Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זרם ההתנעה אכן גבוה (מגיע לפי 6 לפעמים, תלוי באיזה מנוע), אבל מבחינה טרמית, לוקח לכבל זמן להתחמם, בעוד שההתנעה לוקחת בידיוק שניה וקצת.

ככה פועלת ההגנה של החשמל בבית שלך גם (בתוך המאמ"ת יש לך גם טרמי וגם מגנטי, כאשר המגנטי מקפיץ רק זרמים עצומים, תלוי בסוגים שלהם).

פורסם

קצת דוגמאות מאיביי:

דוגמא 1 - ועוד אם הייתי אנגלי אקבל 35 פאונד החזר על הישן...

דוגמא 2

דוגמא 3

ועוד

כרגע חוץ מהראשון האחרים תחליפיים, אבל לפני שנתיים שלוש הפאונד היה מעל 7 שח לעומת היום 5.7, הבעיה בלהביא חלק כזה זה השבתה של הרכב עד שזה מגיע + עלות גבוהה של המשלוח מה שהופך את העסק ללא כדאי.., עדין לא מצדיק את הפער הגדול במחיר!

פורסם
זרם ההתנעה אכן גבוה (מגיע לפי 6 לפעמים, תלוי באיזה מנוע), אבל מבחינה טרמית, לוקח לכבל זמן להתחמם, בעוד שההתנעה לוקחת בידיוק שניה וקצת.

נכון, אך בזמן התנעה רוב הזרם אחוז מגיע מהמצבר ולא מהאלטרנטור.

תפקידו של האלטרנטור זה להטעין את המצבר ולספק זרם לשאר הצרכנים בזמן שהמנוע עובד - ולשם כך אני מאמין שאם הכבל

לא היה מתאים הוא פשוט היה מתחמם מאוד. לכן קשה לי להאמין שזו הבעיה.

• תוכן חדש...