Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, רציתי לברר אם אפשר לקנות את החלק על ההגה שמכסה את הצפצפה ואת הכרית אוויר עם הסמל של האוטו, כי הסמל השתפשף לי וירד ממנו הצבע.

או אם יש מקום שמחליף את זה.

(הונדה סיוויק דגם מפואר ES שנת 2008 )

בנוסף רציתי לדעת איפה אפשר להחליף את הבסיס של המוט הילוכים (לא המוט עצמו אלא את המסביב שלו, הפלסטיק שעליו רשומים ההילוכים גם) כי גם שמה השתפשף הצבע ונהיה שחור (הוא כסוף).

תודה לעוזרים

אני לא יכול לפרסם תמונות לצערי כדי לעזור לכם מכיוון שאין לי 20 הודעות במונה.. אם לא הבנתם תשאלו ואנסה להיות יותר ממוקד.

פורסם

אלו חלקי חילוף - את שתיהם אפשר להחליף - הייתי מציע לתת למישהו מבין להחליף אותם (בעיקר בגלל הכיסוי הגה שם יש את הכרית אוויר והכל)...

אתה יכול לקנות את זה כחלק חדש מהיבואן של הרכב ואתה יכול לחפש בפירוקיות מרכבים יד 2 שפורקו, יכולים להיות כאלה במצב טוב.

אם אתה שואל אותי - את החלק של ההגה לקנות מהיבואן, החלק של המוט הילוכים לחפש ביד 2 (ג'אנק יארד שם) ובפירוקיות אחד במצב טוב)

• תוכן חדש...