסימפטומים ברכב לא הצביעו כלל על בעיית תזמון ובדיעבד גילינו שנשרה שן או שניים ברצועת תיזמון והיא גרמה לזיוף קל בסרק, מידי פעם. הלקוח שילם את מלוא עלות התיקון - אותו הדבר יכל לקרות לו בדרך למוסך).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מניסיוני,שסתומים מתעקמים רק כתוצאה ממפגש שסתום בוכנה שנגרם או מתזמון לקוי או ממצב של סיבובי יתר כתוצאה משילוב הילוך לא נכון( הרכב המדובר ידני).

באסקורט אצלי לא ניתן למשל לשלב לראשון מעל מהירות מסויימת - אני מבין מהשרשור שאין הגנה לשאר ההילוכים.

מדוע יש הגנה רק להילוך הראשון ?

מדוע אין לשאר ההילוכים ?

פורסם
שסתומי יניקה. אין עוד תמונות לצערי, התמונות היחידות הן אלה שצילמתי כשאני פירקתי את המכסה.

אגב תודה לכל מי שהגיב עד כה.

יש מצב שזה בגלל עבודה כושלת ולא משנה מי עובד על הרכב כולנו בני אדם ועושים טעויות ולא תמיד אפילו מודעים לכך מצד שני עבר יותר מידי זמן כדי לקשר בין הדברים ומילא האחריות על התיקון פגה אז הברירה היחידה היא שהלקוח משמם על התיקון

במקרים דומים שקרו אצלנו במוסך ולמרות שאין אחריות אך כשלה מערכת מסויימת שטיפולנו בה ויש ויכוחים עם הלקוח מנהל המוסך בוחר לעזור ללקוח בצורה משמעותית בעלות התיקון גם אם הוא משוכנע לגמרי זה לא כשל שקשור לתיקון שנעשה

• ספונסר פורום
פורסם

למרות שטכנית, וודאי, אין שום דרך או צורה שהנזק נגרם כתוצאה מהעבודה על הרכב (יש סימן על כל הבוכנות של מפגש שסתום בוכנה)

כמחווה של רצון טוב, אסף קיבל את המנוע במחיר עלותו למוסך (הכל התנהל בשקיפות כך שאסף ראה את מחיר הרכישה) ושילם את הסכום המינימלי בעבוד העבודה,ובנוסף לא חוייב על מספר פריטים כגון נוזל קירור, טרמוסטט וצינור מים עליון.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

dan-idin ידידי, אם היית קורא את כל התגובות בשירשור היית מבין שלא פירקנו טיימינג לצורך החלפת הגומיות, ברכב הזה מורידים רק את הפסנתר והקמשפט נשאר במקומו.

אורן

• תוכן חדש...