Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן שמיניות

HyperViper
שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מעוניין לבצע "מבחן שמיניות" (Figure 8 test בתרגום חופשי) עם הרכב שלי מכוון שהוא מספק דרך מצויינת לבדוק את הרכב בסביבה יחסית מבוקרת ובשטח קטן.

האמריקאים תמיד מבצעים את המבחן בכל מיני מגרשי חניה פתוחים (בלי חוצצים בולטים בין שורות החניה) ושוממים עם כמה קונוסים.

רציתי לדעת האם:

1. ישנם מגרשי חניה, רחוקים ממרכזי ערים שריקים בחלק מימי השבוע ובהם ניתן (לפחות תאירותית) לבצע את המבחן?

2. מה המצב החוקי מאחורי זה? אם אני למשל נתפס "נוסע בפראות" במנחת של ערד או במגרש חניה פנוי (אני משער שהם שווים מבחינת החוק, אבל אולי לא)?

אני משער שמהירויות גבוהות לא יהיו (בטח בסביבות ה-60-70) אבל זה עושה הרבה רעש מכיוון הצמיגים מה שיכול להפריע.

דוגמא (משניה 45 והלאה):

http://www.youtube.com/watch?v=HH3JqomBrA8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1.לא נראה לי שיש מגרשים כל כך גדולים בארץ ופתוחים ללא עמודי חשמל או מדרכות באמצע, עם יש אשמח להודעה פרטית.

2. שוטר מנייאק יכול להאשים אותך בכל מיני דברים כמו: נהיגה בחוסר זהירות, סטייה מנתיב, נהיגה בקלות ראש, נהיגה כשהרכב לא בשליטתך, וכל מיני שטויות כאלו, שוטר שהוא לא מנייאק יגיד לך להפסיק עם זה ויעיף אותך מהמגרש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המצב מוזר בארץ...

יש לי רשיון נהיגה ספורטיבית מהמדינה

יש תחרויות ג'ימקאנה חוקיות

איפה אני אמור להתאמן?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מה שיפה במדינה שלנו, שבור את הראש לבד.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דמיין לך את הסיטואציה הבאה:

אתה במגרש, מתעסק בעניינים שלך. איזה אחד אוכל את הלב, ומזמין משטרה כי "יש פה איזה אחד שמתפרע עם הרכב!!!!11111". משטרה באה, רואה סימני צמיגים על האספלט, ואותך נהנה עם הרכב. אני באמת צריך להמשיך את הסיפור?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דמיין לך את הסיטואציה הבאה:

אתה במגרש, מתעסק בעניינים שלך. איזה אחד אוכל את הלב, ומזמין משטרה כי "יש פה איזה אחד שמתפרע עם הרכב!!!!11111". משטרה באה, רואה סימני צמיגים על האספלט, ואותך נהנה עם הרכב. אני באמת צריך להמשיך את הסיפור?

השוטר מבקש סיבוב? 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלי להעלב בבקשה כי זה נאמר בחיוך אבל... אל תהיה ילד. מה זה "מבחן שמיניות"? "לבדוק את האוטו"? תגיד שאתה רוצה לעשות דריפטים וזהו.

גש לכל אחד מהחבר'ה של הדריפטים ממועדון הרודסטרים (חפש שם בפורום) ותבקש ללמוד גם. תאמין לי שהם ישמחו לקבל אותך. נכון, אימונים הם בתשלום, אבל במגרש סגור שמיועד לזה.

רוצה סתם להשתעשע? סע לערד. משטרה יכולה לבוא אבל לרוב לא עושים כלום, רק מבקשים ממך להסתלק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רצית figure 8, קבל;

צריך להיות היל-בילי אמיתי, כדי להיות שם. YEEEEE HAAAAAA :lol:

הרבה פעמים המירוצים האלו נערכים על עפר, בהחלקות בלתי פוסקות :evil:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני מי כמוך יודע שכבר שאלתי את הרודסטריסטים וזה תמיד נתקע בתיאוריה (אם אתה זוכר טלפון ממני שמעיר אותך בשבת ב-6 בבוקר). כל פעם זה כמעט קורה ומשהו משתבש ואני כבר דיי מיואש (וזה הסיבה להודעה הפומבית שלי כאן והשתובה לשאלה של "מה אתה ילד" שבמקום לגמרי).

לגבי השמיניות, אני לא דווקא רוצה לעשות דריפטים, אני באמת רוצה לבדוק את הגבולות של הרכב וללמוד אותם בצורה מאוד פשוטה ועיקבית. דריפטים יהיו התוצר לוואי הכיפי (הדובדבן אם תרצה).

לגבי המסלול בכוכב, זה לא משהו שאני יכול לבנות עליו, כל אימון עולה כמה מאות שקלים (לפני שמגלמים נסיעה לשם, דלק, צמיגים וכד) ובקצב הזה אני אהיה הומלס לפני שאני אהיה דריפטר\נהג מרוצים מאומן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא ב-25.5, 250 ש"ח לכוכב יאיר.

תודה על ההזמנה, אבל אני בכוכב יאיר בשבת הזו, זה לא העניין.

העניין שלא בא לי לשלם 250 ש"ח רק על המקום בכל אימון.

אבל אני מתחיל להבין שאין הרבה ברירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אאה, זכרונות מחניון סלקום באזה"ת פולג.

היו שם ימים יפים, כל החבר'ה הטובים מ-PSI היו מגיעים, מנענעים את התחת בכיכר בכניסה לחניה, פורסים קונוסים וכשמגיעים שוטרים היינו פותחים סטופר ועושים תחרות ריצה בין הקונוסים.....

רק לראות את הפרצוף של השוטרים שמגלים שורה של רכבים ספורטיביים, קונוסים פרוסים ובעלי הרכבים בתחרות ריצה.....

:lol:

בסוף אחד המפגשים אפילו גמרתי את המנוע של ה-106 שלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...