Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. צריך המלצה לרכב.

רכב אוט׳ חסכוני ואמין עד 20k לנסיעה בעיר בעיקר ובין עירוני פעם בשבוע.

רכב פשוט וראשון לבחורה.

אוטומט.

תודה!

פורסם

הייתי בודק אם ניתן למצוא את הפיאט פנדה,הכי חסכונית לתקציב.

אם לא יש את הפונטו ספייס,כדי לנסות לחפש רמת איבזור ELX.

את הסריון כדאי רק עם מנוע ה 1.3 ולא עם ה1.0.

הייתי חושב גם על יונדאי גטס,נכון שהיא לא חסכונית כמו הפנדה,אבל היא אמינה וזולה לאחזקה,כמו כן היא גם חזקה יותר.

לחפש רכבים משנת 2006,ברמת איבזור GLS/GLI.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי בודק אם ניתן למצוא את הפיאט פנדה,הכי חסכונית לתקציב.

אם לא יש את הפונטו ספייס,כדי לנסות לחפש רמת איבזור ELX.

את הסריון כדאי רק עם מנוע ה 1.3 ולא עם ה1.0.

הייתי חושב גם על יונדאי גטס,נכון שהיא לא חסכונית כמו הפנדה,אבל היא אמינה וזולה לאחזקה,כמו כן היא גם חזקה יותר.

לחפש רכבים משנת 2006,ברמת איבזור GLS/GLI.

כן.

גם לי נראה שהפנדה הכי מתאימה פה :)

יש מחלות שכדאי לשים לב אליהן הלפני שהולכים לבדיקה?

איזה גיר יש שם? אוטומט מלא? כמה הילוכים?

תודה!

פורסם

יש שם גיר רובוטי.

צריך להקפיד שיש נוזל קירור ולא מים,לפיאט כדי שיהיה נוזל קירור מקורי בשם פאפרלו,צבעו כחול ובאזור 2005-6 שונה לאדום אם איני טועה,אבל גם אם יש נוזל קירור אחר זה לא נורא.

לבדוק את תקינות ההגה במצב CITY,זה כפתור שגורם להגה להיות ממש קל,מצוין לחניות למשל.

הגיר מאפשר רכב מאוד חסכוני כמו הידני,האמינות סבירה,שיפוץ עולה בערך כמו שיפוץ של גיר אוטומטי רגיל,ככה שצריך מזל גם ברובוטי וגם באוטומטי.

אחזקה של הרכב טיפולים למשל וביטוח זולים,והרכב עצמו פשוט ולכן אמין.

כמו שאת רואה לי יש כזה כמעט שנתיים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי הגיר עצמו אמין יותר,כי הוא פלנטרי,אבל גם הרבה פחות חסכוני,הרכב עצמו אמין,אם כי ללא ABS,והרכב יהיה יותר ישן.

• תוכן חדש...