Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה שהאיביזה שלך סוחבת נחמד בעלייה ויש לה צמיגים טיפה רחבים לא הופך אותה ל- "רכב עם יותר כוח ואחיזת כביש מאחוז גדול מאוד של הרכבים על הכביש".

אתה מבסס את האמירה שלך על התחושה האישית שלך שהרכב מרגיש לך חזק ואוחז.

אדוני אתה מפספס את הפואנטה.... נהגתי בעוד כמה רכבים חוץ מה"איביזה שלי" שהיא ממוצעת מינוס בניגוד למה שאתה חושב, ויש לה אחיזה ברמה של רכבים גרמניים. הקטע שהיא זולה מרוב הגרמניים החדשים מהסוכנות, ואפילו מחלק גדול מהיפנים והקוריאנים. זה למה אוהבים אותה....

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
א.אי אפשר להתעלם מבעיות הגיר והטיימינג.

ב.כוונתי היתה שהאיביזה מרשימה מבחוץ,פחות מרשימה מבפנים ובביצועי המנוע,כנראה שלאחר תקופה מסויימת לאנשים נמאס מהרכב והם ממשיכים הלאה.

גם אי אפשר להתעלם מהמגמתיות של הפרסומים שלך לגבי המותג. אם יש לך משהו אישי נגדם זה לא צריך להיות שיקול עבור מישהו שמבקש יעוץ. יש כאן בפורום מספיק אוהדים ומבקרים של VAG אבל מישהו אובססיבי כמוך כנראה שלא והשאלה של היא האם אתה טורח להזכיר כל הזמן למתייעצים גם את הריקולים הבטיחותיים שמתגלים חדשות לבקרים אצל יצרנים אחרים, בעיקר מהמזרח או שזה לגיטימי בעיניך לנסוע במכונית שעלולה להאיץ בלי שליטה, או להישרף תוך כדי נסיעה?!

פורסם
פלואנס הבנזין באמת לא מאובזרת, הדיזל כן

לא יודע איזו רמת גימור יש לו בעבודה, אבל ברמות הגימור הגבוהות הן מאובזרות יפה.

יש בקרת אקלים מפוצלת, יש מערכת סבירה, מחשב דרך מפורט, מפרט בטיחותי מלא, במגאן סטיישן יש גם מראות מתקפלות וכו'. בסך הכול הרכב מאובזר לא פחות מרכבים אחרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
גם אי אפשר להתעלם מהמגמתיות של הפרסומים שלך לגבי המותג. אם יש לך משהו אישי נגדם זה לא צריך להיות שיקול עבור מישהו שמבקש יעוץ. יש כאן בפורום מספיק אוהדים ומבקרים של VAG אבל מישהו אובססיבי כמוך כנראה שלא והשאלה של היא האם אתה טורח להזכיר כל הזמן למתייעצים גם את הריקולים הבטיחותיים שמתגלים חדשות לבקרים אצל יצרנים אחרים' date=' בעיקר מהמזרח או שזה לגיטימי בעיניך לנסוע במכונית שעלולה להאיץ בלי שליטה, או להישרף תוך כדי נסיעה?![/quote']

כאשר מייעצים לגבי רכב יש מספר פרמטרים.

התאמת הרכב לצרכי הלקוח,אבזור לעומת מחיר,עלויות טיפולים, ומה לעשות גם שרות של היבואן.

לא הזכרתי את עלויות הביטוח הגבוהות על האיביזה.

העובדה היא שאנשים כבר כמעט שכחו שמכוניות מהמזרח מאיצות עצמאית עקב טיפול נכון ואחראי של יצרן/יבואן וממאנים לשכוח תקלות של יצרנים/יבואנים אחרים שמתבחבשים באותן התקלות שנים ובכל פעם טוענים שהתקלה נפתרה סופית.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
לא יודע איזו רמת גימור יש לו בעבודה, אבל ברמות הגימור הגבוהות הן מאובזרות יפה.

יש בקרת אקלים מפוצלת, יש מערכת סבירה, מחשב דרך מפורט, מפרט בטיחותי מלא, במגאן סטיישן יש גם מראות מתקפלות וכו'. בסך הכול הרכב מאובזר לא פחות מרכבים אחרים.

רמת הגימור הנמוכה ביותר (כנהוג ברוב רכבי הליסינג). מעבר לרמת הגימור הנמוכה ומערכת השמע הבאמת גרועה (בעיקר מבחינת הנדסת אנוש וחוסר משווע באינטואטיוויות בעיצוב), המכונית פשוט לא טובה: היא לא נוחה, היא כבדה, היא גדולה, הראות לא טובה.

הרנו החליפה בעבודה שלי מזדה 3, ג׳טה ולתקופות קצרות יונדאי מטריקס ומזדה 6.

יש אצלנו בעבודה תמימות דעים שהרנו היא הגרועה מכולן.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
כשאתה אומר "אחיזה ברמה של רכבים גרמניים" אתה מתכוון לטראבאנט או למרצדס CL?

+1 :-D

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
העיקרון ממש לא דומה.

אם נתעלם לרגע משוק הליסינג, במגזר הפרטי נמכרו המוני מאזדה 3 בגלל אותו העיקרון שבגינו נמכרו בזמנו המוני סובארו DL- הרכב נהנה מהשילוש החביב על הישראלים- מוצא יפני, גיר אוטומטי ומנוע 1.6 ליטר וכמובן תדמית של אמינות (בין אם מוצדקת או לא).

הסיאט נמכרה בכמויות בגלל שצ'מפיון החליטו לשים את האות השביעית על כלל לקוחות הדגם ויצאו במבצעים אגרסיביים שקרצו (ובצדק) למי שהתעתד לרכוש רכב חדש ובו זמנית הכעיסו מאוד (ובצדק) את הפראיירים שחודש לפני שילמו 20k שקלים יותר על אותו רכב.

ומה התוצאה היום?

המוני סיאט איביזה על הכבישים, סחירות בתחת, ביטוחים בשמיים ולקוחות שלא הבינו שאת ההנחה שהרוויחו ברכישה במבצע הם יפסידו בעת המכירה כי המשיח יבוא לביקור הרבה לפני שהם יקבלו מחירון....

לא יודע על מה אתה מתבסס על ה sc שלי קיבלתי מחירון,ומיהרתי לרכוש אחת ב 70 k במבצע, סתם אנשים מתלכלכים על סיאט, ועוד בנושא, סיאט 1.4 ב70k הוא אחלה כרכב בסיסי,הדגם 1.6 sc אחלה של אוטו,נהגתי על לא מעט רכבים בחיי, וזה בהחלט אוטו שמעלה חיוך בנסיעה עליו, קשיח ,יושב על הכביש מעולה, אני לא אומר שהוא באמת רכב ספורט כי הוא לא...אבל לעומת מאזדה או רנו ליסינג הנהיגה עליו עולה עליהם בכמה רמות !!!

פורסם

מעניין, זו ה SC או 5דלתות?

עריכה:

בעידן האינטרנטים למה אני בכלל טורח לשאול :oops:

מ Cartube:

חטיבת סיאט מבית צ'מפיון מוטורס, יוצאת במבצע לדגם איביזה 1.2TSI DSG בגרסת חמש דלתות שויצע במחיר אטרקטיבי במיוחד של 94,900 שקל – 10,000 שקל הנחה צממחיר המחירון. בנוסף להנחה הרוכשים יקבלו מתנה מערכת מולטימדיה הכוללת ניווט ודיבורית BT בשווי של 5000ש"ח. המבצע יתקיים עד גמר המלאי הכולל בשלב זה מאות בודדות של כלי רכב ויתקיים בכל אולמות הרשת ברחבי הארץ.

....

מלבד ההטבה הכספית, סיאט תספק לרוכשים במהלך מאי "הבטחת מחיר" - קרי במידה ותחול עליית מע"מ או מס ירוק של הרכב שנקנה בימים אלו, לא יחויב הלקוח גם במידה ורכבו יימסר לאחר עליית המסים. לרוכשי הדגם במהלך מאי יוצעו גם הסדרי מימון אטרקטיביים, כשמשמעותית לא פחות הינה האספקה המיידית עבור הרוכשים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הבוקר בידיעות..איביזה 1.2tsi dsg ב 10k הנחה.95k שוק היד 2 כנראה לא מעניין את קברניטי צמפיון

אני חייב להגיד, יכול להיות שאני משוחד, אבל אם לא היתה לי איביזה 2012, הייתי קונה את זאת שבמבצע.

.

טורבו עם 18 קג"ם על משקל 1200 קילו ב95K , ממש מטורף. ועכשיו, לא, אין בעיות בגיר, אתם יודעים מה, לאיביזה DSG של אבא 2011 יש 53K קילומטר על השעון וטפו טפו הגיר מעולם לא התעטש או הצטנן :-P

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...