Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הבחנה על הקונקטור הוא נראה תקין לחלוטין!

מצד שני, הרכב מניע לאחר כמה דקות, וגם נוסע כמו שצריך, אם הבעיה הייתה באמת החיישן, אזי הרכב היה נכבה כל כמה דקות בודדות לא?

כרגע חזרתי מהמכללה, שוב נסיעה של 15 ק"מ, הרכב לא נכבה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון:

הבן דוד לא מצא את החיישן שלו אז פירקנו חיישן מהמנוע שלו, העלתי את הטורים למשך 5 דקות ברצף, הכל הלך חלק בלי בעיות.

הרכבתי בחזרה את החיישן שלי, שוב העלתי את הטורים כעבור 4 וחצי דקות כבה המנוע, שוב פירקתי את החיישן והחלפתי בחיישן התקין של הבן דוד, למשך 9 דקות רצופות בסלד 3000 הכל הלך תקין בלי בעיה כלשהי.

האם ניתן להסיק מכך שבוודאות החיישן שלי לא תקין?

עוד משהו ששמנו לב זה שבחריצים של החיישן היה המון לכלוך של פיח מעורבב בשמן כמו פחם.

פורסם

אם לבן דוד שלך יש רכב זהה תרכיב את החיישן שלך אצלו ברכב ובדוק אם הבעיה שלך עוברת אליו עם החיישן.

או שתחליפו בניכם את החיישנים למספר שעות כדי להיות בטוח שהבעיה בחיישן.

למרות שכבר בשלב זה עושה רושם שהבעיה בוודאות בחיישן.

לגבי הפיח שאתה רואה, מדובר בבוצה במנוע, כנירה שהמנוע שלך מלא בבוצה כתוצה מאי החלפת שמן בזמן או משימוש בשמן מנוע מאיכות ירודה + נסיעות עירוניות קצרות בלבד ברכב.

אם מדובר בכמות גדולה הייתי מציע לבצע פלאשינג, ולאחר מכן מפרק מכסה שסתומים ואגן שמן להמשך ניקוי ידני של הבוצה.

יקיר.

פורסם

"יקיר

בקשר לסקופ, השגתי מהשכן רק שאין שמץ אין משתמשים גם לא הוא, אולי אני אצטרך אותך שתעזור לי לתפעל אותו."

ציטטתי תגובה שלך שבטעות הגבת באשכול אחר על הבעיה הזו.

תעלה צילום של ברור ואם אני מכיר את המכשיר הזה אוכל לעזור לך, או שאר חברי הפורום אשר מומחים באלקטרוניקה.

פורסם

בקשר לבוצה,

הרכב אצלי כבר שנתיים, בוצע כבר 4 טיפולים ואולי כבר מחר הטיפול החמישי בדרך, תמיד טופל בשמנים הכי איכותיים.

טיפול ראשון מוביל 1, טיפול שני ליקווי מולי מוס 2, טיפול שלישי וולוולין, טיפול חמישי קסטרול, וגם מחר קסטרול.

יכול להיות שהבעלים הקודמים השתמש בשמנים לא איכותיים, אבל אם הטיפולים האחרונים בוצעו עם שמנים איכותיים הם לא היו אמורים לנקות על הדרך את הבוצה?

בנוסף לכך לאחר שרכשתי את הרכב החלפתי אטם מכסה שסתומים, הכל היה נראה כאילו יצא מהמפעל.

אני מעט חושש לגבי הפלאש.

פורסם

האמת שאני ככה וככה צריך להחליף שוב אטם מכסה שסתומים מאחר ויש חדירה קלה של שמן לפלאגים, כאשר אני אפרק את המכסה אני אראה מה קורה שם בימים אלה, באותה מידה אני גם אפרק את האגן שמן לפני הטיפול ואשטוף אותו.

פורסם
האמת שאני ככה וככה צריך להחליף שוב אטם מכסה שסתומים מאחר ויש חדירה קלה של שמן לפלאגים, כאשר אני אפרק את המכסה אני אראה מה קורה שם בימים אלה, באותה מידה אני גם אפרק את האגן שמן לפני הטיפול ואשטוף אותו.

על הדרך תנקה את השסתום PCV (מס' 1 ו-3).

17852065035181.png

פורסם

הסיבה לניקוי שלו היא כמובן שיעשה את תפקידו כראוי, תפקיד מערכת PCV היא לפרוק ולשחרר לחצים שנוצרים ע"י גזים ש"בורחים" מתא השריפה כגון אדי דלק (העלולים לפגוע באיכות השמן) ואדי שמן, מבית גל הארכובה . המטרה היא להשוות את הלחץ ב-Crankcase ללחץ האטמוספרי, לחץ רב עלול לגרום לפריצת אטמים ונזילות. כיום צינור הנשם מחובר למערכת היניקה לשריפה מחודשת במנוע של האדים בכדי לא ליצור זיהום אוויר ומכאן שמו Positive Crankcase Ventilation, בעבר נקרא Negative Crankcase Ventilation כאשר הצינור היה מופנה לאוויר החיצוני והיה גורם לזיהום רב.

בנוגע לשסתום עצמו, הוא מבקר את כמות הגזים שמגיעים למערכת היניקה בתנאי פעולה שונים של המנוע ע"י לחץ קפיץ.

http://www.youtube.com/watch?v=iApuIQJABUY

פורסם

תחליף כבר חיישן קנשפט ותראה אם זה פותר לך את הבעיות

לגבי בוצה אפשרית אני לא מומליץ לבצע שום טיפול בשלב זה

• תוכן חדש...