Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחודש הבא הולך לרכוש סיטיגו חדשה, ידנית, דגם חזקה של 75 כ"ס וזה אוטו ראשון שלי, אחרי הרבה שנים תלוי באוטו של הורים

(ג'טה 2009) למרות שאני רגיל לאיכות גרמנית שבו אני לא מתפשר, אני גר בעיר מגדל העמק רוב נסועה שלי בחיפה מדי פעם לתל אביב פעם בחודש, אני בטוח שאוטו יכול לנסוע כמו כולם אבל אני לא רוצה לפתח "כגודל הציפייה גודל האכזבה", יש כמה שאלות להלן:

1. איך אוטו בנסיעות בינעירוניות?

2. חסכוני בדלק הכי קרוב לנתון של יצרן?

3. איך בידוד ורעשים באוטו?

4. מישהו יכול לתת לי חוות דעת בקצרה על אוטו אחד מדגמים אלו?

5. או להתפשר על אוטו אחר בקטגוריית מיני, את קיה פיקנטו כבר כמעט הזמנתי לפני שנה וחצי אחרי בוטלה בגלל זמן אספקה ארוכה שלא הייתי יכול לחכות כדי לקבל אוטו, ארד את אוטו זה לפרק שמעתי מפורום שאוטו הכי מאובזר בקטגוריה אבל מנוע הכי חלש בקטגוריה.

אני סגור סופי לסיטיגו, חזות חיצונית של סיטיגו יותר מתחבר אליי מאשר מראה של מיי נראה חמודה.

פורסם

ברשותי אחת מה-Mii הראשונות שנמסרו.

- נסיעה בינעירונית ברכב לא מלווה בתחושת חוסר כוח או מאמץ, 100 קמ"ש בסל"ד 2750.

- מיכל דלק של נסועה בינעירונית בלבד יניב צריכת דלק של מעל 20 קילומטר לליטר, לא "הצלחתי" עדיין לרדת מ-1 ל-18.

- לא יודע לענות לגבי עניין בידוד הרעשים, לא הרגשתי שינוי משמעותי מהפיקנטו שהייתה לי לפני כן.

את המעבר ל-Mii עשיתי למרות מה שאמרת, הפיקנטו היא המאובזרת ביותר אך חלשה למדי.

ה-Mii חזקה וחסחונית ממנה וזה מורגש היטב.

פורסם

שכחתי להוסיף שאלה, איך אוטו סוחב בעליות של חיפה או ירושלים זה חשוב לי כי בתדירות קרובות אני נוסע לחיפה וצריך לדעת אם אוטו סוחב מספיק טוב בעליות? אני לפחות לא מצפה שאוטו יטוס בעליות לפחות יסחוב טוב בהילוך שלישי.

פורסם

הרכב לא מפלצת מומנט, אבל בתפעול נכון של ההילוכים הוא מתמודד יפה. יצא לי להיות איתו פעמיים בירושלים, חיפה, ים המלח.

פורסם
אני בחודש הבא הולך לרכוש סיטיגו חדשה, ידנית, דגם חזקה של 75 כ"ס וזה אוטו ראשון שלי, אחרי הרבה שנים תלוי באוטו של הורים

(ג'טה 2009) למרות שאני רגיל לאיכות גרמנית שבו אני לא מתפשר, אני גר בעיר מגדל העמק רוב נסועה שלי בחיפה מדי פעם לתל אביב פעם בחודש, אני בטוח שאוטו יכול לנסוע כמו כולם אבל אני לא רוצה לפתח "כגודל הציפייה גודל האכזבה", יש כמה שאלות להלן:

5. או להתפשר על אוטו אחר בקטגוריית מיני, את קיה פיקנטו כבר כמעט הזמנתי לפני שנה וחצי אחרי בוטלה בגלל זמן אספקה ארוכה שלא הייתי יכול לחכות כדי לקבל אוטו, ארד את אוטו זה לפרק שמעתי מפורום שאוטו הכי מאובזר בקטגוריה אבל מנוע הכי חלש בקטגוריה.

אני סגור סופי לסיטיגו, חזות חיצונית של סיטיגו יותר מתחבר אליי מאשר מראה של מיי נראה חמודה.

ברשותי פיקנטו ידני מזה שלושה חודשים

מתגורר באזור הררי

נסעתי 3.6K

נהנה מהרכב

צריכת דלק 13.9 לליטר בינתיים אך מקווה שעוד ישתפר קצת (כל מיני סוגי דרכים אך יחסית הרבה עירוני והמון הררי)

לדעתי תמורה סבבה למחיר

אם לא תצפה לרכב מנהלים אני חושב שלא תתאכזב

אגב בחנתי גם את המיי וסיטיגו - נחמדים אך תמורה פחותה למחיר

פורסם

1. סבבה ובניו, אפילו מפתיע למען האמת. לא לצפות למפלצת חורכת אספלט אבל בנסיעה בין-עירונית ממש אין לה בעייה לשייט במהירות המותרת וצפונה לה, אפילו מאוד צפונה לה בלי כל דרמות.

2. אני לא זוכר כמה קיבלנו במבחן אבל לדעתי זה היה באיזור ה 1:16 עם רגל ממש לא עדינה על הגז.

3. באופן מפתיע, דווקא ככל שהסל"ד עולה המנוע נעשה שקט יותר. רעשי רוח וצמיגים יש ולא מעט, אבל בהחלט בגדר הסביר בהתחשב בעלות הרכב והקטגורייה הבעייתית.

4. לא הבנתי.

5. הייתי מהמר שלסיטיגו 75 כ"ס יש את הביצועים הכי טובים מבין רכבי המיני. הספארק (לפני המתיחת פנים) לא הרשימה אותי כמו הסיטי-גו על אף 82 סוסיה. הסיטיגו מרגישה זול, היא בפירוש משרה את התחושה שחסכו על מותרות, אך מצד שני אני גם לא מהמר שהיא תתפרק כל כך מהר. עוד נקודה לזכותה היא שגם בנסיעה במהירות גבוהה היא הרגישה מאוד יציבה על הכביש, לא מתנדנדת.

בסך הכל ולפי דעתי האישית, היא תמורה "בסדר" ביחס למחיר. אני מאמין שהיא תעשה את העבודה ותספק את בעליה שמבינים שהם רכשו רכב פשוט וזול שאמור לקחת את בעליו מנקודה A ל B ללא כל יומרות פינוקיות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

פשוט לא מתחבר לפנדה החדשה המרובעת שבריבוע, אפילו בקושי ראיתי אלו בכבישים מנסה להבין למה אולי בגלל חוסר ביקוש או תמחור יקר מדי יחסית לקטגורית מיני.

אני יותר מתחבר לסיטיגו אני בקרוב קונה אחת כזאת בחופש הגדול כשאחסוך מספיק את כסף שלי מעבודה.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אחרי שנתיים זה מאוד עוזר לו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב הנ״ל היה ברשותנו כשנה בגרסתו החלשה יותר. חוץ מעניין הכוח שקצת הפריע לי והגיר הרובוטי הארור שאתה כנראה לא תסבול ממנו, הרכב מדהים לטעמי. יש לו ״שיק״ שלא תמצא בקייה פיקנטו שהקבינה שלה נראית כמו בית קברות לפילים.

אני ממליץ עליו בחום ולדעתי הוא מספק את התמורה הכי טובה ביחס למחיר בקטגורייה.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

לפני שאתה בודק את הסיטיגו, קח בחשבון שהיא כבר לא מוצעת עם ה-75 כ"ס אלא רק עם ה-60.

תבדוק את הפוקסוואגן אפ, אפשר להוציא את הידנית במחיר קרוב מאוד לסקודה/סיאט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...